Siz olsanız...

Zerosima

Boy:1,58 Güncel:62,4 hedef:57
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Kasım 2014
15.770
19.085
Merhaba arkadaşlar,

Sorunum öyle büyük bişey değil sadece fikirlere ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.

Yaklaşık 3 ay sonra kadar düğünüm var görümcemin çalıştığı bir kuaför var kendisinin değil ama bayağıdır çalışıyor ve kuaför tanıdık bizimde onlarında aile dostu sayılır ve lüks bir yerde (önemli değil burası o kadar gerçi)

Her neyse biz açıkçası masraf çok olmasın diye düğün salonunun kuaförünü kullanacaktık görümcem bilmediğin yerde ne işin var parayı düşünmeyin siz buraya gelin dedi öyle konuştuk bakalım o zaman ki duruma göre dedik yani kesin bişey yok.

Benim kuzenim de kuaför ve saç konusunda bayağı profesyonel kendi düğününde bile saçını kendi yapmıştı muhteşemdi saçını ben yapayım dedi açıkçası istiyorum ona yaptırmak çünkü nişanımda görümcemin olduğu kuaför bir türlü saçıma ne yapacaklarını bulamadıkları için 3 defa bozup bozup yaptılar ve ben beğenmedim hiç (lüks diye belirtmemin sebebi buydu birazda tanınmış bi kuaför).

Kuzenim bi kaç model gönderdi bakalım araştıralım şöyle şöyle yapalım diye ha bu arada işyeri yok evinde yapacak ve ücretsiz herşeyim var çıt çıtta takarız falan dedi ücretsiz yapacak.

Sizce ben gidip kuzenime yaptırsam görümceme ayıp olur mu yaşı 16-17 olacak kararsız kaldım siz olsanız ne yapardınız..

Hangisini istiyorsan onda yaptir canım. Sonuçta saç senin düğün senin. Gorumcen belki sorun eder ama sana belli etmez yada anlayış gösterir. Biz burdan bunu kestiremeyiz. Ben gorumcenin yerinde olsam alınmazdim :)

Ayıp olmasın diye en güzel ve özel gününün içine sinmeyen bir saçtqn dolayı zehir olmasındansa varsın ayıp olsun ama içine sinsin derim

kuzenim çok kırılır
çocukluktan verilmiş bir söz var aramızda
düğünümde saçlarımı o yapacak
gibi cümlelerle
görümcenin ümidini kes
son anda değiştirirsen daha can sıkıcı olur
ayrıca o istiyor diyede beğenmediğin ve güvenmediğin ellere bu özel günde kendini teslim etme
mutluluklar

Kuafor yabana atilacak bir konu degil kime guveniyorsaniz ona yaptirin. Gorumcenize de soyleyin acik acik nisandaki olumsuzluklardan dolayi oraya yaptirmak istemediginizi.

Güveniyorsanız yaptırın kuzeninize.

Ayıp olmaz kimseye, olursa da olsun.

Hangisini istiyorsan onda yaptir canım. Sonuçta saç senin düğün senin. Gorumcen belki sorun eder ama sana belli etmez yada anlayış gösterir. Biz burdan bunu kestiremeyiz. Ben gorumcenin yerinde olsam alınmazdim :)

Ayıp olmasın diye en güzel ve özel gününün içine sinmeyen bir saçtqn dolayı zehir olmasındansa varsın ayıp olsun ama içine sinsin derim

Evet kızlar haklısınız şimdi görümcem yapmadı saçımı o kadar profesyonel değil ordaki diğer kişiler yaptı ben her defasında da beğenmediğimi söyledim kuzenimden öyle teklif gelince de tmm gelirim dedim nişanlım konuşmalarımızı gördü ama tam konuşmadık sorun olacağını sanmıyorum :)

Kuafor yabana atilacak bir konu degil kime guveniyorsaniz ona yaptirin. Gorumcenize de soyleyin acik acik nisandaki olumsuzluklardan dolayi oraya yaptirmak istemediginizi.

Bi kaç defa söyledim zaten bozup bozup yaptılar bir beceremediler diye ben model götürmedim çünkü biz kıyafetine göre ayarlarız dediler güvendim tanınmış bi kuaför oldukları için ama sonuç hüsrandı :)

K3ndi bildiginizi yapin gorumceniz cok istiyorsa kendi dugununde orda yaptirir

saçını kime yaptırdığın kimseyi ilgilendirmez..kuzenine güveniyorsan ona yaptır..

sımdıden kuzenıme onceden verılmıs sozum var de son ana bırakma
bu senın ozel gunun kımsenın kımseye boyle seyler ıcın kırılma hakkı yok gorumcenın kırılası varsa gozunun ustundekı kaşa yıne kırılır :) rahat ol

bu hayatta yapmak istemediğiniz birşeyi birileri kırılacak üzülecek diye asla yapmayın..en ufak saç meselesinde de hayati kararlarda da bence kural bu..sonuçta siz üzülürsünüz..içinizden geleni yapın..

Yahu o da ücretsiz yapacak ayıp falan düşünmem içime sinene giderim ben olsam.

Nisanda sıkıntı olmuştu biliyorsun canım bir de kuzenimi denemek istiyorum çok incesin de teşekkür ederim diye alla pulla git.. :)

Kuzeniniz görümcenizin olduğu salına gelse saçı o yapsa, makyaj v.s diğer işlerinizi de orada yapsanız ?

Böyle olmaz diyorsanız , bence görümcenizle güzelce konuşun. Yaptıkları saç hiç hoşuma gitmedi , o günü riske atmak istemiyorum v.s v.s
Sonuçta saçı yapan görümceniz değil. Kırılacağını düşünüyorum.

Evet kızlar haklısınız teşekkürler ilk görüşmemiz de hemen söyleyeceğim bu konuyu kuzenimin yapacağını :)

En özel gününüz riske atmaya gerek yok, kuzeninizden eminseniz ona yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…