- Konu Sahibi Tasprenses
-
Benim kartımdan çektik maaşım yatmadığı içinde -147 deydi ben onun lafını etmedim o on liranın lafını ettinasıl birşey bu kartını babasına vermiş birikim yapicak diye... bnce bu lafinda bile belirtmiş para harciyamm diye... senin kartindanmi nakit avans cekicektiniz onunkinden mi
Benim kartımdan çektik maaşım yatmadığı içinde -147 deydi ben onun lafını etmedim o on liranın lafını ettiaskere gidecek kışın para biriktirecekmiş. Geçenlerde sordum hiç para yok kartta dedi maaş yatmıştı dedim ayakkabı aldım demişti
Çocuk gibi kaçıyor evet, konuşmuyor çözüm aramıyorBütün bir maaşla ayakkabı mı almış? Adam parasının hesabını bilmiyor, har vurup harman savuruyorsa sonra böyle 10 lira ile kalıp onun lafını diyor demek ki... Umarım kendine bonkör, sevgilsine cimri olanlardan değildir. Hem ortada bırakıp çocuk gibi kaçmak nedir? Bir sorun varsa konuşulur halledilir. Bu çocuk pek olgunlaşmamış.
Vallahi canım insanların karakterleri değişmiyor, allah sabır versin.Çocuk gibi kaçıyor evet, konuşmuyor çözüm aramıyor
AminnnVallahi canım insanların karakterleri değişmiyor, allah sabır versin.
KesinlikleKesinlikle kendini ağırdan sat üniversite lisin belli ki bu yaşlarda ben de çok duygusaldim onlar için üzülme bile degmiyo emin ol yaptıysa bi hata cezasını çeksin biz onlara değil onlar bize muhtaç olmali
Para konusundaki espirileri hiç kaldıramıyorum zatenaklinca espri yapmis ama sen o kadar masrafi yaptiktan sonra boyle bi espri cok yersiz olmus..
O karttan para çekebilirim diye güvenmiş onuda biz beceremedik. Benim üzüldüğüm nokta ben parasında değilim yemekte yedirirm sinemayada gideriim ama o 10 lirayı başıma kaktığı için üzüldüm ben
Yok genelde o alıyor ama bugun onda para olmadığından ben aldım. Benim çalıştığım zamanlarda ben alırdım o evde durduğu zamanlarKendi para biriktiriyor sizin eksideki kartınızamı guvenmiş hepmi boyle
Garibim tavşan sadece duruyor onun çektiğide yok adam kendi çekti kağıtları verdi bizeo değil de ben işi gücü bırakıp bi tavşan alıp falcılığa başlayacağım galiba. her tavşan yapabilir mi o işi ya?
40 lira vermem zaten erkek arkadaşımda 10 lira vardı onu verdikO niyetciler çok çakal oluyor aynisi benimde basima geldi.tavsani seviyodum.gel abla resim cektirebilirsin dedi o arada niyet çekti herif bende anlamadim.Allahtan benden 5 lira istedi:)eğer senin yerinde ben olsaydim o 40 lirayi vermezdim.anlattigin konu hakkında bisey soyleyemicem canim yA.anlamadim.:))
Aslında paranın lafını yapmaz ama bugun böyle yaptıErkek arkadaşın ne olursa olsun senle bulusmaya geliyorsa kendini maddi konuda ayarlayip gelmeli 10 tl icin bunu yapiyorsa yemekleri o ismarlasa naprdi
selam ben bu konu hskkinda sunu diyecem kusura bakma yani benim bir arkadasim var sevgiljsi yoktu uzun zamandir calisiyordu biriyld tanisti bir iki ay kadar ciktilar sonea adam ino demezmi benim borcum cok bircumu odemem lazim seni seviyorum ama borc varken evlenemeyiz diye neyse bu saf arkadasim maasinin hepsini bunMerhaba kızlar.. Bugun erkek arkadaşımla buluştuk. Benim dün maaşimin yatması gerekti kartım -147deydi. Maaş yatarsa onu kapatır diye düşünüyordum. Buluştuk benim kartıma baktık maaş yatmamış hala kart ekside. O da kartını babasına vermiş içinde maaş yattıkça para biriksin diye. Nakitte 11- 12 lirası falan var. Herneyse kartsız işlem yapacaktık para çekmek için beceremedik. Babası kartı bırakmayı unutmuş buna nakitte bırakmamış. Herneyse dedim gel bi yemek yiyelim. Yemekleri ben aldım karttan. Yemek yedik güldük eglendik falan. Sinamaya gidelim dedik sinama biletlerinide ben alacaktim. giderken yolda bitane tavşanla fal çeken satıcılar oluyor ya ondan gördüm tavşan kücücüktü istem dışı sevmek istedim adam da ayak üstü bize hemen fal baktırdı bende 2-3 lira falan zannediyordum. 