siz olsanızz!!!!!

E

EU2

Ziyaretçi
Kızlar tekrar düşüncelerinizi bekliyorum konu şu Hayatınızda biri var ve 3 senelik bir ilişki herşey süper gidiyoo aileniz onu gördü beğendi uygun buldu sizde onun ailesiyle tanıştınız onlarda uygun gördü beğendi we evlilik yolunda ilerliyosunuz çok az bi zaman kaldı ailelerin tanışmasına Fakat bu sırada eski erkek arkadaşınızla karşılaştınız size evlenme teklifiyle geri dönüş yaptı çok ciddi olduğunu hazırlıklara hemen başlayabileceğini söledi şimdi kızlar burayı iyi analiz edin
ESKİ ERKEK ARKADAŞINIZ " Sizi çok iyi yaşatıcak konfor sağlicak giyminize karışmicak biri"
HAYATINIZDAKİ KİŞİ " SİZİ ÇOK SEVEN KISKANAN AİLESİ TESETTRÜLÜ OLDUĞU İÇİN GİYİMİNİZE KARIŞAN KİRADA OTURTUCAK BİRİ"
ARTI EKLEME YAPARSAK
ESİ ERKEK ARKADAŞINIZ "rahatına çok düşkün içki içmeyi sewen (arkadaş ortamlarında) iş için şehir dışı gezilerine çıkan biri"
HAYATINIZDAKİ KİŞİ " DİNİNE BAĞLI AİLE BAĞLARI ÇOK KUVVETLİ İÇKİ SİGARA KULLANMAYAN EVDEN İŞE İTEN EVE SADECE MAÇKOLİK BİRİ"

EVET KIZLAR SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ???
NOT: ANNENİZ ESKİ ERKEK ARKADIŞINIZI ASLA AMA ASLA İSTEMİYOR

En Iyi Karari Sen Verirsin Canim Hangisi Aile Yapina Ve Senin Nasil Yaşamak Istediğine Göreyse Seç Bence.herşeyin Hayirlisi Ama Unutmaki Bu Karari Sen Ve Ailen Verecek Bir ömür Yaşayacak Sensin.umarim Herşey Gönlüne Göre Olur:)

yeni erkek arkadaşım olduğuna göre zaten eskiyi eskiyi unutmuşumdur.o nedenle onun teklifine güler geçerim.heleki yeni erkek arkadaşımı ailemede tanıştırdıysam seviyorum demektir.

ben olsam hayatındaki insanı secerdim bence daha düzenli hayatın olur allah hayırlısını versin

TEŞEKKÜR EDİYORUM KIZLARRRR

Joy ZATEN ESKİ ERKEK ARKADŞIMI UNUTUM FAKAT KARŞIMA BÖLE Bİ TEKLİFLE ÇKINCA WE ÇOKDA CİDDİ OLUNCAA NEBİLİM KFA KARŞTIRDII İŞTE AA SEWGİM YOK ONA SADECE ESKİ YAŞADIĞIMIZ GÜZEL GÜNLER GELDİ AKLIMA OKADAR DEDİMYAA SİZİN GİBİ MUHTEŞEM İNSANLARDAN HERZAMANKİ GİBİ DÜŞÜNCELERİNİZİ İSTEDİMM BEN BELKİ BAZI ŞEYLERİ GÖREMEM ŞUAN İÇİN WE SİZE ANLATTIMKİ BENDEN TECRÜBELİ OLGUN KİŞİLER VAR BURDA AKIL ALAMAM GEREKTİĞİNİ HİSSETİM ŞUNUDA EKLİM HAYATIMDA KİŞİ BANA AŞIRI DÜŞKÜN AİLE BAĞLARINA ÇOK ÖNEM WEREN BİRİ ESKİ ERKEK ARKADAŞIMSA ÇOK SERT Bİ İNSAN YANİ NEYAPACAĞI BELLİ OLMUYOO KOLAY SİNİRLENEN Bİ TİPP AMA BEN DEĞİŞTİM ARTIKK DİYO

sen yeniden vaz geçme benden sana abla tavsiyesi.

Kızlar tekrar düşüncelerinizi bekliyorum konu şu Hayatınızda biri var ve 3 senelik bir ilişki herşey süper gidiyoo aileniz onu gördü beğendi uygun buldu sizde onun ailesiyle tanıştınız onlarda uygun gördü beğendi we evlilik yolunda ilerliyosunuz çok az bi zaman kaldı ailelerin tanışmasına Fakat bu sırada eski erkek arkadaşınızla karşılaştınız size evlenme teklifiyle geri dönüş yaptı çok ciddi olduğunu hazırlıklara hemen başlayabileceğini söledi şimdi kızlar burayı iyi analiz edin
ESKİ ERKEK ARKADAŞINIZ " Sizi çok iyi yaşatıcak konfor sağlicak giyminize karışmicak biri"
HAYATINIZDAKİ KİŞİ " SİZİ ÇOK SEVEN KISKANAN AİLESİ TESETTRÜLÜ OLDUĞU İÇİN GİYİMİNİZE KARIŞAN KİRADA OTURTUCAK BİRİ"
ARTI EKLEME YAPARSAK
ESİ ERKEK ARKADAŞINIZ "rahatına çok düşkün içki içmeyi sewen (arkadaş ortamlarında) iş için şehir dışı gezilerine çıkan biri"
HAYATINIZDAKİ KİŞİ " DİNİNE BAĞLI AİLE BAĞLARI ÇOK KUVVETLİ İÇKİ SİGARA KULLANMAYAN EVDEN İŞE İTEN EVE SADECE MAÇKOLİK BİRİ"

