Şimdi söyle düşünmüş. Abisine,ablasina,yengesine ''bakın ben kızla konuştum ama anlasamadim'' imajı vermeye çalışmış kendince. O sebeple ablasina kızın resmini gonderip altına da istekleri çok fazla filan yazmış. Resmi de abisi sevgilime göndermiş. İkna etmeye çalışırken.Eee erken arkadaşın neden kızın resmini göndermiş tam olarak açıklanmamış .
Fikir almak değil. Ben konuştum ama anlasamadim demeye çalışmıs. Rahat bıraksinlar diye.Agabey ve yenge kadar erkek arkadasinda suclu.
Madem icinde bir sey yok, neden kizin resmini ablasina gosterip fikir aliyor?
Istemem yan cebime koy!
Siz olayı çok yanlış anlamışsiniz. Ya da ben tam olarak anlatamadım sanırım..Erkek arkadaşınız ne diye yengesine kız resmi gönderiyor? Senden başkasını istemeseydi ne diye yengesine kız beğendirmeye çalışsın? Saçmalık.
Konuşup anlaşamasa mesajla anlatır bu kız diye resim neden atsın ki?Fikir almak değil. Ben konuştum ama anlasamadim demeye çalışmıs. Rahat bıraksinlar diye.
Normal bir insan birinden fikir alacaksa resim atar. Direk sevgilim var deseydi daha mantikli olurdu. Bana pek masum gelmediFikir almak değil. Ben konuştum ama anlasamadim demeye çalışmıs. Rahat bıraksinlar diye.
Siz olayı çok yanlış anlamışsiniz. Ya da ben tam olarak anlatamadım sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?