Sana ve ailene küfür eden adamdan hala özür diliyorsan, biz ne desek boş. Çocuk kaç yaşında? Biraz kendinize saygınız olsun, bu kadar pasif olmayın. Bir daha hakaret ederse kaydedin elinizde delil olsun, boşanmayı düşünürseniz kullanırsın
Çok teşekkür ederim. Evliliğim boyunca hep suçlandım hep eksiklerim yüzüme vuruldu bana kötü davranmasını hep yine bana bağladı ben sebep oluyormuşum bunlara bende bu yüzden hep nasıl düzeltebilirim nasıl saygısını kazanabilirim diye hep uğraştım durdum ama ya beceremiyorum yada karşımdaki kör ( ki bu daha yüksek bı ihtimal). Suçluluk duygusu öyle işlemiş ki içime herşeyde kendimi eksik yanlış hissediyorum. Şu an tek isteğim bu duygudan kurtulabilmek.Keşke nasıl tahammül ediyorsunuz diye yorum yapmasaydınız insanın ne olacağı belli olmuyor. Başınıza gelmiş umarım çok mutlu olursunuz eşiniz düzelir
O zaman ben ne yaptıysam istediğim için yaptım bunun için pişman değilim diye beynine kodla suçluluk duygunun geçicepini görüceksin :)Çok teşekkür ederim. Evliliğim boyunca hep suçlandım hep eksiklerim yüzüme vuruldu bana kötü davranmasını hep yine bana bağladı ben sebep oluyormuşum bunlara bende bu yüzden hep nasıl düzeltebilirim nasıl saygısını kazanabilirim diye hep uğraştım durdum ama ya beceremiyorum yada karşımdaki kör ( ki bu daha yüksek bı ihtimal). Suçluluk duygusu öyle işlemiş ki içime herşeyde kendimi eksik yanlış hissediyorum. Şu an tek isteğim bu duygudan kurtulabilmek.
Esiniz kafayi yemis! Sizden de nefret ediyor! Hala yuvam da yuvam derseniz, yakinda o yuvayi da basiniza yikacak bu adam! Erken davranin bitirin bu evliligi! En azindan gururunuz kalsin!Arkadaşlar 2.5 yıllık evliyim.Bugun size yaşadığımız kırılma noktalarından birinden bahsedeceğim.Eşim beni sürekli eleştirir ve kendisini sürekli över çok beğenir kendisini bana hep onun gibi bı eşim olduğu için çok şanslı olduğumu ama kıymetini bilmediğimi söyler.İstedigi şey olmayınca yada en küçük birşeyde sanki ailesinden birini öldürmüşüm gibi tepki verir küfür eder ailesinin yanında bile. Kendi ailesi hep haklıdır eksiksizdir ama benim ailemi hep asagılar ciddiye bile almaz değer vermez vs.Onunla asla biseyimi paylaşamam konuları çarpıtır başka yerlere götürür vs. Konuya geleyim eşimin ameliyat olması gerekiyordu (burun ameliyatı) ameliyat olup onun memleketine gidecektik ailesinin yanında geçirecektik bu süreci (bu kararı da babasyla almıştı).Bende olur öyle yaparız dedim oradan da kendi memleketime gidip 15 20 günde ailemin yanında kalırım dedim( gitmeyeli 7 8 ay olmuştu) direk bana hayırdır nereye gidiyorsun ananın... git deyip küfür etti.Tartismaya başladık niye küfür ediyorsun kötü bişey demedim diyorum ama kime diyorum ki annesini arayıp bu hanımefendi arkamdan plan yapıyor demeler vs. Günlerce bana beddua ve küfür etti özür diledim konuyu kapatması için yalvardım ama sabahları onun küfürleriyle uyanıp gece kufurleriyle uyuyordum. O. Çocuğu kahpe adi köpek inşallah geberirsin gibi korkunç cümleler sadece aileme gitmek istediğim için ve ben dayanamayıp günler sonra çocuğumu da alıp ailemin yanına gittim. Benden 3 4 gün sonra haber aldım ki kv kp evime gelip bı kaç gün içinde eşimin ameliyatını yapmıslar ve dolayisiyla ben ameliyatında eşinin yanında olmayan kadın oldum. Siz olsanız ne yapardınız ne olursa olsun oturup ameliyatını bekler miydiniz ben yanlış bişey mi yaptım sürekli eşim yüzüme vuruyor lütfen okuyup fikirlerinizi söyler misiniz ? Bu arada anlamadığım daha çok şey var uzatmamak için belli başlı noktaları anlattım.
2 defa ayrılmaya niyetlenip ailemin yanına gittim. Annem babam ayrı babam baskasyla evli ama annem de babam da hep arkamda destek oldular dönmemi istemediler ama eşim ve ailesi sürekli düzelir böyle olmayacak biz arkandayz bı çocuğunuz var deyip ikna ettiler beni. Eşim ilk zamanlar çok iyi anlayışlıydı bende belki o zamanlara döneriz umuduyla kabul ettim ama artık hiç umudum kalmadı.Eşine en çirkin yakıştırmaları yapıp küfürler eden bir adamın ameliyata girerken elini mi tutacaktınız? Ne bekliyorlardı ki...
Kalp ameliyatı olmamış sonuçta abartmanıza gerek yok.
Böyle bir adamla evli kalmayı düşünüyor musunuz?
Eşiniz sürekli yüzünüze vurduğuna göre geri döndünüz anladığım kadarıyla ?Açıkçası ben dert etmiyorum eşim sürekli bunu yüzüme vuruyor bende içten içe kendimi suçlu hissediyorum bazen başkalarından duymak istiyorum acaba herkes benim gibi mi yapardı diye içimi rahatlatmak için.
Evet ne yapıp edip ikna ettiler beni düzelecek söz veriyorum vs. İle geri döndüm.Eşiniz sürekli yüzünüze vurduğuna göre geri döndünüz anladığım kadarıyla ?
Eee oturup bekleyin o zaman anasının babasının yontamadigi "ODUN'U" siz yontarsiniz...Evet ne yapıp edip ikna ettiler beni düzelecek söz veriyorum vs. İle geri döndüm.
Dönecekseniz de süründürün bir süre. Kaybettiğine inansın ki değişmek istesin.2 defa ayrılmaya niyetlenip ailemin yanına gittim. Annem babam ayrı babam baskasyla evli ama annem de babam da hep arkamda destek oldular dönmemi istemediler ama eşim ve ailesi sürekli düzelir böyle olmayacak biz arkandayz bı çocuğunuz var deyip ikna ettiler beni. Eşim ilk zamanlar çok iyi anlayışlıydı bende belki o zamanlara döneriz umuduyla kabul ettim ama artık hiç umudum kalmadı.
Çoktan dönmüş üstüne hergun bu lafları duyuyormus...Dönecekseniz de süründürün bir süre. Kaybettiğine inansın ki değişmek istesin.
Harekete geçmezse de bilinki yuvasında gözü yok adamın. Salarsınız ipini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?