Yaşı kac?Eşim belki yüz kere anlattı hala ev kokuyor diyor. Bilerek yaptı. Rahmetli kayınvalide de böyle ortalığı karışturırdı geldiğinde bu da aynı. Eşimle taerıştık çocuklwrın önünde çünkü babasını arayıp arkamızdan konuşmayın, kardeşlerime ne oluyor demedi. Sabah konuşacağım diyor kalsın dedim.
İnsan kırk gün dolana kadar yas tutar bari bunlar ikinci haftadan kafa dağıtmaya başlamışlar. Yaslı insanlar başkasıyla upKafa dagitmaya niye sizin eve geliniyor anlamadim, sizin ev otel mi yoksa terapi mekani mi
67Yaşı kac?
Anladim, yerinizde olsam olay cikarmam bu tip için, kokuyorsa gelmesin. Istedigi kadar da böğürsün kokudan, ilgilenmeseydiniz hic keşke. Esinizle de aranizi açmayın bos yere.
Aynı şeyi elli defa söyleyince çıldırttı. Laftan anlamıyor bozuk plak gibi. Tuvalete hiçbir şey yapmasan su döksen ev lağım kokuyor, giderleri sorunlu evin. Bunu söyledim temizleseysiniz kokmazdı temizleyin dedi. Yav dedim lağım borularını mı temizleyeceğiz bu nasıl bir cahillik?!Bu adam dün kayınpederiniz olmadı, huyunu suyunu, patavatsızlığını bildiğiniz adamı neden umursayıp huzursuz oluyorsunuz?
Kokuyorsa, eviniz pisse gelmesin bir daha, çok da dert.
Elti de kim ayrıca, 40 mahalleye konuşsa ne.
Sabah altıdan beri çocuklarla evle ilgilenip bir de bu cahil adam papağan gibi pis olduğumu ima edince bende film koptuAnladim, yerinizde olsam olay cikarmam bu tip için, kokuyorsa gelmesin. Istedigi kadar da böğürsün kokudan, ilgilenmeseydiniz hic keşke. Esinizle de aranizi açmayın bos yere.
Defolsun gitsin gelmesin ya.Aynı şeyi elli defa söyleyince çıldırttı. Laftan anlamıyor bozuk plak gibi. Tuvalete hiçbir şey yapmasan su döksen ev lağım kokuyor, giderleri sorunlu evin. Bunu söyledim temizleseysiniz kokmazdı temizleyin dedi. Yav dedim lağım borularını mı temizleyeceğiz bu nasıl bir cahillik?!
Zoruma gıden eşim diyor ki herkesle qrqnı açıyorsun. Ben anlattum anlamak istemesi, sus boşver. Hakkımı savununca aram açılacaksa olmasın o ara ne yapabilirim. Rencide edildim giçbir suçum yokken ve ben bu insanlara hediye yapturmıştım. Kayınvakide ve çocuklarıyla toplu fotoları yoktu. Hatıra olsun istedim. Çerçevelettirdim. Kıreım attım onu da. İnsanlığımı haketmeyen kimseyi hayatımda istemiyorum!Defolsun gitsin gelmesin ya.
Veya koyun önüne süpürgeyi paspası, çok dert ettiyse yapsın.
50 kere söyleyenin önüne koymak lazım gerçekten.
hadi baba densiz de esin niye senle kavga ediyor? halilari verdiginde, temiz geri aldiginda yaninda degil miydi?Anlayışlı insanlarmış. Bu geldi, şovunu yaptı bizi eşimle birbirimize düşürdü gitti.
Lağım kokusunun caresi var, bir tesisatci cagirin muhtemelen klozet boynu yoktur veya ters takilmistir, eger lavabolardan geliyorsa, lavabonuzun altinda kikirdak denilen bir boru olacak, o boru u seklinde durmali, muhtemelen ugrasmayip dumduz birakmislardir, yerinden sokup u sekline getirip tekrar takin veya yeni tip borular var hazir u seklinde metal onlardan alirsaniz sorun kalmaz.Aynı şeyi elli defa söyleyince çıldırttı. Laftan anlamıyor bozuk plak gibi. Tuvalete hiçbir şey yapmasan su döksen ev lağım kokuyor, giderleri sorunlu evin. Bunu söyledim temizleseysiniz kokmazdı temizleyin dedi. Yav dedim lağım borularını mı temizleyeceğiz bu nasıl bir cahillik?!
