- 23 Ağustos 2012
- 49.908
- 1
- 231.620
- 798
- Konu Sahibi Tasprenses
-
Hata sende değil onda.
Yemek parasını ödüyorsun, kötü hissetmemiş de son parasından olunca mı kötü hissetmiş?
Bu erkek milleti iyice manyaklaştı, utanma da kalmamış.
Bir de hala aramıyor diye dert etme bence.
Parası yoksa buluşmaya da çıkmasın hayret bir şey
Vallahi ben de şaşırdım kaldım, erkek adam -147lik kartı yeme peşinde olmamalı bence ya.......neyse.
Aman adam mı kalmış
Biz kibarlık olsun, üstünden geçiniyormuş gibi olmayalım.
Rahat edemem ara da ben de ödemeliyim derken fena alıştırdık bunları bence.
Cok alıştılar rahatlar çokAman adam mı kalmış
Biz kibarlık olsun, üstünden geçiniyormuş gibi olmayalım.
Rahat edemem ara da ben de ödemeliyim derken fena alıştırdık bunları bence.
Merhaba kızlar.. Bugun erkek arkadaşımla buluştuk. Benim dün maaşimin yatması gerekti kartım -147deydi. Maaş yatarsa onu kapatır diye düşünüyordum. Buluştuk benim kartıma baktık maaş yatmamış hala kart ekside. O da kartını babasına vermiş içinde maaş yattıkça para biriksin diye. Nakitte 11- 12 lirası falan var. Herneyse kartsız işlem yapacaktık para çekmek için beceremedik. Babası kartı bırakmayı unutmuş buna nakitte bırakmamış. Herneyse dedim gel bi yemek yiyelim. Yemekleri ben aldım karttan. Yemek yedik güldük eglendik falan. Sinamaya gidelim dedik sinama biletlerinide ben alacaktim. giderken yolda bitane tavşanla fal çeken satıcılar oluyor ya ondan gördüm tavşan kücücüktü istem dışı sevmek istedim adam da ayak üstü bize hemen fal baktırdı bende 2-3 lira falan zannediyordum. 4 tane kart çektik adam demezmi 40 lira ! Yuh dedim ya ne diyosun amca sen dedim öyle dedi. Bende hiç nakit yok kart var onda da dediğim gibi 10 lira falan var abi dedik valla yok şu 10 lirayı al dedik işte. Parayı verdik sinamaya gitmek için 5 -6 adım attım yanıma yaklaştı ' ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YA ' dedi kağıtları elime verdi malca bi gülümsemeyle. Bende ne diyosun sen ya dedim. Bişey yok dedi. Bende istemiyorum dedim kağıtları yere attim aldı yerden dur yanlış anladın falan dedi. Benim gözlerim doldu kötü oldum öyle diyince. doğrusu ne söyle o zaman dedim. Off herşeyi yanlış anlıyorsun ya gitmiyoruz sinamaya dedi geri döndü. Paranı veririm merak etme dedim. O da beni yolun ortasında öylece bırakıp gitti. Bi kere arkasına baktiğini gördüm. Biraz peşinden gittim sonra dedim ki hata sende değil ki bi 10 lirayı başına kaktı ne gidiyosun peşinden dedim gittim durağa otobüse bindim eve geldim. Otobüste çok ağladım ama o hiç aramadıne yapmalıyım aramasını beklemeli miyim ?
Evet gittim zaten peşinden bağırmak için değil ama gittim bi süre sonra döndü arkasına baktı bende o an gördüm ve takip etmekten vazgeçtim arayana kadarda aramayacagım4 yıllık ilişkide paranın lafı kalmamıştır artık öyle paraya düşkün olsa ankardınız zaten bu zamana kadar birsürü olay olurdu. şimdi para yokken boşe gitti diye içine oturmuş salakça bir tepki vermiş. ama benim takıldığım tartışmanın ortasında neden çekip gidiyor? şaka gibi yani peşinden koşup yakalayıp ağzıma geleni sayardım ben olsam.. diğer olay küçük bir şey hatasını anlar özür diler muhtemelen ama her kavgada öyle çekip gidiyorsa o huyunu değiştirmesi lazım.
Ben teklif ettim gidelim sinamaya yemek yiyelim dedim oda biraz mızmızlandı kabul etti ben maas yatınca veririm sana dedi sacmalama dedim. Hatta maas yatmadı diye üzülmüştüm o da üzülme ben kurtarırım onu eksiden demişti. Yarı yolda bırakma huyu kötu gerçektenKendi parasi biriksin diye karti babasina vermesi komik. Kendi kartina, hesabina sahip cikamiyor mu?
