- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.441
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
O zaten aramama konusunda çok dayanıklıdır.. Bu evlilikten ümidim yok istemiyorum güzelce bitirelimarkadaşım 32 yaşında ailesi yüzünden yalan söyledi diye rest çekip bitirdi.... sen daha gençsin......(bunu yaşına takılma diye söylüyorum)
o sana nasıl rest çekiyorsa sende rest çekeceksin ..... çivi çivi yi söker.... sen yumuşak davranıyorsun anladığım kadarıyla...
eşinle konuş benm aile babası olacak bir kocaya ihtiyacım var... iyiyi kötüyü ayırt edebilen bana sahip çıkabilecek... yarın ne olacak diye düşündürtmeyecek çünkü adil olacak ki... ben, ben nasıl olsa birşey yapmadım problem olmaz diye rahat düşünebileyim.... benim adam gibi adama ihtiyacım var... güçsüzü birde o ezen, herzaman tek taraflı düşünceye sahip ne kadart haksızda olsa ailesine dur demesini bilmeyen bir çocuğa değil deyin.....
ve bir süre telefonlarına bile çıkmayın... zaten ondan sonrası gelir.... ama durduk yere kendinizi yıprattırmayın.... sizden kıymetlisi olmamalı hayatınızda
dedim kaç kez hemen fevrileşiyor senin derdin o zaten ancak onu bilirsin defol boşan hadi gibi
konuşmalar yapıyor. çok tutarsız ama bugün defol boşan deyip bi başka gün boşansak da gelir öldürürüm seni diyor
mesela yapacağından değil tabi yapmaz biliyorum kolumu sıkmışlığı yoktur..
Ama sonuçta ne ayrılığa yanaşıyor ne de huzur veriyor. İnanın zaten 15 gün hiç konuşmadığımız oldu bi şekilde kardeşlerime arkadaşlarıma beni sorup
ne yaptığımı öğrenmeye çalışıyor o yokken geziyor muyum vs gezmeyi aşırı severim o da uyuz olur da..
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Bunun üzerine insanları rahat bırak diye ben adım atıyordum da tartışma i şekilde anlaşmaya dönüşüyordu
ama bu aile bizim anlaşmaya varamadığımız bir konu..İnanın o konuşmaları yaptım.
Yanımda olsa bi bakışımıza eriycez uzatamıycaz belki, ama bu uzaklık beni tüketti
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)