• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Olsanız Ne Yaparsınız?

kararımı verdim kızlar
arkadaşın dediği gibi o bir daha bebek olmayacak...
sıkayım dişimi, bu sıkıntı bitsin kpss derdinden kurtulayım...

canım inan önce bebeğinin adına sonrada senin adına çok sevindim. harika bir karar vermişsin bu karar seni ve bebeğini birbirinize daha çok bağlayacak. evladını kendi kokunla büyüteceğin için daima sana bağlı olacak, ve seni çok sevecek emin olki yaptığın fedakarlığı farkederek seni tahmininden çok mutlu edecek. bebeğinle sana mutlu günler dilerim

nurcancım kızma bana ama bu arkadasa her cumlesıyle katılıyorum

tşk ederim

canım ben de aynı senin gibi düşünüyorum...ben de öğretmenim kpss mağduruyum sınav iptal edildi yeniden girecem sınava ama öyle atanmak istemiyorum ne bilim kızımı nasıl bırakırım..Maddi durumumuz iyi çok şükür...abim de çok ısrar ediyor o kadar okudun bu fırsat ele geçmez bi daha diye ufff kafam çok karışık...

canım inşallah sende doğru kararı verırsın. bence sende evde kpss ye çalış bir taraftanda bebeğini büyüt

geçen yıl bende aynı dertten muzdariptim ve ben oğlumla kalmayı seçtim..henüz 2,5 aylık bile değildi işe başladım ve hemen ayrıldım..çok iyi imkanları teptim ama hiçbirşey oğlumdan daha değerli değil..şimdi tekrar iş hayatına dönmeyi planlıyorum..oğlum 1 yaşında..herkes için hayırlısı olsun..ama şuda bir gerçek..bebekler anneleri yanlarındayken mutlu..Allah hiç bir bebeği annesinden ve anneyi bebeğinden ayırmasın..

ben de bir kolejden iş teklifi aldım, benim kızm 9 aylık oldu bile ama ayrılması öyle zor geliyor ki. kolejlerin çoğunda öğretmen çocuklarına hizmet veren kreşler oluyor ve daha bebekken alıyorlar. belki böyle bir durum varsa gün içinde sık sık gidip görerek, emziriyorsan emzirerek yanında olabilirsin.
ben kolejde hemşirelik yapacağım için benim bebeğimi allıp alamyacaklarını sordum, henüz cevap gelmedi. ama olursa kabul etmeyi düşünüyorum.

arkadaşlar bugün anladım ki gerçekten doğru kararı vermişim.
aşımızı olduk, hemşire kucağına aldı susmadı bebeği, çooook ağladı.
ben aldım, bağrıma bastım hemen sustu.
daha küçük anlamaz demeyelim, onlar herşeyin farkında.
üstelik moralim bozuk, bebeğim ayda 740 gr almış :::(
ya sütüm yetersiz ya da 1-2 saatte tek memeyi emdiği için son süte ulaşamıyormuş yarı tok olduğu için.
10 gün sonra tekrar gideceğiz kilo kontrolüne.
süt yapıcı şeyler yemem gerek.
rezene aldım, onu demleyeceğim.
beyaz üzüm, incir, irmik helvası süt yaparmış, onları zaten tüketiyordum, daha fazla tüketeceğim.
inşallah kilo alır bebeğim...
boyuna göre zayıfmış ::::(
tavsiyeleriniz var m?

canım en doğru karar kesinlikle..

aslında 740 gr iyi bizim doktorumuz 600 gr ve üzeri alması gerek diyordu..çok takma kafana ama bu arada sütünü arttırmaya çalış tabikide..bu konuyla ilgili forumda bir sürü faydalı topic var bir onları tara istersen ama benim tavsiyem humana stell tea çay bulgur pilavı ya da kısır, baklagiller ve bolca sıvı tüketmelisin

arkadaşlar bugün anladım ki gerçekten doğru kararı vermişim.
aşımızı olduk, hemşire kucağına aldı susmadı bebeği, çooook ağladı.
ben aldım, bağrıma bastım hemen sustu.
daha küçük anlamaz demeyelim, onlar herşeyin farkında.
üstelik moralim bozuk, bebeğim ayda 740 gr almış :::(
ya sütüm yetersiz ya da 1-2 saatte tek memeyi emdiği için son süte ulaşamıyormuş yarı tok olduğu için.
10 gün sonra tekrar gideceğiz kilo kontrolüne.
süt yapıcı şeyler yemem gerek.
rezene aldım, onu demleyeceğim.
beyaz üzüm, incir, irmik helvası süt yaparmış, onları zaten tüketiyordum, daha fazla tüketeceğim.
inşallah kilo alır bebeğim...
boyuna göre zayıfmış ::::(
tavsiyeleriniz var m?

canım hiç üzülme benim bebeğimde hep boyuna göre zayıftı hala da öyle ben kendimi bu konuda çok hırpaladım ama yapıcak birşey yok. Denemediğim birşey kalmadı mama takviyesi erken ek gıdaya geçiş vitaminler vs.. Doktorumuz yapısının böyle olduğunu yapıcak birşey olmadığını söylüyor ben zorda olsa hala kabullenmeye çalışıyorum sağlıklı olsunlar en önemlisi bu..

Back