Siz olsaydınız ne yapardınız :( Bir bakın lütfen

nasıl birşey bu kartını babasına vermiş birikim yapicak diye... bnce bu lafinda bile belirtmiş para harciyamm diye... senin kartindanmi nakit avans cekicektiniz onunkinden mi

nasıl birşey bu kartını babasına vermiş birikim yapicak diye... bnce bu lafinda bile belirtmiş para harciyamm diye... senin kartindanmi nakit avans cekicektiniz onunkinden mi
Benim kartımdan çektik maaşım yatmadığı içinde -147 deydi ben onun lafını etmedim o on liranın lafını etti askere gidecek kışın para biriktirecekmiş. Geçenlerde sordum hiç para yok kartta dedi maaş yatmıştı dedim ayakkabı aldım demişti

Bütün bir maaşla ayakkabı mı almış? Adam parasının hesabını bilmiyor, har vurup harman savuruyorsa sonra böyle 10 lira ile kalıp onun lafını diyor demek ki... Umarım kendine bonkör, sevgilsine cimri olanlardan değildir. Hem ortada bırakıp çocuk gibi kaçmak nedir? Bir sorun varsa konuşulur halledilir. Bu çocuk pek olgunlaşmamış.

Çocuk gibi kaçıyor evet, konuşmuyor çözüm aramıyor

Kesinlikle kendini ağırdan sat üniversite lisin belli ki bu yaşlarda ben de çok duygusaldim onlar için üzülme bile degmiyo emin ol yaptıysa bi hata cezasını çeksin biz onlara değil onlar bize muhtaç olmali

O niyetciler çok çakal oluyor aynisi benimde basima geldi.tavsani seviyodum.gel abla resim cektirebilirsin dedi o arada niyet çekti herif bende anlamadim.Allahtan benden 5 lira istedi:)eğer senin yerinde ben olsaydim o 40 lirayi vermezdim.anlattigin konu hakkında bisey soyleyemicem canim yA.anlamadim.:))

Erkek arkadaşın ne olursa olsun senle bulusmaya geliyorsa kendini maddi konuda ayarlayip gelmeli 10 tl icin bunu yapiyorsa yemekleri o ismarlasa naprdi

40 lira vermem zaten erkek arkadaşımda 10 lira vardı onu verdik

selam ben bu konu hskkinda sunu diyecem kusura bakma yani benim bir arkadasim var sevgiljsi yoktu uzun zamandir calisiyordu biriyld tanisti bir iki ay kadar ciktilar sonea adam ino demezmi benim borcum cok bircumu odemem lazim seni seviyorum ama borc varken evlenemeyiz diye neyse bu saf arkadasim maasinin hepsini bun
Selam bisey diyecem ornek gibi olacak bi arkadas vardi yani hic sevgilisi olmadi yas kemalde diye ona teklif wden biriyls 2ay kadar cikiyordu adam onla evlenmek istedigini fakat borcu oldugunda yapamadigini siyledi bu da evlenmek icin kendi maasini oldugu gibi erkek arkadasina veriyor neymis borcu bitsi ki hemen evlenelim demis saf kiz iste o borcu versin dugun dur evliliktir beraber kollari sivarsiniz dimi ama aptal asik iste neyse simdi benle ne alaka diyeceksiniz niyetcisinden gectim adam senle cikacak ama parasi ve tahut karti babasina vermis sen cebinden verdin insanda gurur olur almaz yada gercekten para yoksa disari cikmayi erteler senin tavir yapman gerekurken o yapiyo ve sende hala niye aramiyo doyosun bosver diyecem ama insallah ask senide kor etmemis tir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…