• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız ne yapardınız :( Bir bakın lütfen

40 lira miiii :KK57:

Bence sen biraz alingan davranmissin, espri yapmıştır çok takmamak lazım. Yanlış anladın falan demiş zaten. Ama sonrasında çekip gitmekle hata yapmış bence

ne kadardır birliktesiniz...? bence biriktirsin diye kartı babasına vermeside tuhaf. parasında olsan yemek yiyelim sinemaya gidelim demezdin eminim ki. ama dediğin gibi yaptığı ayıp olmuş. ben o an bişey demezdim ama kesin soğurdum yani
4 yıl..

40 lira miiii :KK57:

Bence sen biraz alingan davranmissin, espri yapmıştır çok takmamak lazım. Yanlış anladın falan demiş zaten. Ama sonrasında çekip gitmekle hata yapmış bence
Alındım evet çünkü durduk yere gitti on lira falan dedi iyice kızdım

Yanlış anladın dedi ama bana doğru olan açıklamayı yapmadı :KK43:
Peki daha önce buna benzer şeyler oldu mu? Yani bunu diyebilecek karakterde mi? Yoksa senin o anlamda anlamana bozulacak ve küsecek kadar paraya önem vermeyen birimi? Sen tanıyosun onu ama ne olursa olsun orda bırakıp gitmesi çok fena. Bana yapılsa telafisi olmazdı...

Peki daha önce buna benzer şeyler oldu mu? Yani bunu diyebilecek karakterde mi? Yoksa senin o anlamda anlamana bozulacak ve küsecek kadar paraya önem vermeyen birimi? Sen tanıyosun onu ama ne olursa olsun orda bırakıp gitmesi çok fena. Bana yapılsa telafisi olmazdı...
Daha önce yapmadı yapmazda tanıyorum zaten paranın lafını etmeyen biri.. Ama beni yolun ortasına bırakıp gittiği çok oldu

Merhaba kızlar.. Bugun erkek arkadaşımla buluştuk. Benim dün maaşimin yatması gerekti kartım -147deydi. Maaş yatarsa onu kapatır diye düşünüyordum. Buluştuk benim kartıma baktık maaş yatmamış hala kart ekside. O da kartını babasına vermiş içinde maaş yattıkça para biriksin diye. Nakitte 11- 12 lirası falan var. Herneyse kartsız işlem yapacaktık para çekmek için beceremedik. Babası kartı bırakmayı unutmuş buna nakitte bırakmamış. Herneyse dedim gel bi yemek yiyelim. Yemekleri ben aldım karttan. Yemek yedik güldük eglendik falan. Sinamaya gidelim dedik sinama biletlerinide ben alacaktim. giderken yolda bitane tavşanla fal çeken satıcılar oluyor ya ondan gördüm tavşan kücücüktü istem dışı sevmek istedim adam da ayak üstü bize hemen fal baktırdı bende 2-3 lira falan zannediyordum. 4 tane kart çektik adam demezmi 40 lira ! Yuh dedim ya ne diyosun amca sen dedim öyle dedi. Bende hiç nakit yok kart var onda da dediğim gibi 10 lira falan var abi dedik valla yok şu 10 lirayı al dedik işte. Parayı verdik sinamaya gitmek için 5 -6 adım attım yanıma yaklaştı ' ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YA ' dedi kağıtları elime verdi malca bi gülümsemeyle. Bende ne diyosun sen ya dedim. Bişey yok dedi. Bende istemiyorum dedim kağıtları yere attim aldı yerden dur yanlış anladın falan dedi. Benim gözlerim doldu kötü oldum öyle diyince. doğrusu ne söyle o zaman dedim. Off herşeyi yanlış anlıyorsun ya gitmiyoruz sinamaya dedi geri döndü. Paranı veririm merak etme dedim. O da beni yolun ortasında öylece bırakıp gitti. Bi kere arkasına baktiğini gördüm. Biraz peşinden gittim sonra dedim ki hata sende değil ki bi 10 lirayı başına kaktı ne gidiyosun peşinden dedim gittim durağa otobüse bindim eve geldim. Otobüste çok ağladım ama o hiç aramadı :KK43: ne yapmalıyım aramasını beklemeli miyim ? :KK43:
Aramasını bekle canım, sen arama...

Evlenmeden önce kocamla (o zamanlar sevgilimdi) bende aynı şekilde kadıkoyde balıkçıların orda bir tavşan gördüm, hayvan meraklısıyım ya... Mal gibi gittim bana da sıkıştırdı elime niyetleri, haa haaa ki ki bu ne yaa dedim. niyet dedi. Açtım okudum, yalan olmasın geçmiş zaman 20 lira mı 30 lira mı ne dedi. Birde çingeneler yarma gibilerrr... 3-5 lira bir şey diyecek sandım. Dalga mı geçiyorsun dedim fırlattım o standın içine kağıtlarını vermiyorum para mara napacaksın dedim. Vereceksin dediii eşim bana bir kızıyor kavga ediyorum diye. Çağırırım zabıtayı görürsün başına iş alırsın dedim. Bastım gittim eşim gıkını çıkartmadı. Sanıyordum ki laf söyler hakkını arar diye. Pısstı kaldı o kadar şaşırmıştım ki... Ayrılsam mı diye bile düşünmüştüm... Sonra anladım ki ben erkeklik yapmaya kalktığım için, kızdığına tepki vermemiş.. Şimdi gülüp geçiyorum...

