- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.441
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
Bu kadar güzel huylarını görmeme engel bir inadı varki anlatılmaz görmeniz gerek..ortada bi sorun var evet, ama boşanmayı göze alacak kadar değil..boşanmak kolay canım, ama yuva kolay kurulumuyor..bak eşini ne güzel anlatmışsın kötü hiçbir alışkanlığı yok diye, bu devirde kolaymı öyle erkek bulmak...herşey dört dörtlük olmuyor...evlilik insana sabrı öğretiyor...
bence sabredin zaman bırakın..çünkü zamanla bazı şeyler oturuyor yerine...ilk etapta böyle sorunlar her evlilikte çıkabiliyor malesef..
sabırla çözebilirsiniz diye düşünüyorum...boşansan ne olacak acaba, başka biriyle evlensen, o dört dörtlük kusursuzmu olacak, illaki her insanın kötü bi yanı vardır...
ama iyi yanları öne çıkarıp kötü yanları arkada bırakarak yürütüyoruz evlilikleri...
bukadar çabuk pes edersn ilerde hep keşkeler kafanı kurcalar durur...
acele etme...acaip düzelmez kötü bi durum yok ortada..makul olmaya çalış canım...allah sıhhat sorunu vermesin..düşünsene...
şükret bence.ve sabır tabiki..
günlerce aramaz,yazmaz.. Öyle bir inatçı..
Ailesini kötülediğimde de ama gerçekten haklıyken yapıyorum bunu kızlar
öyle bir savunuyorki beni kırıyor. onlar için beni kırdığı zaman beni sevdiğine inanamıyorum..
işinin rahatlığı için evliliğimizin ilk yılını benden ayrı geçirmeyi seçtiği için sevgisine inanamıyorum..
Belki yanlış düşünüyorum dizilerdeki gibi aşklar yok diyeceksiniz..
Ama sevgi bu kadar basit mi demekten kendimi alamıyorum..
İnanın keşke içkisi olsaydı da ailesi uğruna beni bu kadar üzmeseydi
beni ailesine karşı hep yüceltseydi bile diyorum..
Artık sağlıklı düşünemiyorum bu yüzden görüşlerinizi almak istedim..