Kayinpederiniz tam sopalık. Tek hakkı o. Dicek başka cümle yok. Takmayın lutfen.Arkadaşlar acele yazacağım, moralim bozuk ve başım çatlamak üzere. Konuya giriyorum. Kayınvalide öldü, ikinci hafta bana oğul görümceler kalmaya geldiler. Kafa dağıtacaklarmış. Öncesinde büyük bir temizlik yapmıştım. Halıları yıkatmıştım ama bekletiyordum sermemiştim. Halılr nemli olduğu için nem kokmuş. Yarın kuruyunca düzeleceğini düşünüyorum. Neyse kayınpeder geldi. Bune çok kötü kokuyor dedi herkesin içinde. Anlatr
tım bak halılar böyle böyle hala nemli. Başladı konuşmaya yok ev kokuyor. Temizeseydin böyle kokmazdı. Halıları kaldırın evi temizleyin. Eşim anlatıyor, ben anlatıyorum hala evi temizleyin. Ya dedim yeter! Kendine gel! Temizlikle ne alakası var. Bu soğukta halılar kurusun diye cam pencere balkon hep açık. Ne anlatıyorsun sen, kelimelerine dikkat et deyip odama geçtim ama nasıl moralim bozuldu. Gitmiş eltimde de dedikodumu yapmış. Ev kokuyor diye. Cahil adam karın daha yeni ölmüş sen gelmiş benim hiçbir suçum olmayan konudan beni vurmaya çalışıyorsun. Halıcı sadece poşetinden çıkarın dedi öyle yaptık ama meğerse halışar ıslakmış, kurumadan getirmişler. İki küçük çocukla bal dök yala evimde, pis evi temizlemeleyen bu yüzden kokan damgası yedim.
eltimlerde de temizlik yapmıyor evi kokuyor demiş. Ya sabır! Siz olsaydınız ne yapardınız? Verdiği tepkileri bi görseniz. Boğuluyor, öksürüyor, temizlik yapın deyip duruyor. Ne anlatırsan anlat temizlik diyor.
Kahkaha attimmmAynısı benim başıma gelmişti ilk evlendiğim sene nevresimleri yıkadım tam anlamıyla kurmadan heyecanla geçirmişim yeni gelin heyecanlara Allah'ım nasıl nem kokuyor iğrenç bir koku ama sonradan fark ettim kayınvalidemle kayınbabamın üstünü örttüm kokudan yatamamışlarkızım bunu bir daha iyice kuruduktan sonra ser kokudan uyuyamadık dediler yerin dibine girmiştim aman boş verin nasılsa temiz pis pis halıları sermedin ya
Sabah altıdan beri iki küçük çocukla temiLik yaptım, onlar için değil, halılaeı sereceğim için, kahvaltı bile yapmadım akşama kadar ama adam çocuklwrıyla geldi, beni rencide etti beni ve eşimi birbirimize düşürdü gitti eltimlerde arkamdan atmış bir sürü. Çok üzülüyorum elimde değil çok kızıyorum bunu haketmedimKayinpederiniz tam sopalık. Tek hakkı o. Dicek başka cümle yok. Takmayın lutfen.
Anlayışlı insanlarmış. Bu geldi, şovunu yaptı bizi eşimle birbirimize düşürdü gitti.Aynısı benim başıma gelmişti ilk evlendiğim sene nevresimleri yıkadım tam anlamıyla kurmadan heyecanla geçirmişim yeni gelin heyecanlara Allah'ım nasıl nem kokuyor iğrenç bir koku ama sonradan fark ettim kayınvalidemle kayınbabamın üstünü örttüm kokudan yatamamışlarkızım bunu bir daha iyice kuruduktan sonra ser kokudan uyuyamadık dediler yerin dibine girmiştim aman boş verin nasılsa temiz pis pis halıları sermedin ya
Esiniz babanıza bunu söylesin. Sizin yapabilceğiniz birşey yok. Ama inanın kayinpederiniz düzelmez. Kaç yasinda adam ayıptır ya.Sabah altıdan beri iki küçük çocukla temiLik yaptım, onlar için değil, halılaeı sereceğim için, kahvaltı bile yapmadım akşama kadar ama adam çocuklwrıyla geldi, beni rencide etti beni ve eşimi birbirimize düşürdü gitti eltimlerde arkamdan atmış bir sürü. Çok üzülüyorum elimde değil çok kızıyorum bunu haketmedim
Anlatıyoruz, balkonda bekleteceğiz açıp, gitmezse tekrar vereceğiz diyoruz ama yok evi kırklwyın temizleyin diyor. En son benim evim gayet temiz diye bağırdım. Yanımda sus pus olan kaynım vs eltimlerde arkamdan bağırmışlar. Şize ne oluyor utanmazlarKayinpeder densiz ama o halıların kokusunun gideceğini düşünmüyorum
Bak bunlar senn evine resmen bela olmaya gelmiş. Allah gelsin haklarından.Anlatıyoruz, balkonda bekleteceğiz açıp, gitmezse tekrar vereceğiz diyoruz ama yok evi kırklwyın temizleyin diyor. En son benim evim gayet temiz diye bağırdım. Yanımda sus pus olan kaynım vs eltimlerde arkamdan bağırmışlar. Şize ne oluyor utanmazlar
Eşim belki yüz kere anlattı hala ev kokuyor diyor. Bilerek yaptı. Rahmetli kayınvalide de böyle ortalığı karışturırdı geldiğinde bu da aynı. Eşimle taerıştık çocuklwrın önünde çünkü babasını arayıp arkamızdan konuşmayın, kardeşlerime ne oluyor demedi. Sabah konuşacağım diyor kalsın dedim.Bu tiplerle ne konusabilir, ne anlatabilir ki insan? Diyeceğinizi de demissiniz üstelik.
Yapacak bir sey yok gibi görünüyor, esiniz ne dedi babasina?
Bence gider hatta sermemin üzerinden birkaç saat geçti koku çok azaldı ama birbirimize düştük. Çok sinirliyim hiç bir suçum yokken suçlandımsalla kayınpederi halıları kurtarabilir misin? gider mi ki o koku?
Bu adamı buna ikna eden rahmetli kayınvalidem ve görümceler. Çok uymacı bir adam. Kayınvalidem ve görümceler annem vefat ettiğinde evi temizlemeye gelmiş. Kendi oğulları kirletmiş evi ben beş ay yoktum. Beni kayınpedere hep çok pisti ev diye kötülemişler. Bu da her gördüğünde temizlşk deyip duruyor?! Oğlunuz pis utanmazlar benim suçum neSiz o ıslak halıları neden kurutmaya çalıştınız, yıkamaya verdiğiniz yere geri gönderseydiniz ya kurutup getirin bu ne böyle kokuyor diye. Ki kurusa da kokacak muhtemelen. Kayınpeder enteresan, bu kadar konuşan, eleştiren insandan nefret ederim. Siz de temiz olduğunuzu kanıtlamaya uğraşmayın boşverin ne derse desin.