- 23 Ağustos 2012
- 49.927
- 1
- 231.775
- 798
Eee erken arkadaşın neden kızın resmini göndermiş tam olarak açıklanmamış .
Sevgili,nişanlı,eş kısacası hayatınızdaki adamların hatalarını başkalarına yükleyerek aklamaya çalışmaktan vazgeçin artık.
Suç sevgilinizde.
Yorumları beğenmeyince konu kapattırmak da moda oldu.
Evelynn X xDerinMavix Ne diyorsunuz siz ya ? Ben burda keyfiyetten mi konu açıyorum ? Canım zaten yanıyor siz oturdugunuz yerde benm yıllarımı verdiğim adama ne yasandigini bilmeden yok adam değil yok ezik diyeceksiniz bende oturup sizi mi izliycem ? Bir şey yazdım fikir almak amaçlı siz zaten var olan yaraya iyice tuz bastiniz. Birde kalkmış yorumları begenmeyince diyor. Evet canımı yaktı beğenmedim yorumunu var mı bi diyecegin ?
Kız o zaman neden konu açıyorsun ki? Konu açacaksanda not düş olumlu şeyler yazın gerçekleri değil duymak istediklerimi söyleyin diye. Şuan gerginsin burdaki insanlardan çıkarma siniriniEvelynn X xDerinMavix Ne diyorsunuz siz ya ? Ben burda keyfiyetten mi konu açıyorum ? Canım zaten yanıyor siz oturdugunuz yerde benm yıllarımı verdiğim adama ne yasandigini bilmeden yok adam değil yok ezik diyeceksiniz bende oturup sizi mi izliycem ? Bir şey yazdım fikir almak amaçlı siz zaten var olan yaraya iyice tuz bastiniz. Birde kalkmış yorumları begenmeyince diyor. Evet canımı yaktı beğenmedim yorumunu var mı bi diyecegin ?
Siz öyle diyorsunuz demedim. O tarz konuşmalar var siz de geriye dönüp bakabilirsiniz. Burda yorum yapilirken karşıdakınin ruh hali dusunulmuyor. Mutlu olsam gelip burda konu acmam birde bu tarz yorumlar eklenince canım iyice sıkılıyor ve haliyle daha fazla bu tarz yorumları görmek istemediğim için konunun kapatılmasını istedim. Boyle bir hakkim olduğunu düşünüyorum.Ben sevgilinize "adam değil" ya da "ezik" demedim.
Önceki sayfaya dönün de bir daha okuyun isterseniz.
Sinirimi çıkarmak değil.Kendimi ifade edemedim yada olayların iç yüzünü tam anlatamadim bilmiyorum. Bi anda çok ağır geldi işteKız o zaman neden konu açıyorsun ki? Konu açacaksanda not düş olumlu şeyler yazın gerçekleri değil duymak istediklerimi söyleyin diye. Şuan gerginsin burdaki insanlardan çıkarma sinirini
Evelynn X xDerinMavix Ne diyorsunuz siz ya ? Ben burda keyfiyetten mi konu açıyorum ? Canım zaten yanıyor siz oturdugunuz yerde benm yıllarımı verdiğim adama ne yasandigini bilmeden yok adam değil yok ezik diyeceksiniz bende oturup sizi mi izliycem ? Bir şey yazdım fikir almak amaçlı siz zaten var olan yaraya iyice tuz bastiniz. Birde kalkmış yorumları begenmeyince diyor. Evet canımı yaktı beğenmedim yorumunu var mı bi diyecegin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?