Siz olsaydınız ne tepki verirdiniz

Şuan sakin kafayla düüşnüyorum baştan olay çıkartmaya gelmişler. Geldiler, kapıyı kapatıp hoşgeldiniz demek için içeri girdim kayınpeder tripli şekilde hoşgeldin dedi bana. Yinede güler yüzle elini öptüm hoşgeldin baba dedim falan. Yaslı olması gereken adam daha kapıyı kapatıp gelemeden hoşgeldiniz beklıyor. Empati yapan arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Diğer yorumlara da saygım var ama hiçbir suçum yoktu tamamen temiz niyetlere kqrşıladım ve böyle bir rezalet çıktı

Vallahi işte boşanmış adam kötü eşi ölmüş adam iyidir fasa fiso yeri geldi söyleyeyim adama bak eşi ölmüş derdi gelinin oğlunun evi İnşallah sizle yaşamaz zaten evlenir bence bir aya kalmaz Allah rahmet eylesin kadinada ne çektirmiş tır bu diye düşündüm .

Eşi ölen insanın dünyası başına yıkılır ya cidden sevdiyse eş olduysa ne halısı ne temizliği insan ağlamaktan yemek yemez suyu zor içer .Eşiniz asıl annesinin ardından babasının bu tepkisine ona laf etsin kusura bakmasın başı sağolsun da.

Ben kayınpederi haklı bulmadım yas tutan insanın kavgaya dırdıra enerjisi olmaz bı kere belliki derdi ölen eşi değil ben böyle anladım.Size hak verdim ama keşke hiç kendinizi ispatlamaya calismasaydinız sadece burda sakin kalsaydiniz diyorum ama hakkınızda giremem önce ölenin kocası saygılı olup yasını düzgün tutacak gelip kokudur halidir temizliktir saçmalamayacak

Neden insanların hakkınızda söylediklerine bu kadar takılıyor ve moralinizi bozuyorsunuz ki
Halıların nemli olması sizin suçunuz değil ama şahsen nemliyse ben o halde sermez yıkattığım firmaya geri postalardım, yasta olması gereken kayınpeder de karısının öldüğüne üzülmek yerine benim evime kafayı takmış evi temizleyin diyerek abuk abuk konuşuyorsa, 2 çocukla haldır haldır ev temizlediğime aldırış etmeden evi pisleten kocamın eline süpürgeyi verir baban temizlenmesini istiyor evi temizle derdim.

Zaten anlamadığım evin canına okuyan eşinizken siz neden uğraşıyorsunuz? O ev sizin kadar eşinizin de, gelenler de onun babası kardeşleri, sizinle tartışmak yerine babası bıdı bıdı yaparken bir zahmet halıyı kaldırıp temizliği yapsaydı, babasına sağlam bir cevap olurdu hem.

Tedavi sürecinde çok konum var kayınvalide ile ilgili. Çoknupraltım kadın düFün tedavi görsün diye ama beni hep kapı dışında tuttular burada da çok kişi onları savundu. Tedavisi çok saçmaydı. Kanserde 7 ay kafaya göre tedavi bırakılmaz ama annem böyle istiyor deyip herkes hayatına bakıyordu. Bakımı da çok kötüydü. Öldüğünde 20 kiloydu. Cenazeye gelen herkes çok iyi baktınız cenneti garantilediniz detip gitti. Gerçekler çok farklıydı. Çok pinti bir adam kayınpeder. Cenazede cebinden tek kuruş çıkmadı. Yemeği belediyeden getirdiler mezarı, ölen kardeşinin üstüne gömdüler. İkinci hafta olmuş hala millete kim yemek getirecek diye sorup durdular. Biz yapalım dedik bırakmadılar. Kendileri bütün öğünlerde yiyip içerken ben aç gidip geldim. Utandım böyle yemek yemeğe. Ve daha bir sürü rezillik. Zamanım olsa d ayazabilsem

Velhasıl ortada yaş değil, bayram havası var. Görümcem zaten ilk hafta burnumu yaptırıcam, üç senedir evdeyim gezip tozucam hayatıma devam edicem diye başladı anlatmaya. Kadın yatağa düşmüşken evde oturmayan görümcem hayattan geri kalmış.