Uslubunuz çok yanlış sinir bozucu da olsa kaç küsür yaşında adama had bildirmek sana kalmamış eşin orda öz babası. Konuşsun dursun yaniArkadaşlar acele yazacağım, moralim bozuk ve başım çatlamak üzere. Konuya giriyorum. Kayınvalide öldü, ikinci hafta bana oğul görümceler kalmaya geldiler. Kafa dağıtacaklarmış. Öncesinde büyük bir temizlik yapmıştım. Halıları yıkatmıştım ama bekletiyordum sermemiştim. Halılr nemli olduğu için nem kokmuş. Yarın kuruyunca düzeleceğini düşünüyorum. Neyse kayınpeder geldi. Bune çok kötü kokuyor dedi herkesin içinde. Anlatr
tım bak halılar böyle böyle hala nemli. Başladı konuşmaya yok ev kokuyor. Temizeseydin böyle kokmazdı. Halıları kaldırın evi temizleyin. Eşim anlatıyor, ben anlatıyorum hala evi temizleyin. Ya dedim yeter! Kendine gel! Temizlikle ne alakası var. Bu soğukta halılar kurusun diye cam pencere balkon hep açık. Ne anlatıyorsun sen, kelimelerine dikkat et deyip odama geçtim ama nasıl moralim bozuldu. Gitmiş eltimde de dedikodumu yapmış. Ev kokuyor diye. Cahil adam karın daha yeni ölmüş sen gelmiş benim hiçbir suçum olmayan konudan beni vurmaya çalışıyorsun. Halıcı sadece poşetinden çıkarın dedi öyle yaptık ama meğerse halışar ıslakmış, kurumadan getirmişler. İki küçük çocukla bal dök yala evimde, pis evi temizlemeleyen bu yüzden kokan damgası yedim.
eltimlerde de temizlik yapmıyor evi kokuyor demiş. Ya sabır! Siz olsaydınız ne yapardınız? Verdiği tepkileri bi görseniz. Boğuluyor, öksürüyor, temizlik yapın deyip duruyor. Ne anlatırsan anlat temizlik diyor.
İçimden ' De sehter get karının yanına lo ' derdim.Arkadaşlar acele yazacağım, moralim bozuk ve başım çatlamak üzere. Konuya giriyorum. Kayınvalide öldü, ikinci hafta bana oğul görümceler kalmaya geldiler. Kafa dağıtacaklarmış. Öncesinde büyük bir temizlik yapmıştım. Halıları yıkatmıştım ama bekletiyordum sermemiştim. Halılr nemli olduğu için nem kokmuş. Yarın kuruyunca düzeleceğini düşünüyorum. Neyse kayınpeder geldi. Bune çok kötü kokuyor dedi herkesin içinde. Anlatr
tım bak halılar böyle böyle hala nemli. Başladı konuşmaya yok ev kokuyor. Temizeseydin böyle kokmazdı. Halıları kaldırın evi temizleyin. Eşim anlatıyor, ben anlatıyorum hala evi temizleyin. Ya dedim yeter! Kendine gel! Temizlikle ne alakası var. Bu soğukta halılar kurusun diye cam pencere balkon hep açık. Ne anlatıyorsun sen, kelimelerine dikkat et deyip odama geçtim ama nasıl moralim bozuldu. Gitmiş eltimde de dedikodumu yapmış. Ev kokuyor diye. Cahil adam karın daha yeni ölmüş sen gelmiş benim hiçbir suçum olmayan konudan beni vurmaya çalışıyorsun. Halıcı sadece poşetinden çıkarın dedi öyle yaptık ama meğerse halışar ıslakmış, kurumadan getirmişler. İki küçük çocukla bal dök yala evimde, pis evi temizlemeleyen bu yüzden kokan damgası yedim.
eltimlerde de temizlik yapmıyor evi kokuyor demiş. Ya sabır! Siz olsaydınız ne yapardınız? Verdiği tepkileri bi görseniz. Boğuluyor, öksürüyor, temizlik yapın deyip duruyor. Ne anlatırsan anlat temizlik diyor.
Sorma bende içecekler sandım. Meğer kafa açmaya gelmişler.Kafa dagitmaya niye sizin eve geliniyor anlamadim, sizin ev otel mi yoksa terapi mekani mi
Uslubunuz çok yanlış sinir bozucu da olsa kaç küsür yaşında adama had bildirmek sana kalmamış eşin orda öz babası. Konuşsun dursun yani
Ben rahatsız olmuyorum deyinArkadaşlar acele yazacağım, moralim bozuk ve başım çatlamak üzere. Konuya giriyorum. Kayınvalide öldü, ikinci hafta bana oğul görümceler kalmaya geldiler. Kafa dağıtacaklarmış. Öncesinde büyük bir temizlik yapmıştım. Halıları yıkatmıştım ama bekletiyordum sermemiştim. Halılr nemli olduğu için nem kokmuş. Yarın kuruyunca düzeleceğini düşünüyorum. Neyse kayınpeder geldi. Bune çok kötü kokuyor dedi herkesin içinde. Anlatr
Beğenmeyen kendi evine gitsin canını neden sıkıyosunArkadaşlar acele yazacağım, moralim bozuk ve başım çatlamak üzere. Konuya giriyorum. Kayınvalide öldü, ikinci hafta bana oğul görümceler kalmaya geldiler. Kafa dağıtacaklarmış. Öncesinde büyük bir temizlik yapmıştım. Halıları yıkatmıştım ama bekletiyordum sermemiştim. Halılr nemli olduğu için nem kokmuş. Yarın kuruyunca düzeleceğini düşünüyorum. Neyse kayınpeder geldi. Bune çok kötü kokuyor dedi herkesin içinde. Anlatr