Her zaman erkekte para olacak değil, elbet sede ödeyeceksin... Ama o erkeğin yerinde olsam, birisiyle buluşmaya gidiyorsam borç harç alır gene de 10 lirayla dışarı çıkmazdım.

acaba gerçekten mi yanlış anladın?
Doğru anladım çünkü neye uğradiğimi şaşirdim gözlerim doldu o kağıtları elime verirken çok teşekkür ederim yaa durduk yere gitti on lira diyişi hiç yanlış anlaşılacak gibi birşey değildi :(

Evlenmeden önce kocamla (o zamanlar sevgilimdi) bende aynı şekilde kadıkoyde balıkçıların orda bir tavşan gördüm, hayvan meraklısıyım ya... Mal gibi gittim bana da sıkıştırdı elime niyetleri, haa haaa ki ki bu ne yaa dedim. niyet dedi. Açtım okudum, yalan olmasın geçmiş zaman 20 lira mı 30 lira mı ne dedi. Birde çingeneler yarma gibilerrr... 3-5 lira bir şey diyecek sandım. Dalga mı geçiyorsun dedim fırlattım o standın içine kağıtlarını vermiyorum para mara napacaksın dedim. Vereceksin dediii eşim bana bir kızıyor kavga ediyorum diye. Çağırırım zabıtayı görürsün başına iş alırsın dedim. Bastım gittim eşim gıkını çıkartmadı. Sanıyordum ki laf söyler hakkını arar diye. Pısstı kaldı o kadar şaşırmıştım ki... Ayrılsam mı diye bile düşünmüştüm... Sonra anladım ki ben erkeklik yapmaya kalktığım için, kızdığına tepki vermemiş.. Şimdi gülüp geçiyorum...

Her zaman erkekte para olacak değil, elbet sede ödeyeceksin... Ama o erkeğin yerinde olsam, birisiyle buluşmaya gidiyorsam borç harç alır gene de 10 lirayla dışarı çıkmazdım.
Aynı şeyleri yaşamışız seninle sen parayı vermemissin ama onda nakit vardı onun hepsini verdi bende hiç nakit yoktu o yüzden veremedim zaten :(

ah canım tuzağa düşmüşsün :) insanı soyuyorlar böyle yüzsüzler keşke 10 tl yide vermeseydin , ben de arkadaşımla dolaşıyordum, bir tane yavru tavşan gördü arkadaşım top gibi ama nasıl sevimli sevmeye yeltendi ki zor tuttum sakın !! dedim çünkü sevmeye yeltendin mi direk niyet çekmeye yeltendin demektir işte ne kadar kazıklayabilirse :) aman dikkat.

Erkek arkadaşın ayıp etmiş ama o an sinirleri bozulmuştur ne bilim o da mahçup olmuştur atar yapmış kendince alışkınmış zaten dediğine göre çekip gidiyormuş tartışma ortasında huyu buysa sorun yok, ayrıl vs. diyemem öyle kolay değil ama süründür biraz.

ah canım tuzağa düşmüşsün :) insanı soyuyorlar böyle yüzsüzler keşke 10 tl yide vermeseydin , ben de arkadaşımla dolaşıyordum, bir tane yavru tavşan gördü arkadaşım top gibi ama nasıl sevimli sevmeye yeltendi ki zor tuttum sakın !! dedim çünkü sevmeye yeltendin mi direk niyet çekmeye yeltendin demektir işte ne kadar kazıklayabilirse :) aman dikkat.

Erkek arkadaşın ayıp etmiş ama o an sinirleri bozulmuştur ne bilim o da mahçup olmuştur atar yapmış kendince alışkınmış zaten dediğine göre çekip gidiyormuş tartışma ortasında huyu buysa sorun yok, ayrıl vs. diyemem öyle kolay değil ama süründür biraz.
Hala aramadı mesajda atmadı kolay kolay atmazda zaten inatcı biraz öyle hemen özürde dilemeyen biri

İnş eve yürüyerek gitmiştir. Abartmasalar olmaz sanki... Bak ben sana söyleyim. böyle inatçı bir adamla evliyim. Haklı haksız özür dileyen ben oluyorum sırf uzamasın diye. Yol yakınken yeni bir ilişkiyse önündeki yeni insanlara bak. Olur ya Allah yazar evlenirsiniz... Uğraşır durursun :KK51:

İnş eve yürüyerek gitmiştir. Abartmasalar olmaz sanki... Bak ben sana söyleyim. böyle inatçı bir adamla evliyim. Haklı haksız özür dileyen ben oluyorum sırf uzamasın diye. Yol yakınken yeni bir ilişkiyse önündeki yeni insanlara bak. Olur ya Allah yazar evlenirsiniz... Uğraşır durursun :KK51:
4 yıl oldu yaa :D pek yeni sayılmaz ama kopamam ondan gibi geliyor :KK14:

Hata sende değil onda.
Yemek parasını ödüyorsun, kötü hissetmemiş de son parasından olunca mı kötü hissetmiş?
Bu erkek milleti iyice manyaklaştı, utanma da kalmamış.
Bir de hala aramıyor diye dert etme bence.

Parası yoksa buluşmaya da çıkmasın hayret bir şey:63:

Hata sende değil onda.
Yemek parasını ödüyorsun, kötü hissetmemiş de son parasından olunca mı kötü hissetmiş?
Bu erkek milleti iyice manyaklaştı, utanma da kalmamış.
Bir de hala aramıyor diye dert etme bence.

Parası yoksa buluşmaya da çıkmasın hayret bir şey:63:
Sinirlendiğim nokta iki kelime söylememesi ' Özür dilerim':KK14:

Back
X