Hayır tabikide görüşülecek yer var görüşülmeyecek yer var diyoruz ama anlatamıyoruz yeri geliyor alkollü mekan balık restoranları oluyor hepsinde olmak istiyor sorun orada e bırak çocugu gel annesi bakmayacak biri değil zaten yok bırakmam ben pskolojisi bozulur diyor sanki 1 aylık tatil teklif ediyormuşuz gibi normal ortamlara zaten geliyorGerçekten ilişkinizi sürdürmek istiyorsanız bu iş dengeli ilerler.
Yani bazen o bazen siz buluşma yeri hususunda fedakarlık gösterirsiniz.
Her defasında çocuksuz yetişkin yeri tercih ediyorsanız, tek kusurlu burda kuzeniniz diyemem
O son noktaydı artık tabiki önemi yok sinemanın yada ücretinin ama aynı sebepten sürekli sorun yaşıyoruz patlama noktası oldu yaniSinemadan kovulunca kavga etmezdim ben olsam. Kovulduysak kovulduk yani napayım güler geçerdim,dolayısıyla da küs olmazdım.
İlişkinizi devam ettirmek istiyorsanız karşılıklı adım atmalısınız. Sürekli olarak çocuksuz gidilebilecek yerler seçiyorsanız da sıkıntı olur. Biz arkadaşlarla toplanırken herkese uyacak yerleri seçiyoruz mesela. Halbuki küçük çocuğu olan sadece bir kişi var ama olsun,ona da uydurmaya çalışıyoruz. Bence siz de ilişkiyi devam ettirmek istiyorsanız bu yolda devam edin. Yoksa da hiç ellemeyin böylece kalsınO son noktaydı artık tabiki önemi yok sinemanın yada ücretinin ama aynı sebepten sürekli sorun yaşıyoruz patlama noktası oldu yani
Yani sadece ben değil diğer kuzenlerimde rahatsız e onlarında çocukları var sonuçta kimisinin milletin çocugu çöp senin ki mi altın yaniBen sizi haklı buldum,gidilecek zamanlarda çocuğu 2 saatlik annesine bırakabilir,bırakacak yeri ve bakacak birileri varsa ya çocuğu getirmeyecek ya kendi dahil olmayacak,hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı olmuş
görüşmemekle iyi ediyorsunuzu duymak istiyorsanız buyrun söyleyeyim. Ben kuzenin yerinde olsam istenmediğim yerde durmamYani sadece ben değil diğer kuzenlerimde rahatsız e onlarında çocukları var sonuçta kimisinin milletin çocugu çöp senin ki mi altın yani
Bırakıp gelen insanların ki çöp mü? O kadar değerliyse gelmezsin gelmediğininde tribine girmezsin bu kadar basit yani evet çocuklu mekanlarada gidiyoruz tabiki 3 kişinin var her zaman bırakamıyorlar 3 seferde 1 çocuksuz gelse ölmez herhaldeÇocukla gidilecek mekanlarda seçiyor musunuz peki arada?
Her anne çocuk ilişkisi farklıdır, her anne çocuğunu bırakıp bi yere gitmek istemez, "bi onunki mi altın" demenizden pek de anlayışlı, orta yolu bulmak isteyen biri gibi gelmediniz..
Hayır tabikide 3ünün var zaten onlar anlayışla karşılıyor ya bırakıp geliyor yada ben bugun bırakamm size iyi eğlenceler derÇocuklu bir kadın olarak, çocuğa uygun olmayan ortamlara başta ben gitmek istemem. Bunu talep etmem. Ama sürekli böyle ortamlara gidilip, çocuğa uygun ortamlara gidilmiyorsa da kırılırdım.