• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanz ne yapardnz?

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
318
34
İzmir
kızlar farzedin ki sevgilinize eski sevgilisinden ara ara mesajlar geliyor ve siz sevgilinizin hattını değiştirmesni istiyorsunuz uzun süre boyunca değiştirmiyor değiştirceğini söylüyor ama bi türlü değiştirmiyor siz olsanız bu durumda nasıl davranırdınız ya da ne yaprdınız??benneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
değiştirmediğine göre sevgiline arar ara msj gelmesi hoşuna gidiyor heralde msj ın gelmesi önemli değil önemli olan ona ne derece karşılık veriyor ben olsam böyle bişey yapmasına imkan yok ta tavrımı koyardım değiştirmemekte ne demekmiş...

Eski sevgilisine tavrını koymuyorsa,onunla konuşmaya devam ediyorsa,sırf bu yüzden hattını değiştirmiyorsa pek de iyi şeyler düşünmez,resti çekerdim.buyrunnnnnnnnn
Eğer bu resti blöf olarak algılayıp ,isteğimi geri çevirseydi o adamla işim olmazdı.Allah korumuş beni,derdim.zemuszemus

Açıkçası ben sevgiliden ayrılınca hat değiştirmeye karşıyım.
Benden de istense ben de kabul etmem.
Mesaj atan kişiye haddini bildiremicek kadar aciz miyim?:dilcikar:

ya cevap vermiyor 1-2 sefer vermiş oda terslemek için ama kız yapışıyor bide bnden uzakta arkadaşlar korkuyorum bu yüzdende bnm için büyük bir sorun :S benden istese 10 kere değişmiştim

eski sevgilisinden msj gelecek bunun üzerine ben ona hattını değiştir diycem ve o değiştirmiycek.bunu ben demeden yapması lazım bi kere.yapmıyosa işin için de başka şeyeler vardır die düşünür ve bye bye derim

Bence degıŞtırmesıne gerek yok eskı sevgılısıne gereken cvp verseydı zaten ms gelmezdı bence sevgılınde degıŞtırmek ısteseydı degıŞtırırdı..

değiştirmesine gerek yokki, cevabını versin susturdun karşı tarafı. ne kadar ısrarcı olabilirki? bana yansıtmadan olayı çözmesi lazım, haa yok devam ediyor ve hattını hala değiştirmiyorsa o zmn benim şalterlerde atar tabiiii

hattını değiştirmesin ama sevgilin kıza aramamasını yeterince açık bi şekilde ifade edememiş demek ki.. örneğin söyler söyler ama kız anlamaz devam eder aramaya, böyle bir musallat olma sorunu çıkarsa o zaman son çare olarak hattını değiştirtirim.. burda kritik nokta numaranın değiştirilmesi değil gerekli tavrın gösterilmesi.. o zaman karşılaşsalar ne olacak mesela? kız ısrar ederse oturup sohbet mi edecekler?
tavır tavır..

hatti degistirmiyorsa ben olsam süpheye düserdim demekki halen daha ona karsi biseyler var diye düsünürdüm. Bence bunu dikkate al, onunla konus bu meseleyi israr ediyorsa degistirmiyorsa geregini yaparsin. Ufak bi mesele bu niye senin istegini yapmiyorki?

aynısı basıma geldi..kıs msj atmamıs aramıs bırde ..kahpeeeeeeee........ ama ben hattını degıstr demedım...cunku sevgılım ıstemedıkten soraa arasa ne cıkar o yellozz :kızgın: kızlarrrrr,,erkeklerı kısıtlayarakk bızı aldtmalarının onune gecmıs olmayız untmayın....ben guvendm degstrsekmı acaba dedım,erk ark ım farketmz dedı sora ben bosver değişme dedımm

hatti degistirmiyorsa ben olsam süpheye düserdim demekki halen daha ona karsi biseyler var diye düsünürdüm. Bence bunu dikkate al, onunla konus bu meseleyi israr ediyorsa degistirmiyorsa geregini yaparsin. Ufak bi mesele bu niye senin istegini yapmiyorki?

kızlar yapmayın yaaa,,,,,lütfen,,,,,,,,,arayan kıza karsılık vermek ısteyen erkek ne yapar bılıomusnuz.....sizide kuskulandrmamak ıcın....tmm askmmm hattımı değişiorum dıyıp yenı hattannn kızı arar,,,aramaz mııı??????????basıt hareketlerle sadece partnerınızı kendınızden sogutursunuz.................heee hyr efedmm olmazz deışmelı dıyenlerr sesınızı duyuyorum ve tek şey soluyorum ;Erkek arkadasınıza guvenınız yok sızınn....o yuzden haklısınz

güveninde görün dicem :) ama herkes bir deil tabi ki... deiştirmesini gerektircek bi durum yok ama kıza kesin bi tavır koysa kız arayamaz bu da erkek arkdaşında biter.

önce tabiki cevabını versin sustursun...susturamıyorsa hattını değiştirsin... demekki onunla bağlarını koparmak istemiyor.. şüphelendim dikkatli ol canım sen....birşey varsa bi şekilde anlarsın....hala aklı onda ya da seni yeterince sevmiyor yada bir çok kişiyi bir arada idare etmeye çalışıyor...DİKKATTTTTTTTTT

Back