Yani sende farkındasın zaten kendine ne kadar zarar verdiğinin şimdi ben ne anlatsam sana sen hepsinin zaten farkındasınÇok teşekkür ederim.
İnanın hepsini görüyorum, düşünüyorum o kadar haklısınız ki... Ama benim için uygulamak da bir o kadar zor bunları. Psikolojik olarak da kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çok güçsüzüm, çok yalnız hissediyorum kendimi. Kendime çok üzülüyorum. Keşke biraz güçlü kalabilsem. Ama sanki vücudum bile böyle artık halsiz. Benim de zaten halim kalmadı. Beni anlamasını değer vermesini çok istiyorum.
Dediğiniz gibi kendi kabuğuma çekileyim bir süre hiç bişey açıp bakmayacağım diyorum hop yine aynı yine aynı. Yoruldum. Sanki bozuk saat gibiyim günde iki kere doğruyu gösterip sürekli bu konuları açıp onu da kendimi de sıkıyorum üstelik çözümü olmadığını da biliyorum. Nasıl becereceğim bu kendi kabuğuma nasıl çekileceğim ben.
Tek ihtiyacın olan şey toparlanıp ayağa kalkmak kendinde o gücü görmek
Zaten boşanma kararını al ve bunu ona söyle hissettir dmeemin en büyük sebebi onun bunu görüp harekete geçeceğine inanmam
Çünkü anlattığına göre aslında seni seven iyi bir eş ve gerçekten böyleyse seni kaybetmeyi göze alamaz.
Seni anlaması değer vermesi için artık bu davranışlarla onun yanında kalamayacağını göstermen lazım yoksa ben nasıl olsa yapıyorum bu kadında iki konuşup üçüncüde susuyor diye devam edecek hatta ilerleyen zamanlarda sen konuştukça suçlu olacaksın.
Artık yaptıklarını hata olarak görmekten çok seni paranoyak ilan edecek.Durum dahada çirkinleşmeden kesin net tavrını koy
Yani bu durumun senin için ne kadar ciddi olduğunu idrak etsin.
Ki diyelim ki sen boşanalım dedin oda gerçekten bişeyler yapmadı ve ciddi ciddi boşanmaya doğru gittiniz o zamanda aslında en doğru olan olmuş olacak. Çünkü böyle devam ettikçe sen kendine olan güvenini kaybedeceksin.