Siz olsaydınız ne yapardınız :( Bir bakın lütfen

Vallahi ben de şaşırdım kaldım, erkek adam -147lik kartı yeme peşinde olmamalı bence ya.......neyse.

Vallahi ben de şaşırdım kaldım, erkek adam -147lik kartı yeme peşinde olmamalı bence ya.......neyse.

Aman adam mı kalmış
Biz kibarlık olsun, üstünden geçiniyormuş gibi olmayalım.
Rahat edemem ara da ben de ödemeliyim derken fena alıştırdık bunları bence.

Aman adam mı kalmış
Biz kibarlık olsun, üstünden geçiniyormuş gibi olmayalım.
Rahat edemem ara da ben de ödemeliyim derken fena alıştırdık bunları bence.

Ekside olduğunu gördüğün karttan para yemek nedir arkadaş, bu nasıl bir erkek dedim kendime. Adamın davranışları çok itici bence.

4 yıllık ilişkide paranın lafı kalmamıştır artık öyle paraya düşkün olsa ankardınız zaten bu zamana kadar birsürü olay olurdu. şimdi para yokken boşe gitti diye içine oturmuş salakça bir tepki vermiş. ama benim takıldığım tartışmanın ortasında neden çekip gidiyor? şaka gibi yani peşinden koşup yakalayıp ağzıma geleni sayardım ben olsam.. diğer olay küçük bir şey hatasını anlar özür diler muhtemelen ama her kavgada öyle çekip gidiyorsa o huyunu değiştirmesi lazım.

Konuyu anlamadim desem?
Kim kimin elime kagut verdi kim teskke ederim dedj?kim gitti?

Kendi parasi biriksin diye karti babasina vermesi komik. Kendi kartina, hesabina sahip cikamiyor mu?
Kiz arkadasiyla bulusmaya cebinde 10 tl ile gelmesi de tuhaf. Yol parasi varsa tamam demis adam, seni hic dusunmemis. Sen eksi hesaptayken utanmadan yemek yemis. Hadi onu gectim sinemaya gitmeyi de kabul etmis. Paran yok para harcamayalim diyebilirdi. Adam senin olmayan parandan harcarken sorun cikarmiyor da cebindeki 10 tl gidince basip seni orda oylece birakip gidebiliyor. Yarin bu adamla evlensen ortada cocukla da seni birakip gider boylesi. Bence 4 senene aciyip boyle bir adamla devam edecegine, boyle bir adamla gececek yillarina aci. Yani cok da evlilik dusunme. Her an yari yolda birakabilecek biri....Sana deger verse seni orda birakmazdi.

boşversene ne aramasını bekliceksin.Hatalı olan o

Evet gittim zaten peşinden bağırmak için değil ama gittim bi süre sonra döndü arkasına baktı bende o an gördüm ve takip etmekten vazgeçtim arayana kadarda aramayacagım

Ben teklif ettim gidelim sinamaya yemek yiyelim dedim oda biraz mızmızlandı kabul etti ben maas yatınca veririm sana dedi sacmalama dedim. Hatta maas yatmadı diye üzülmüştüm o da üzülme ben kurtarırım onu eksiden demişti. Yarı yolda bırakma huyu kötu gerçekten

10 tl davasında kötü birşey mi dedin de gitti. orayı kaçırdım ben.

birde eskiden "karı parası mı yiyemem" diye bir laf vardı ona ne oldu. kadınlar olarak güçlü olmayı abarttık. adamlar bize bakacagina biz adamlara bakmaya başladık. tepenize çıkartmayın, adamları...

aynısı benim başıma geldi
tavşanı seveyim diye kucağıma attı adam sevgilim elimden çekiştiriyor hadi hadi diye tabi ben bi hızla yok istemyrm deyip tavşanı atmıştım adamın kucana bunların hepsi dolandırıcı valla
neyse uzun lafın kısası senin ki de tam odunmuş 10 lira için öyle tepki verilir mi ya yuh!

Çok, çooook haklısınız. Erkek çok ama adam pek yok.

Yoo ben kagıtları çantama koydum geldi kendi kağıtlarını elime tutuşturdu durduk yere gitti on lira teşekkür ederim ya falan dedi bende tepki gösterdim merak etme veririm paranı dedim o lafın üstüne gitti

çok ayıp etmiş. Enson dayanamayıp sen ararsın. erkek milleti işte. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…