Siz olsanız nerde kalırdınız

tabii ki kendi evimde kalirdim. canım isterse bazi gunler anneme giderdim
ne alaka baba evinden koca evine koca evinden baba evine transfer oluyor bu kadinlar. asla kendi evlerinde, kendi düzenlerinde yasamalarina hos bakilmiyor.
ben kendi evimden ayrilmazdim keyfime bakardim. benim evim, benim duzenim.

Kendi evimde kalırım.

Ben yalnızlık seviyorum arada anneme de giderdim ama genel olarak evimde kalırdım.

Bazı insanlar evde tek başına kalmaktan korkuyor. Öyle bir durumunuz varsa ailenizde kalabilirsiniz tabii ama insanın kendi evinde ve hatta tek başına kalması gibisi yok. Ben olsaydım kendi evimde kalırdım. Geceleri tek başıma kalmaktan korksaydım da belki kardeşimi, arkadaşımı çağırırdım. Diğer günlerde de aileme gider, sıkılmadan bu süreci atlatırdım.

Kendimle vakit geçirmeyi seviyorum ailemin yanında rahat etmezdim. Ben olsam kendi evimde kalırdım canım sıkılırsa ailemin evine gitmek istersem giderdim.

Muhtemelen önce bir hevesle ve baba evi özlemiyle gider annemde iki üç gün kalırdım sonra sıkılır bunalırdım kendi evime geri dönerdim :)

Kendi evimde tabi ki kendi annem bile olsa baska yerde yatmayi hic sevmem. Korku durumu falan yoksa niye gidip kalcaksin ki

Kendi evimde kalırım. Evim evim güzel evim. Sonuçta 15 dk.mesafe var. Özlersen gider oturur sohbetini yapıp dönersin. Annem de olsa ben kalmam. Yapım öyle.
Babamın bir lafı vardır. Her gün geldin hoşgeldin arada bir geldin sefa ile geldin der. Özlenmek iyidir.

Kendi eviniz de de ailenizin evinde de kalabilirsiniz yani sizin o gün ki durumunuza göre değişir bazı günler ev de kalın bazı günler ailenizde.

Önce evinde kalmaya başla. 1-2 ay uzun bir süre, sıkılırsan arada annenlere geçersin.

Annemde kalırım

Nerede rahat hissedeceksen orda kal.Bir süre annende bir süre kendi evinde kalırsın.Duruma göre kalma süresini ayarlarsın.

Konuşmayı, sohbet etmeyi sevdiğim ve annemlerde eğlendiğim için ben arada bikaç gün annemlerde kalırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…