EVET KIZLAR SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ???
NOT: ANNENİZ ESKİ ERKEK ARKADIŞINIZI ASLA AMA ASLA İSTEMİYOR

ben iki erkek arasında kıyaslama yapmazdım doğrusu yüreğimin sesini dinlerdim bir de şu var yaşadım biliyorum eğer eski erkek arkadaşını gerçekten seviyorsan ki gördüğüm kadarıyla hala içinde ona karşı bir şeyler var çünkü ortaya çıkmasıyla kafan karışmış eski aşkı tamamen bitirmeden yenisiyle bir hayata başlama çünkü eski aşkı tamamen gömmeden yeni biriyle yeni bir hayata başlamak çok mutluluk getirmiyor malesef ben bunu yaptım zamanında eski aşkımı bırakıp yeni biriyle evlendim ve 1,5 sene sonra ayrıldım yürümedi çünkü

tabiki burda hepimiz bir şeyler yazacağı ama sana en doğru yolu gösterecek olan yüreğindir, yüreğinin sesini dinle

segi yoktaa sadece dedimya güzel günler geldi aklıma yani düşünüyorum ama sewgi yok ona karşıı

canım allah yardımcın olsun ama eskı sevgln karsına cıkmadan once ciddi dusunmus ve aılenle tanıstırmıssın ınsan bı anda karmasık duygular hıssedıo kımı zaman ..ama senın aıle yapına uygun gelmese bastan ıstemezdın dıye dusunerek kalbin ve mantıgının ortak verdıgı kararı uygula derim ...umarım hayatın ıcın saglıklı bı karar verırsın ..mutlulklar...:)

Ben Yeniyi Tercih Ederdim.yani Eskis Konforlu Bi Hayat Yasatacak Ama Oyle O Kadar Genis Omasi Ve Sehir Disi Gitmesiflan Bana Gelmez.:kızgın:hem Annemd Istemiyosa Bu Ise Bi Is War Derim Bene Nneler Hep Doğruyu Gosterir.arkadasim Bence Sende Annenin Sözunden Cikma Derim Been:1no2:

TEŞEKKÜR EDİYORUM KIZLARRRR

Joy ZATEN ESKİ ERKEK ARKADŞIMI UNUTUM FAKAT KARŞIMA BÖLE Bİ TEKLİFLE ÇKINCA WE ÇOKDA CİDDİ OLUNCAA NEBİLİM KFA KARŞTIRDII İŞTE AA SEWGİM YOK ONA SADECE ESKİ YAŞADIĞIMIZ GÜZEL GÜNLER GELDİ AKLIMA OKADAR DEDİMYAA SİZİN GİBİ MUHTEŞEM İNSANLARDAN HERZAMANKİ GİBİ DÜŞÜNCELERİNİZİ İSTEDİMM BEN BELKİ BAZI ŞEYLERİ GÖREMEM ŞUAN İÇİN WE SİZE ANLATTIMKİ BENDEN TECRÜBELİ OLGUN KİŞİLER VAR BURDA AKIL ALAMAM GEREKTİĞİNİ HİSSETİM ŞUNUDA EKLİM HAYATIMDA KİŞİ BANA AŞIRI DÜŞKÜN AİLE BAĞLARINA ÇOK ÖNEM WEREN BİRİ ESKİ ERKEK ARKADAŞIMSA ÇOK SERT Bİ İNSAN YANİ NEYAPACAĞI BELLİ OLMUYOO KOLAY SİNİRLENEN Bİ TİPP AMA BEN DEĞİŞTİM ARTIKK DİYO

Canım bence sen herikisiyle de evlenme düşünceni bir müddet rafa kaldır. Yeni ilişkinde bu tür olaylar kafanı karıştırmaya yetiyorsa , eksik birşeyler var demekki.
Eski ilişkine ise hiç geri dönme bile derim , anneler neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilirler. Sen anneni dinle bu konuda.