Ben bunların ortalığı karıştırmaya geldiğini anlamadım başta o yüzden izah ettim. Ben anlattıkça temizlik deyip durdu asla ikna da olmadı olan bize oldu çocuklarım çok üzgün eşim beni anlamıyor aramız çok kötü

Valla Mune Hanım en güzel cevabı verdi nokta.
Ben kesinlikle böyle yapardım, ki Allah rahmet eylesin kayınpederim evim temizmiş pismiş bakmaz yorum dahi yapmazdı ama bir gün bizde kalıyor, kaldığı odadaki dolabın boşaltılmasını istemişti ben yatılı misafir olmadığında o odadaki 2 dolabı da yüklük gibi kullanıyorum çünkü:) neyse dolabı boşaltır mısın Mune eşyalarımı koyacağım dedi, aaa tabii baba oğluna söyleyeyim boşaltsın dedim eşime boşalttırdım, ben de boşaltabilirdim elime yapışmazdı ama bizim evimizde işlerin sadece kadının sırtına yüklenmediğini herkesin bir işin ucundan tuttuğunu bilsin istedim, ne kavga ne saygısızlık olmadan kayınpeder mesajı aldı, o günden sonra çay bile istese oğluna söyledi, masa mı kurulacak kayınpederim kurdu ben kaldırdım, bunlara eğitim vereceksiniz

Eşime hepsini gönder derdim. Bir daha da hiç biriyle görüşmezdim. Halı temizlemeciyi de arayıp fırça kayardım. İnternette haklarında olumsuz yorum yapardım.

Allah gani gani rahmet eylesin kayinvalidenize Çok üzüldüm.İcime oturdu yazdiklariniz .Huzur bulmuştur inşallah.Dua ederim Sizede ne diyeyim.Allah yardımcınız olsun bu eş ile siz genede kendinizi üzmeyin uzerinede gitmeyin.

Kaç yıldır içlerindesiniz huylarını az çok biliyorsunuzdur, sizin kabahatiniz izah ediyor olmanız, ben evimin izahatini yapmam kimseye, benim canım böyle istiyor derim biter, pis bulan temizlesin pis bulduğu evde durmak istemeyen başka yere gitsin, eşiniz de sadece kirletmeyi biliyor anladığım kadarıyla, bundan sonra verin eline süpürgeyi viledayı evi baştan aşağı temizlesin, yok öyle yayılıp yatarak iş beklemek, kocalara iş yaptırın.

Cahil adam karın ölmüş! Derken?
Cahil kadın..... Adamın karısı ölmüş bu nasıl tavır bu nasıl üslup
İnsan utanır da susar karşısında... Dıyorum size

Allah akıl fikir versin.Pis de olabilir temizlik yapılamamış da olabilir sonuçta yedi kat el değiller evin temizliğine mi gelmişler.Gelmemelerini yeğlerim böyle insanların

Cahil adam karın ölmüş! Derken?
Cahil kadın..... Adamın karısı ölmüş bu nasıl tavır bu nasıl üslup
İnsan utanır da susar karşısında... Dıyorum size
Adamın karısı ölmüş evet, hiç ağladığını görmedim ama güldüklerini çok gördüm. Hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar zaten. adam kaç yaş küçük gelinine olmayan bir şey üzerinden saldırıyor rencide ediyor temizliğine sıçiim diyor. Yaslı bir adam böyle şeytanlıklar düşünmez.

Allah hayırlı eş hayırlı evlat versin…

Eğer uzun süre ıslak vaziyette poşetin içinde kaldıysa kokar ve berbat bir kokudur ve o koku (bir daha yıkanana kadar) gitmez. Ama eğer uzun süre poşetli bırakmayıp hemen çıkardıysanız ve sadece "ıslak halı" kokusu varsa o zaman kuruyunca geçer. O zamana kadar fibrez gibi bir kumaş parfümü (abartmadan) sıkabilirsiniz hafiften.

Kapıyı açıp yüz yüze geldiğinde önce hoşgeldin denir. Kapıyı kapatıp içeri geçene kadar ki tavrınla suratınla memnuniyetsizliğin üstünden akıyormuş belli ki. Kayınpederin ev kokuyor temizleyin demiş. Islak halılar kokar evet. Haklısın tekrar temizleyeyim desen olayları tırmandırmasan da olurdu. Sonuçta kendini yıprattın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…