Siz olsaydınız ne tepki verirdiniz

Yaşı kac?

Halılarını havalandır geçmezse bıdaha yıkat. O adama akıl dılıyorum bu yaştan sonra olmaz. Hepsı bılıyor gerçeği kımse sıze pis demiyor içinizi rahat tutun. Cahile laf anlatılmıyor. Siz kendinizi bozmayın boşverin

Aynı şeyi elli defa söyleyince çıldırttı. Laftan anlamıyor bozuk plak gibi. Tuvalete hiçbir şey yapmasan su döksen ev lağım kokuyor, giderleri sorunlu evin. Bunu söyledim temizleseysiniz kokmazdı temizleyin dedi. Yav dedim lağım borularını mı temizleyeceğiz bu nasıl bir cahillik?!

Anladim, yerinizde olsam olay cikarmam bu tip için, kokuyorsa gelmesin. Istedigi kadar da böğürsün kokudan, ilgilenmeseydiniz hic keşke. Esinizle de aranizi açmayın bos yere.
Sabah altıdan beri çocuklarla evle ilgilenip bir de bu cahil adam papağan gibi pis olduğumu ima edince bende film koptu

Defolsun gitsin gelmesin ya.

Veya koyun önüne süpürgeyi paspası, çok dert ettiyse yapsın.

50 kere söyleyenin önüne koymak lazım gerçekten.

Defolsun gitsin gelmesin ya.

Veya koyun önüne süpürgeyi paspası, çok dert ettiyse yapsın.

50 kere söyleyenin önüne koymak lazım gerçekten.
Zoruma gıden eşim diyor ki herkesle qrqnı açıyorsun. Ben anlattum anlamak istemesi, sus boşver. Hakkımı savununca aram açılacaksa olmasın o ara ne yapabilirim. Rencide edildim giçbir suçum yokken ve ben bu insanlara hediye yapturmıştım. Kayınvakide ve çocuklarıyla toplu fotoları yoktu. Hatıra olsun istedim. Çerçevelettirdim. Kıreım attım onu da. İnsanlığımı haketmeyen kimseyi hayatımda istemiyorum!

Lağım kokusunun caresi var, bir tesisatci cagirin muhtemelen klozet boynu yoktur veya ters takilmistir, eger lavabolardan geliyorsa, lavabonuzun altinda kikirdak denilen bir boru olacak, o boru u seklinde durmali, muhtemelen ugrasmayip dumduz birakmislardir, yerinden sokup u sekline getirip tekrar takin veya yeni tip borular var hazir u seklinde metal onlardan alirsaniz sorun kalmaz.

Eger banyonuzun giderinden geliyorsa yine ayni sekilde tesisatci cozecek sorununuzu.

Son olarak halilar kac gun nemli kaldi bilmiyorum ama 2-3 gunu gectiyse derhal tekrar yikatin yoksa küflenir halilari cope atmak zorunda kalirsiniz.

Kayinpederinizin agzinin payini vermekle iyi yapmışsınız, size takacağına gitsin yasını tutsun.

Uslubunuz çok yanlış sinir bozucu da olsa kaç küsür yaşında adama had bildirmek sana kalmamış eşin orda öz babası. Konuşsun dursun yani

İçimden ' De sehter get karının yanına lo ' derdim.

Son düzenleme:
Uslubunuz çok yanlış sinir bozucu da olsa kaç küsür yaşında adama had bildirmek sana kalmamış eşin orda öz babası. Konuşsun dursun yani

Yani yas sonrasi kafa dagitmaya gelen adam eşini kaybetmis ama kafa dagitmaya geldigi evdeki ogluda annesini kaybetmis, babada oglunu dusunup susabilirdi, koku cok mu rahatsiz etti bik bik konusan eltiye gidebilirlerdi ses cikarmadan.

Ben yaşı var diye herkesin saygiyi hakettigini dusunmuyorum, saygi bekleyen saygi gosterip ornek olacak herseyden once. 2 cocuklu gelinin evine kafa dinlemeye diye yayilmaya gelen adam zaten saygidan bi haberdir, bence konu sahibi haksiz degil, uslubunu korusaydi bu adam (kp) daha da ustune giderdi, bazen cinnet gecirmek iyidir.

Ayrica nem kokusu adama açıklanmış daha niye israr ediyor? 67 yasina gelmis, yarattigi kaosun sonucunu tartabilecek yasta. Sunu kabul edelim, eski insanlarda delirtene kadar ugrasma huyu vardir, herkesin ailesinde mutlaka boyle "ugrasmayi seven" biri vardir mutlaka.

Son düzenleme:
Ya o ıslak halı kokusu çok fena olur. Biz de görümceye gitmiştik diğerleri oradaydı biz sonradan gittik, içerisi berbat kokuyor camları falan açtırdık ben söylemesem dayanamam kötü kokuya, ama ıslak halı kokusu dedim gerçekten de su dökmüşler yanlışlıkla. Bir de kıştı camlar kapalı sıcak havada. İçerdekiler kokuyu duymuyor burun alışıyor.

Ben rahatsız olmuyorum deyin

Beğenmeyen kendi evine gitsin canını neden sıkıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…