annemi dinlerdim eski eskide kalsın bence orda kalsın yasakkelime

Canlarim Benim Bu Eski Arkadaşim Evime Bu Sabah çiçekler Yollamiş Annem Almiş çiçekciden Sormamiş Bile Kimden Diye Zannetmişki şuan Hayatimdaki Erkek Arkadaşim Yolladi Ben şimdi Bukişiyi Aramak Istiyorumm Sizce Aradiğimda Nedemeliyimkii Artik Anlasin Ve Beni Rahatsiz Etmesin!!! üstelik şunuda Eklemek Istiyorumm Eski Erkek Arkadaşim Hayatimda Birinin Olduğunu Ciddi Boyutta Olduğunuda Bildiği Halde Bunlari Yapiyor

nazikçe teşekkür et usulunce nişanlını sevdiğini söyle artık seni aramasının senin için hiçbişey ifade etmediğini anlat .sanki senin aklın hala eskisinde gibi geldi bana. eskisinden senmi ayrılmıştın eğer öyleyse dikkat et intikam kokusuda çıkabilir

Hayatta herşey para ile satın alınamıyor.Belki şimdi kirada oturup sıkıntı çekeceksin ama eşin hep senin yanında olacak.Eski erkek arkadaşın gezmeyi, içkiyi çok seviyosa çok sağlıklı bir evlilik olmaz diye düşünüyorum.Kesinlikle şimdiki mutasıp aileyi ve sevgilini seç derim.Kafanın karışması bile aldatma sebebidir bence.Mutluluklar...

tabiki şimdiki ama sen eskiyi kafandan silememişsin ki be güzelim kafan bu kadar karışıkken evlilik işine kalkışma bence en saglıklısı bu

pegasus EWET BEN AYRILMIŞTIMM YAŞADIĞI HAYATBANA UYGUN OLMADIĞIİ ÇİN VE ÇOK SERT TAVRLI OKOLAY SİNİRLENE BİLEN BİRİ OLDUĞU İÇİNNN ..

BRCNRD HAKLISIN CANIMM HAYATIMDAİ KİŞİ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ÇOK DEĞERLİİ ÇOK ÖNEMLİ BİRİ AİLESİDE ÇOK ÇOK İYİ BİRİİ AMA LÜTFEN BUNU DEME LÜTFEN KAFANIN KARIŞMASIDA ALDATMAKTIR DEE NE OLURSUN..

Kizlar Zaten Martta Aileler Tanişacak Ve Ancak 1 Sene Sonra Ewlilik Olucak Neden Martta Tanişiolar Derseniz Biz Istedik Böle Olsunn çünkü 1 Mart Aşkimin Doğum Günü Ve Ona Güzel Bi Hediye Wermek Istedim

A
Güzelim bence cok zor bir durum ve senin aile yasantina da bagli birsey,

simdi eskisinde bazi konularda cok rahat olacaksin,
kiskanc degil maddi durum cok iyi, süper, ama sinirli diyorsun ne derece sinirli bilmiyorum..
ask yok diyorsun amaaaa diyorsun ve düsünüyorsun....

su anki askin tessetürlü, ama sen ve ailen nasil???
Yani onlarin yasam tarzi sana biraz zor gele bilir bu onlarin yasam tarzina bagli tabii,
cocuk ailesine cok bagli diyorsun , bence cok hos bisey, ama sence?
Yani her an kayinvalideyi sayacaksi soracaksin ilgileneceksin ,
yapa bilecekmisin???

Yani asinda sunu demek istiyorum, bence sen ne istiyorsun bi düsün, saadece evlenmek icin evlenem cocuga yazik etme:)
Ama su anki askin iyi biri gibi, ama seni bu yasam tarzi SIKA bilir.

On kere ölc birkere bic.

BEBEĞİM AİLESİ TESETTÜRLÜ BENİM AİLEMDE ÖLE YANİ ANNEM KAPALI BABAM 5 VAKİT NAMAZINDA AMA BİZE KAPANIN DİE BASKI YAPMADILAR RESİMDE GÖRDÜĞÜN GİBİ (AVATARIMDA) BÖLE BİRİSİYİMM AŞKIMIN AİLESİDE SADECE GİYİMİNE DİKKAT ETSİN ÇOK AŞIRI AÇIK OLASIN NAMAZINI KILSIN DİOALR BU ANNEMİN ÇOK HOŞUNA GİDİYO EE BENDE AİLEME LAF SÖLEMEDİĞİ WE BENİ ALDATMADIĞI SÜRECE SIRF BENİ AÇIK GİYDİRMİYO DİYE AYRILICAKA DEĞİLİM. GELELİM AİLE BAĞINA EWET AİLESİNE ÇOK DÜŞKÜN ÇOK BAĞLI Bİ EWİN HATTA BABA TARAFINDA SÜLALADEN TEK ERKEK HERKES ÜSTÜNE TİTRİYOR 3 ABLASI WAR WE BİRBİRİLERİNE ÇOK BAĞLILARR BE İŞTE TATLIM VARMI BAŞKA SORMAK İSTEDİĞİN

X