Siz olsanız ne yapardınız?

bence yok,öfkem geçince diyor,evladı öldürülmüş bir annenin öfkesi geçemez mümkün değil... Allah korusun,kimeyi evladıyla sınamsaın,evlat aacısı vermesin...

Hiç bir annenin öfkesi geçnez benım kızıma yanlış teşhis koyan doktoru ben öldürmeye kalkdım bırakın ...töbe ay gerildim yaaa

işkence ederek öldürenlere tecavuzculere heleki bebek yasta olan kucucuk masumlara tecavuz edenlere kesinlikle acılı ölüm yapılmalı oyle ilacı ver uyut degil bu armagan olur ancak..bazen filmlerde izliyoruz adam ailesini katleden insanları bulup öldürüyor adalet sisteminin zayıflıgı yuzunden kimse sevdiginin canını yakan insanla aynı havayı solumak istemez versinler yakınlarına onlar ne yapıcagını bilir vahsice geliyo belki ama aklıma geliyorda yakınımın canını yakanı parcalardm dusunmeden:26:

Son düzenleme:
sana şu kadarını söylyeyim,bazen yere düşüp de canları acıyor ya o zaman bile benim canım 10 kat daha acıyor sanki..bazı geceler rüyamda çocuklarımı kaybettiğimi görüyorum ve inan o rüyada bile dünya yıkılsın hayat dursun istiyorum..bu acıyı anlatamam.

ve şimdi gelde o anneyi düşün..

bence yok,öfkem geçince diyor,evladı öldürülmüş bir annenin öfkesi geçemez mümkün değil... Allah korusun,kimeyi evladıyla sınamsaın,evlat aacısı vermesin...

Yok çocuğum yok :)
Zaten ben merakımdan açtım konuyu başlangıçta da söylediğim gibi, insan değişken bir varlıktır diyorum. Çocuğum olunca farklı hissederim belki bilmiyorum. Ama çocuğu olmayıp da, direk idam edilsin diyen arkadaşlar da var...

Ömür boyu hapiste o kadın da yaptıklarını sorgulama fırsatı bulacak ama, o dört duvar arası zindan olacaktır zaten ona...
Öfkem geçince diyorum, yani demek istediğim, yaaa cidden bilemiyorum ama,
hani ilk başta kadının yüzünü görmeye tahammülüm olmaz diye tahmin ediyorum, ama öfkem geçince derken, onun cidden çok pişman olup ağladığına acı çektiğine şahit olmak isterdim gibi geliyor, o zaman en azından.... bilmiyorum ne olurdu ufff

Hiç bir annenin öfkesi geçnez benım kızıma yanlış teşhis koyan doktoru ben öldürmeye kalkdım bırakın ...töbe ay gerildim yaaa

ayy,umarım ciddi birşey olmamıştır kızına bu yüzden..
gerilmeyelim ama benim sinirlerim bozuldu,daha fazla devam edemicem galiba yorumlarıma..

ayrıca bence bazı arkadaşların konuya yaklaşımı yanlış,çünkü bu kadına idam cezası öncelikle çocuğu öldürdüğü için verilmeli.
Öldürdüğü çocuğun annesine acı çektirdi diye değil.Yani ilk aşamada benim düşündüğüm bu değil.Eğer öyle düşünürsek çocuğun annesine acı çektirdi o da acı çeksin sonucuna ulaşıyoruz çünkü.

Yek ya

Anne olup olmamak bi kıstas değil

Size göre Lambrusco anne olmadığı için böyle düşünüyor ise

Bende anne değilim ancak böyle bi cani bence de ölmeli diyorum

hee tamam ozaman hemen doğurmak için acele etme conem

Allah kimsenin başına vermesin ne büyük bi acı..

ben de oğlumu adalete teslim ederdim ağlasam da sızlasam da..
masum kızın canına nasıl kıymış..akıllara zarar.

Kadesa'nın sorularına birazdan cevap verirsin o yüzden aynılarını sormayacağım.

