Kendisi tüm ihtimalleri bilerek bırakıyordur merak etmeyin. İçiniz rahat olmuyorsa endişelerinizi paylaşabilirsiniz hem çok yakınmışsınız.Merhaba arkadaşlar benim sevdiğim bir arkadaşım var evlerimiz çok yakın ve çarşıya pazara markete giderken genelde bebeğini bana bırakır Ama bir sorun var ki bebek ağır engelli ve defalarca beyin ameliyatı olmuş kalbi durmuş bir bebek.. soğuklarda onu bir yere götüremediği için bana bırakıyor kabul ediyorum ama içim çok huzursuz başından hiç ayrılamıyorum arkadaşım gelene kadar.. başından ayrılmam sorun değil gözüm gibi bakıyorum ama bir şey olacak diye de çok korkuyorum siz olsanız kabul eder miydiniz. Literatürümde hayır diye bir kelime yok benim galiba .. eğer benim yanımda bir şey olsa hem vicdan azabı hem de suçluluk duygusuyla ne yaparım bilmiyorum
Güzelce giydirirse aslında hastalanmaz ,temiz hava bebeğe de iyi gelir aslında. Çok büyük çıkmaza girerdim ya verecek tavsiye bile bulamadımHayır küçücük hafif bir bebek ama bu soğukta onunla çıkarsa çocuk iyice hastalanacak
Ben de kimseye bırakmıyorum hatta anneme bile bırakmıyorum Ama bu bebeğin gerçekten dışarı çıkmaması lazım en ufak bir şeyden aylarca hastanede yatıyor soğuk almaması gerekiyor arkadaşımın da illaki hastane işi sağlık ocağı işi oluyor bazen ben gidiyorum onun yerine Ama bazen de gidemiyorum o zaman da bebeği bana bırakıyor çok garip çok değişik bir durumValla ben bebeğimi kimseye bırakmıyorum market alışverişlerini vs sanaldan yapıyorum. Başkasının bebeğine de bakmak istemem çok ağır bir sorumluluk benim oğlum düşse babasına haber veriyorum kaldı ki başkasının yavrusu hem de özel bir çocuk… ben de dışarı çıkacaktım vs de bi kaç bahane söyle illa ki anlayacaktır. Hayır diyememek çok kötü ama ya bir şey olursa annesi yokken ay büyük sorumluluk…
Bebeği temiz hava asla iyi gelmiyor ya pencere açsalar aylarca hastanede yatıyor çok değişik bir vücut sistemi var.. defalarca söyledim ben çok korkarım çocuk emanetinden diye ama onun da elinden gelen hiçbir şey yok bebeği evde tek başına da bırakamaz tabiki dışarı işini de bazen ben yapıyorum bazen kendi gidiyor sağlık ocağına hastaneyeGüzelce giydirirse aslında hastalanmaz ,temiz hava bebeğe de iyi gelir aslında. Çok büyük çıkmaza girerdim ya verecek tavsiye bile bulamadımama telasinizi korkunuzu belli edin kırmadan üzmeden.
Çok iyi geldi bu yorumunuz teşekkür ederim zaten öyle bir insan değil hani senin yüzünden oldu diyecek ama Allah korusun vicdan azabından ölürüm diye düşünüyorumBen bakardım.
Mutlaka annesi ne yapacağını biliyordur.
Güvenmese, emin olmasa size bırakmaz.
O bir anne hem de zor durumda bir anne destek olmanız o kadar büyük bir iyilik ki karşılığı asla yok..
Dilerim her şey istediğiniz gibi olsun.
