kızlar çok samimi görüştüğümüz bi arkadaşımız var aynı zamanda komşumuz ama beraber gezeriz gider geliriz ve çok iyi insanlar buraya kadar herşey güzel
kızlarımız aynı yaşlar bunların kızları her akşam bize geliyor eşim geliyor sonra o geliyor 2 saat hatta bazen daha fazla oynuyor kızımla ama çok sıkıldım artık ctesi pazar güzndüz evdeysek geliyor hatta önceden biz uyanmadan daha arardı uyandınızmı diye artık daha az ama bu aralar yine seriye bağladı işi bide çok açıkgöz bi çocuk bildiğiniz gibi değil kızımıda olumsuz etkiliyor bence annenden izn almana gerek yok falan....
ama ben arkadaşımdan biraz anlayış bekliyorum bi iki defa çıtlattım kahvaltıda gelince o yapmış oluyo benim kızda yapmıyo o gelince akşamları ses falan ama değişen bişi yok bide bunlar çalışan insan akşama kadar zaten çocuklarını görmüyolar anlayamadım gitti
Kapıyı açmasanız,telefonla aradığı zaman "şimdi çıkıyorum" deseniz...
Ne bileyim komşuluk ilişkilerim hep güzel bir seviyede olduğu için cidden bu kadar büyük dert mi oluyor bilemedim..:26:
Kapıyı açmasanız,telefonla aradığı zaman "şimdi çıkıyorum" deseniz...
Ne bileyim komşuluk ilişkilerim hep güzel bir seviyede olduğu için cidden bu kadar büyük dert mi oluyor bilemedim..:26:
fazla muhabbet olayı işte arkadaşım bende kimseyle yaşamadım diğer komşşularımla yok böyle bişi
kötü bişi çünki insan bazen kendi çocuguna tahammül edemiyo çocuk sonuçta acıkıyo vc si şusu busu artı bide ses akşam eşim işten gelmişö adam dinlenmek ister normal olarak
cvp lar için teşekkkürler dünkü olayı anlatım sinirlerim tepeme sıçradı deli oldum bizimki gidimmi dedi hadi git dedim genelede bizimki oraya gidince ya küser gelir yada ikisi beraber gelir
nese gitti komşunun kızı uykum geldi oynamak istemiyorum demiş bizimkide küsmüş bida gitmicem falan dedim gelince sende aynısını yap ama bizimki cin gibi çocuk değilki kin yok bişi yok akşam kız geldi benim kız daldı oyuna çagırdım böle böle de anne azdaha oynayım derim diyo ben kızıma kıyamıyom nese uzattım dedi sonrakızda demişki yeni gelmiştimmmmm
arkadaşlar kızım oyundan sıkılsa kız oturur gitmez tv izler anca ben dicem hadi funda yeterli bukadar yaşamayan bilemez gerçekten dert sıkıntı
en basitinden kızım pc oynamak için izin istiyo niye istiyosun ben annemgilden hiç izin istemem diyo
aslında şansım erken farkettim kızıma yaptırımlarda bulunduğunu tek kulağım onlardaydı annenden şunu iste ısrar et falan duydum kızımla konuştum
Şu yazdıklarınızdan pek bir şey anlamadım.
"Evde yokuz,dışarı çıkıyoruz,müsait değiliz vs." dediniz mi demediniz mi?
Bizde de var bir tane böyle(üstelik akraba) sadece çocuktan değil aileden de kaynaklanıyor..
Mesela bizimkilerin evinde reçelden başka yiyecek bir şey olmaz kilo kilo çürük meyve alınır reçel yapılır sabah öyle akşam o yenir..
Ama bizim evde annem yemekleri döktürür biz zor durumda olsak bile kıyafetten lüksten kısarız yemekten kısmayız.. Ee çocukta bize gelip oyun oynama bahanesiyle karnını doyuruyordu.. Annem bir de akraba olunca kıyamıyordu (kendisi annemin kuzeni ama kardeşimle yaşıt)
Ama kardeşim ne zaman onlara gitse dediğiniz gibi ya sıkıldım oynamıyor benimle diyip gelirdi ya da beraber gelirlerdi...
Annem sürekli azarlamadan söylenirdi bu kızda seni iyice kullanmaya başladı canı isteyince seninle oynuyor canı istemeyince seni eve bile sokmuyor diyordu kardeşiminde yaşı azıcık büyüyünce (7-8)
Fark etti durumu.. Şimdi nadiren kabul ediyor hatta bazen kız kapıya geliyor kardeşim benim başım ağrıyor oynamayacağım diyip gönderiyor kızı
Sonuç olarak kızınızı -çok kötü bir davranış ama- doldurmalısınız sanırım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?