• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız ne dusunurdunuz ?

Bence sen kendini inandırmaya çalışıyorsun olayın böyle olduğuna.
Kızın fotoğrafını onlar yollasa da erkek arkadasın yorum yapsa hadi yine neyse diyeceğim. Ama erkek arkadasın yollamış. Hiç iyi niyetli bir durum değil. Diğer olaylara da ben olsam annesi de anlatsa inanmazdım. Kızla konuşurdum. Ama sen inanmayı seçmişsin.

Çok iğrenç bir durum ve mezhebi geniş bir aile bu ne demek ya? Yengesine ne oluyor hem kan bağı bile yok ! Bu ne saygısızlık yani sevgilisi varken eş bulmaya çalışmak? Ben kabullenemem böyle bir şeyi sevgilin bildiğin kızla sohbet kurup bir de şansımı denedim izlenimini vermeye çalışmış çok itici bir şey bu.
Kız da ayrı görgüsüzmüş bu arada şöyle düğün isterim böyle gelinlik isterim diye.Yolunacak kaz arıyor resmen.

Öte yandan sevgili bence biraz zayıf bir karakter. Ben de 28 yaşındayım, annem en fazla şöyle şöyle biri var tanışmak ister misin der, ben de istemiyorum dediğimde 2. kez soramaz bile. Çünkü benim hayırım hayır. Ailem dahi olsa özel hayatıma bu kadar saygısızlık yapamaz .

Baskı yapanlar, baskıya boyun eğeceğini bildikleri zayıf insanları seçip öyle baskı yapıyorlar. Neden kimse bana baskı yapmaya kalkışmıyor mesela? Yapamayacaklarını biliyorlar ondan.

Bu adam erkek gibi davranmak istiyorsa yengesine yeter el kızlarını mağdur etme der. Yengesini engeller, konuşur yeter zırvalama artık der. Ama zannetmiyorum son konunda da ezikti, hala ezik. Aile baskısıyla evlenen ilkokul mezunu 15 yaşındaki çaresiz kızda bile daha çok direnç oluyor.

Aklima okudugum bi roman geldi bu yazdigini gorunce. Neyse artik olan olmus sevgiline guveniyorsan cok kurcalama

Son düzenleme:
Ablasi, annesi. yengesi, abisi... bu kadar iclerinde olmayin bence. Bir agirliginiz olsun muhatap olmayin herkesle. Siz erkek arkadasinizla oturun konusun sadece. Evlilik öncesi bu kadar yüz göz olmayin. Sevgilinizin annesi madem sizden yana evlendirme hastasi gelinini ikaz etsin, karisma islerine desin. Kadinin arsizligina bak, birak ta annesi düsünsün oglunun bekarligini mürüvetini. Sevgiliniz de 20 yasinda toy ergen degil kusura bakmayin. Ne münasebet abisinin karisi ona buna telefon numarasini veriyor. Desin valla, bir daha kime telefon numarami verirsen acip agzima geleni sayicam diye. .

Evelynn Evelynn X xDerinMavix Ne diyorsunuz siz ya ? Ben burda keyfiyetten mi konu açıyorum ? Canım zaten yanıyor siz oturdugunuz yerde benm yıllarımı verdiğim adama ne yasandigini bilmeden yok adam değil yok ezik diyeceksiniz bende oturup sizi mi izliycem ? Bir şey yazdım fikir almak amaçlı siz zaten var olan yaraya iyice tuz bastiniz. Birde kalkmış yorumları begenmeyince diyor. Evet canımı yaktı beğenmedim yorumunu var mı bi diyecegin ?

Evelynn Evelynn X xDerinMavix Ne diyorsunuz siz ya ? Ben burda keyfiyetten mi konu açıyorum ? Canım zaten yanıyor siz oturdugunuz yerde benm yıllarımı verdiğim adama ne yasandigini bilmeden yok adam değil yok ezik diyeceksiniz bende oturup sizi mi izliycem ? Bir şey yazdım fikir almak amaçlı siz zaten var olan yaraya iyice tuz bastiniz. Birde kalkmış yorumları begenmeyince diyor. Evet canımı yaktı beğenmedim yorumunu var mı bi diyecegin ?

Ben sevgilinize "adam değil" ya da "ezik" demedim.
Önceki sayfaya dönün de bir daha okuyun isterseniz.

Kız o zaman neden konu açıyorsun ki? Konu açacaksanda not düş olumlu şeyler yazın gerçekleri değil duymak istediklerimi söyleyin diye. Şuan gerginsin burdaki insanlardan çıkarma sinirini :KK51:

Ben sevgilinize "adam değil" ya da "ezik" demedim.
Önceki sayfaya dönün de bir daha okuyun isterseniz.
Siz öyle diyorsunuz demedim. O tarz konuşmalar var siz de geriye dönüp bakabilirsiniz. Burda yorum yapilirken karşıdakınin ruh hali dusunulmuyor. Mutlu olsam gelip burda konu acmam birde bu tarz yorumlar eklenince canım iyice sıkılıyor ve haliyle daha fazla bu tarz yorumları görmek istemediğim için konunun kapatılmasını istedim. Boyle bir hakkim olduğunu düşünüyorum.

Kız o zaman neden konu açıyorsun ki? Konu açacaksanda not düş olumlu şeyler yazın gerçekleri değil duymak istediklerimi söyleyin diye. Şuan gerginsin burdaki insanlardan çıkarma sinirini :KK51:
Sinirimi çıkarmak değil.Kendimi ifade edemedim yada olayların iç yüzünü tam anlatamadim bilmiyorum. Bi anda çok ağır geldi işte

'Siz olsaydınız ne yapardınız' başlığıyla açmışsın konuyu. Biz de sana ne yapacağımızı söyledik. Ki ezik ve adam değil sıfatlarını ben kullanmadım. Aylardır üye olduğun bu forumda nasıl yorumlar geleceğini az bucuk tahmin edebiliyorsundur. Psikolojin bunları duymaya uygun değilse açmasaydın keşke konu. Duymak istediklerini söyleyemedik sana üzgünüm.
Siyaset bölümünde olsaydık seninle seve seve tartışır polemiğe girerdim ancak bu bölümde polemiğe girmek yasak. O yüzden mesajımı buraya bırakıp konundan ayrılıyorum. Sen de gercekleri görebilirsin umarım.

Back