Allah arkadaşının yardımcısı olsun. Özel çocuk annesi olmak çok zor ama senin için daha da zor. Bu kadar hassas bir bebek varken uçan sineğin peşine düşer insan.Bebeği temiz hava asla iyi gelmiyor ya pencere açsalar aylarca hastanede yatıyor çok değişik bir vücut sistemi var.. defalarca söyledim ben çok korkarım çocuk emanetinden diye ama onun da elinden gelen hiçbir şey yok bebeği evde tek başına da bırakamaz tabiki dışarı işini de bazen ben yapıyorum bazen kendi gidiyor sağlık ocağına hastaneye
Bi wifi kamera al sorumluluk çok ağır yani ben olsam öyle yapardım bebek bende iken ne olur ne olmaz diye olası kötü durumlar için açardım kamerayı bişi olursa annelik iç güdüsü ile inanmayabilir ya da ne bileyim içim daraldı şu an sakal bıyık mevzusu resmenBen de kimseye bırakmıyorum hatta anneme bile bırakmıyorum Ama bu bebeğin gerçekten dışarı çıkmaması lazım en ufak bir şeyden aylarca hastanede yatıyor soğuk almaması gerekiyor arkadaşımın da illaki hastane işi sağlık ocağı işi oluyor bazen ben gidiyorum onun yerine Ama bazen de gidemiyorum o zaman da bebeği bana bırakıyor çok garip çok değişik bir durum
Sizden başka kimsesi yok mu? Yoksa onun içinde çok ama çok zordur, Allah kolaylık versin inşallah.Merhaba arkadaşlar benim sevdiğim bir arkadaşım var evlerimiz çok yakın ve çarşıya pazara markete giderken genelde bebeğini bana bırakır Ama bir sorun var ki bebek ağır engelli ve defalarca beyin ameliyatı olmuş kalbi durmuş bir bebek.. soğuklarda onu bir yere götüremediği için bana bırakıyor kabul ediyorum ama içim çok huzursuz başından hiç ayrılamıyorum arkadaşım gelene kadar.. başından ayrılmam sorun değil gözüm gibi bakıyorum ama bir şey olacak diye de çok korkuyorum siz olsanız kabul eder miydiniz. Literatürümde hayır diye bir kelime yok benim galiba .. eğer benim yanımda bir şey olsa hem vicdan azabı hem de suçluluk duygusuyla ne yaparım bilmiyorum
Evet Eskişehir dışında ailesi de uzakta her gün her gün olmuyor tabii ki ve en fazla 1 saat gidiyor onun için idare ederim diye düşünüyorum ama içime de o korku her gün giriyor işte haklısınızKadının ailesi uzak, eşi şehir dışında çalışıyor.
Yakın arkadaşım rahat davranan biri değilse, 1 saati 3 saat yapmıyorsa, çok çok sık olmuyorsa hayır demem.
Bakmak sorumluluk ama bence birbirimize karşı da sorumluyuz, o kadının zor hayatına ufak da olsa dokunmak lazım.
Başkasının çocuğuna bakmak çok büyük bir sorumluluk olduğu için ben de bakmak istemezdim ama işin bir de şu yanı var, siz bakmasanız kadın o çocuğu başka birine emanet etse çocuğa iyi bakamayabilirler. Ben işin bu yanını da düşünüp mecburen bakardım ama kamera şart, en kısa zamanda alın.Evet Eskişehir dışında ailesi de uzakta her gün her gün olmuyor tabii ki ve en fazla 1 saat gidiyor onun için idare ederim diye düşünüyorum ama içime de o korku her gün giriyor işte haklısınız
Bebek kaç aylık?Bebeği temiz hava asla iyi gelmiyor ya pencere açsalar aylarca hastanede yatıyor çok değişik bir vücut sistemi var.. defalarca söyledim ben çok korkarım çocuk emanetinden diye ama onun da elinden gelen hiçbir şey yok bebeği evde tek başına da bırakamaz tabiki dışarı işini de bazen ben yapıyorum bazen kendi gidiyor sağlık ocağına hastaneye
Ya ben gerçekten çok severek bakıyorum koynumda yatırıyorum temas istiyor gözü görmediği için ama korku içimi yiyor işte .. haklısınızBaşkasının çocuğuna bakmak çok büyük bir sorumluluk olduğu için ben de bakmak istemezdim ama işin bir de şu yanı var, siz bakmasanız kadın o çocuğu başka birine emanet etse çocuğa iyi bakamayabilirler. Ben işin bu yanını da düşünüp mecburen bakardım ama kamera şart, en kısa zamanda alın.
2 yaşında ama 3 aylık bedeninde .. annesi ve kayınvalidesi çok uzaktalar çok nadir geliyorlar eşi cokk farklı ilgisiz umursamaz birisi ayda bir geliyor kadının başına attı herşeyi resmen .. adam hastane okul olmayan küçücük kasabada kadın istese gidemez ama adam gelip şehirde iş bulabilir aslında . İşin Sevap boyutu için hiçbir şey demiyorum zaten yoksa ne kadar korktuğumu Allah biliyorBebek kaç aylık?
Kadının annesi kayınvalidesi neden destek değil?
Kimsesi yoksa bir siz varsınız öyle büyük bir sevapkidışarı çıkaramaz diyorsunuz o anneye çok üzüldüm Allah bir kapı açsın ona inşallah
Kocasına da diyecek laf yok! Çalışma şu bu bahane. Engelli bir bebekle kadını bir başına bırakıp bekar hayatını çok güzel yaşıyor yurtdışında utanmadan.
Esini çocuğunu da alsın yanına sanki 70li yıllar da gitmesi zor