kimse cvp vermiyor birileri kırlmadan çözüm olmayacak galiba bende onu istemiyorum böyle devam edeceğiz herhalde telefon sesinden kapı sesinden nefret ediyorum artık
kimse cvp vermiyor birileri kırlmadan çözüm olmayacak galiba bende onu istemiyorum böyle devam edeceğiz herhalde telefon sesinden kapı sesinden nefret ediyorum artık
Eeeee yazdık ya arkadaşım..
Kıramam,edemem dediniz.
O zaman açıkça söyleyin rahatsız oluyoruz diye.
Ya dürüstçe düşüncelerinizi söyleyin ya da bir bahane bulun komşu kızının gelmemesi için. Evde yokuz,çıkıyoruz,müsait değiliz diye.
Başka bir yolu yok ki!
onları kırmıycam diye siz niye kendinizden ödün veriyorsunuzki anlamadım.nolacaksa olsun bence annesiyle açıkça konuşun.yoksa böyle dövünmeye devam edersiniz benden söylemesi
Annesine açık açık söyleyin gitsin, hatta siz söylemeden onun düşünmesi lazımdı ben küçükken annem yalnızca çok yakın arkadaşıma o da haftada bir kez evine gitmeme izin verirdi iyi ki de öyle yapmış. Benim çocuğum olunca belki de eve göndermem bile tamam arkadaşı iyi olabilir ama o evde sadece o yok ki kötü niyetli birileri de olabilir.
Neyse konuyu dağıtmayayım sizi düşünmeyeni siz de fazla düşünmeyin derim ben
bizim komşunun kızı iki defa geldi. sonra 3. cüye gelmek istedi . kızım uyuyacak. sen tek başına sıkılırsın daha sonra gel tamam mı dedim. tamam dedi. e birde karşıdaki çocuk yani ters anlamaz :)
eger özeliniz kalmıyorsa rahat yemek yiyemiyor çocuğunuz yediremiyosanız günde enaz teliniz 2-3 defa aranıyorsa problem mesala sizin çocuk tamam demiş yolladıktan yarımsaat sonra arasa yada gelse tekrar yine uyuyo deseniz yine arasa sıkıcı işte
haftada 2-3 gelse öper başıma koyarım
eger özeliniz kalmıyorsa rahat yemek yiyemiyor çocuğunuz yediremiyosanız günde enaz teliniz 2-3 defa aranıyorsa problem mesala sizin çocuk tamam demiş yolladıktan yarımsaat sonra arasa yada gelse tekrar yine uyuyo deseniz yine arasa sıkıcı işte
haftada 2-3 gelse öper başıma koyarım
Arkadaşım yerden göğe haklısınız da siz hiç bir şey yapmazsanız bunun önüne nasıl geçeceksiniz ki?
Siz sadece şikayet ediyorsunuz, bulduğumuz çözümleri uygulamıyorsunuz, sonra yine gelip dert yanıyorsunuz.
Demek ki böyle yaşamaya devam edeceksiniz..
arkadaşım yerden göğe haklısınız da siz hiç bir şey yapmazsanız bunun önüne nasıl geçeceksiniz ki?
Siz sadece şikayet ediyorsunuz, bulduğumuz çözümleri uygulamıyorsunuz, sonra yine gelip dert yanıyorsunuz.
Demek ki böyle yaşamaya devam edeceksiniz..
evet doğru söylüyorsun asla ailesiyle falan konuşamam çocukla halletmeye çalışıyorum sizinlede dertleşiyorum napimmm yoksa bazen patlicak gibi oluyorum
evet doğru söylüyorsun asla ailesiyle falan konuşamam çocukla halletmeye çalışıyorum sizinlede dertleşiyorum napimmm yoksa bazen patlicak gibi oluyorum
Çocuk sizin denginiz mi arkadaşım?
Adı üstünde çocuk bu... Annesini bile dinlemiyordur o yaşta size mi kulak verecek?
Derdiniz gerçekten sizi bu kadar rahatsız etseydi çoktan ailesiyle konuşup hallederdiniz,çocukla çözülemediğini görüyorsunuz ki bence başından beri çocuğu muhatap almanız garip.
bence laf aralarında dokundur bide gelince kapıyı açma kapıyı kırıcak hali yokya, sorarsada duymadımfalan dersin o durumu anlar zaten en azından ben olsam anlarım yani kırmak istemiyosan böyle yaparsın