Kiz arkadasiyla bulusmaya cebinde 10 tl ile gelmesi de tuhaf. Yol parasi varsa tamam demis adam, seni hic dusunmemis. Sen eksi hesaptayken utanmadan yemek yemis. Hadi onu gectim sinemaya gitmeyi de kabul etmis. Paran yok para harcamayalim diyebilirdi. Adam senin olmayan parandan harcarken sorun cikarmiyor da cebindeki 10 tl gidince basip seni orda oylece birakip gidebiliyor. Yarin bu adamla evlensen ortada cocukla da seni birakip gider boylesi. Bence 4 senene aciyip boyle bir adamla devam edecegine, boyle bir adamla gececek yillarina aci. Yani cok da evlilik dusunme. Her an yari yolda birakabilecek biri....Sana deger verse seni orda birakmazdi.
O akrep ben ikizlerSevgilinle senin burcun nedir ? Ikinizde inatcisiniz
aynısı benim başıma geldiMerhaba kızlar.. Bugun erkek arkadaşımla buluştuk. Benim dün maaşimin yatması gerekti kartım -147deydi. Maaş yatarsa onu kapatır diye düşünüyordum. Buluştuk benim kartıma baktık maaş yatmamış hala kart ekside. O da kartını babasına vermiş içinde maaş yattıkça para biriksin diye. Nakitte 11- 12 lirası falan var. Herneyse kartsız işlem yapacaktık para çekmek için beceremedik. Babası kartı bırakmayı unutmuş buna nakitte bırakmamış. Herneyse dedim gel bi yemek yiyelim. Yemekleri ben aldım karttan. Yemek yedik güldük eglendik falan. Sinamaya gidelim dedik sinama biletlerinide ben alacaktim. giderken yolda bitane tavşanla fal çeken satıcılar oluyor ya ondan gördüm tavşan kücücüktü istem dışı sevmek istedim adam da ayak üstü bize hemen fal baktırdı bende 2-3 lira falan zannediyordum. 4 tane kart çektik adam demezmi 40 lira ! Yuh dedim ya ne diyosun amca sen dedim öyle dedi. Bende hiç nakit yok kart var onda da dediğim gibi 10 lira falan var abi dedik valla yok şu 10 lirayı al dedik işte. Parayı verdik sinamaya gitmek için 5 -6 adım attım yanıma yaklaştı ' ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YA ' dedi kağıtları elime verdi malca bi gülümsemeyle. Bende ne diyosun sen ya dedim. Bişey yok dedi. Bende istemiyorum dedim kağıtları yere attim aldı yerden dur yanlış anladın falan dedi. Benim gözlerim doldu kötü oldum öyle diyince. doğrusu ne söyle o zaman dedim. Off herşeyi yanlış anlıyorsun ya gitmiyoruz sinamaya dedi geri döndü. Paranı veririm merak etme dedim. O da beni yolun ortasında öylece bırakıp gitti. Bi kere arkasına baktiğini gördüm. Biraz peşinden gittim sonra dedim ki hata sende değil ki bi 10 lirayı başına kaktı ne gidiyosun peşinden dedim gittim durağa otobüse bindim eve geldim. Otobüste çok ağladım ama o hiç aramadıne yapmalıyım aramasını beklemeli miyim ?
Hatasını kabul etmeyen cinsten amaboşversene ne aramasını bekliceksin.Hatalı olan o
10 tl davasında kötü birşey mi dedin de gitti. orayı kaçırdım ben.
birde eskiden "karı parası mı yiyemem" diye bir laf vardı ona ne oldu. kadınlar olarak güçlü olmayı abarttık. adamlar bize bakacagina biz adamlara bakmaya başladık. tepenize çıkartmayın, adamları...
Yoo ben kagıtları çantama koydum geldi kendi kağıtlarını elime tutuşturdu durduk yere gitti on lira teşekkür ederim ya falan dedi bende tepki gösterdim merak etme veririm paranı dedim o lafın üstüne gitti10 tl davasında kötü birşey mi dedin de gitti. orayı kaçırdım ben.
birde eskiden "karı parası mı yiyemem" diye bir laf vardı ona ne oldu. kadınlar olarak güçlü olmayı abarttık. adamlar bize bakacagina biz adamlara bakmaya başladık. tepenize çıkartmayın, adamları...
Daha farklı nasıl anlatabilirim kiKonuyu anlamadim desem?
Kim kimin elime kagut verdi kim teskke ederim dedj?kim gitti?
Aramayacağım yaptığı gerçekten zoruma gittiçok ayıp etmiş. Enson dayanamayıp sen ararsın. erkek milleti işte. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?