4 tane kart çektik adam demezmi 40 lira ! Yuh dedim ya ne diyosun amca sen dedim öyle dedi. Bende hiç nakit yok kart var onda da dediğim gibi 10 lira falan var abi dedik valla yok şu 10 lirayı al dedik işte. Parayı verdik sinamaya gitmek için 5 -6 adım attım yanıma yaklaştı ' ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YA ' dedi kağıtları elime verdi malca bi gülümsemeyle. Bende ne diyosun sen ya dedim. Bişey yok dedi. Bende istemiyorum dedim kağıtları yere attim aldı yerden dur yanlış anladın falan dedi. Benim gözlerim doldu kötü oldum öyle diyince. doğrusu ne söyle o zaman dedim. Off herşeyi yanlış anlıyorsun ya gitmiyoruz sinamaya dedi geri döndü. Paranı veririm merak etme dedim. O da beni yolun ortasında öylece bırakıp gitti. Bi kere arkasına baktiğini gördüm. Biraz peşinden gittim sonra dedim ki hata sende değil ki bi 10 lirayı başına kaktı ne gidiyosun peşinden dedim gittim durağa otobüse bindim eve geldim. Otobüste çok ağladım ama o hiç aramadıne yapmalıyım aramasını beklemeli miyim ?
Selam bisey diyecem ornek gibi olacak bi arkadas vardi yani hic sevgilisi olmadi yas kemalde diye ona teklif wden biriyls 2ay kadar cikiyordu adam onla evlenmek istedigini fakat borcu oldugunda yapamadigini siyledi bu da evlenmek icin kendi maasini oldugu gibi erkek arkadasina veriyor neymis borcu bitsi ki hemen evlenelim demis saf kiz iste o borcu versin dugun dur evliliktir beraber kollari sivarsiniz dimi ama aptal asik iste neyse simdi benle ne alaka diyeceksiniz niyetcisinden gectim adam senle cikacak ama parasi ve tahut karti babasina vermis sen cebinden verdin insanda gurur olur almaz yada gercekten para yoksa disari cikmayi erteler senin tavir yapman gerekurken o yapiyo ve sende hala niye aramiyo doyosun bosver diyecem ama insallah ask senide kor etmemis tirMerhaba kızlar.. Bugun erkek arkadaşımla buluştuk. Benim dün maaşimin yatması gerekti kartım -147deydi. Maaş yatarsa onu kapatır diye düşünüyordum. Buluştuk benim kartıma baktık maaş yatmamış hala kart ekside. O da kartını babasına vermiş içinde maaş yattıkça para biriksin diye. Nakitte 11- 12 lirası falan var. Herneyse kartsız işlem yapacaktık para çekmek için beceremedik. Babası kartı bırakmayı unutmuş buna nakitte bırakmamış. Herneyse dedim gel bi yemek yiyelim. Yemekleri ben aldım karttan. Yemek yedik güldük eglendik falan. Sinamaya gidelim dedik sinama biletlerinide ben alacaktim. giderken yolda bitane tavşanla fal çeken satıcılar oluyor ya ondan gördüm tavşan kücücüktü istem dışı sevmek istedim adam da ayak üstü bize hemen fal baktırdı bende 2-3 lira falan zannediyordum. 4 tane kart çektik adam demezmi 40 lira ! Yuh dedim ya ne diyosun amca sen dedim öyle dedi. Bende hiç nakit yok kart var onda da dediğim gibi 10 lira falan var abi dedik valla yok şu 10 lirayı al dedik işte. Parayı verdik sinamaya gitmek için 5 -6 adım attım yanıma yaklaştı ' ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YA ' dedi kağıtları elime verdi malca bi gülümsemeyle. Bende ne diyosun sen ya dedim. Bişey yok dedi. Bende istemiyorum dedim kağıtları yere attim aldı yerden dur yanlış anladın falan dedi. Benim gözlerim doldu kötü oldum öyle diyince. doğrusu ne söyle o zaman dedim. Off herşeyi yanlış anlıyorsun ya gitmiyoruz sinamaya dedi geri döndü. Paranı veririm merak etme dedim. O da beni yolun ortasında öylece bırakıp gitti. Bi kere arkasına baktiğini gördüm. Biraz peşinden gittim sonra dedim ki hata sende değil ki bi 10 lirayı başına kaktı ne gidiyosun peşinden dedim gittim durağa otobüse bindim eve geldim. Otobüste çok ağladım ama o hiç aramadıne yapmalıyım aramasını beklemeli miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?