Evliyim daha çocuğum yok, fakat kendi çocuğum olmasa dahi elimde büyümüş kuzenlerim var.
Herhangi birinin başına böyle birşeyin gelmiş olması hayalinde dahi, dünyayı yerlebir edebilecek bir sinir, öfke, kızgınlık, hırs ile doluyor aklım.
İnsani duygular evet, fakat hiç bir zaman bu öfke ve kızgınlık geçmez, geçmeyecek birşey.
Düşüncesi bile delirtebilir...

Bir de evladının başına gelmesi ihtimali...
Allah korusun...

Hala aynı görüşteyim, İdam edilmeli. Bu düşüncemin sebepleri ise:
1- Sapıkça ve canice işlenmiş bir cinayet olması.
2- Kanun esneklikleri/açıkları her ülkede vardır, tekrar aynı kişinin halkın arasına karışması riskinin olması.
3- İbret.. Ceza sonucunda başkalarının aynı şeye cesaret edememelerini sağlamak.
4- İntikam...
üzgünüm, gaddarca belki, fakat günümüz dünyasından bahsediyoruz.
İnsanlarımız arsız, korkusuz, herkese her yol mübah olur oldu...
Masum bir çocuğa bunu reva gören (kendi evladını korumak pahasına dahi olsa), daha neler yapabilir siz düşünün...

tabii ki asıl sebep bu olmalı..hatta bu emsal gösterilmeli diğer tecavüz davaları için..

ayy,umarım ciddi birşey olmamıştır kızına bu yüzden..
gerilmeyelim ama benim sinirlerim bozuldu,daha fazla devam edemicem galiba yorumlarıma..

Olmadı canım Rabbime şükürler olsun olmadı bana bağışladı yaradan...

ama ben yaşadığım o iki günü ölsem üzerimde boyumca otla bitse unutamam

bana bunu yaşatanları Yaradana HAvale ettim ben....

Hala izleri var bende zaman zaman deliriyorum aklıma geldikçe...

bende o kadının işkence göre göre artık öldürün beni dıye bıraz yalvarttıktan sonra öldürülmesini isterdim.. ama önce iyice bi işkence görsün isterdim.. kendi cocugumun basına gerdıgı aklıma gelıyo elım ayagım tutmuyo ya o anne ne yapsın

Doğru diyorsun Kadesa, gözlerim doldu.....
Yani zaten ben de kesin olarak budur diyemiyorum ama içimden geçen an itibari ile buydu..

Ama haklısın.....

Ama bazen eşime biri birşey yapsa diye de düşündüğüm oluyor, mesela bir adam eşimi bıçaklayıp öldürse, hayattaki en önemli varlığım (ailemle birlikte), neden bilmiyorum ama o eşimi öldüren adamın sürünmesini tercih ederdim, acı çekmesini bir şekilde...Pişman olmasını, hayatının dört duvarla sınırlı kalmasını ve orda iç hesabını yapmasını...

Bilmiyorum ben mi tuhafım yoksa, kafam da iyi hayal edemiyor muyum?

Belki de başıma gelse, başka olur...

kesinlikle ellerimle adalete teslim ederdim. olayı ortbas etmek demek ilerde işleyecegı suclara ortak olmak demek. 6 yasındaki çocukda bi annenın evladı . kim bilir olayı gızlesem daha ne canlar yanacak benim cocugum yuzunden. asla saklamazdım ve o ailenin ayaklarına kapana kapana özür dilerdim (Allahım kimsenin başına vermesin)

Anne olmak çokkkk başka bişey yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mevlam herkese nasip eylesin 2.ciyide banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bence o kadın idam edilmeli/edilmeli ki;
çocuklara göz diken sapıklar,engellilere tecavüz eden manyaklar
bu sapkınlıkları yapmaya çekinsinler

ayy çok içine girdim konunun,sinirlerim bozuldu...

Quarta kusura bakmayın yaaa, ben sadece ben idamını isteyemediğim için, merakımdan acaba idamını istemeyecek biri var mı diye görmek için, ya da idam isteyenlerin nedenlerini okumak için açtım konuyu...

Lütfen etkilemeye başlarsa okumayın hiç, zaten ben de kendi cevabımdan tam emin değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…