Arkadaşlar 2.5 yıllık evliyim.Bugun size yaşadığımız kırılma noktalarından birinden bahsedeceğim.Eşim beni sürekli eleştirir ve kendisini sürekli över çok beğenir kendisini bana hep onun gibi bı eşim olduğu için çok şanslı olduğumu ama kıymetini bilmediğimi söyler.İstedigi şey olmayınca yada en küçük birşeyde sanki ailesinden birini öldürmüşüm gibi tepki verir küfür eder ailesinin yanında bile. Kendi ailesi hep haklıdır eksiksizdir ama benim ailemi hep asagılar ciddiye bile almaz değer vermez vs.Onunla asla biseyimi paylaşamam konuları çarpıtır başka yerlere götürür vs. Konuya geleyim eşimin ameliyat olması gerekiyordu (burun ameliyatı) ameliyat olup onun memleketine gidecektik ailesinin yanında geçirecektik bu süreci (bu kararı da babasyla almıştı).Bende olur öyle yaparız dedim oradan da kendi memleketime gidip 15 20 günde ailemin yanında kalırım dedim( gitmeyeli 7 8 ay olmuştu) direk bana hayırdır nereye gidiyorsun ananın... git deyip küfür etti.Tartismaya başladık niye küfür ediyorsun kötü bişey demedim diyorum ama kime diyorum ki annesini arayıp bu hanımefendi arkamdan plan yapıyor demeler vs. Günlerce bana beddua ve küfür etti özür diledim konuyu kapatması için yalvardım ama sabahları onun küfürleriyle uyanıp gece kufurleriyle uyuyordum. O. Çocuğu kahpe adi köpek inşallah geberirsin gibi korkunç cümleler sadece aileme gitmek istediğim için ve ben dayanamayıp günler sonra çocuğumu da alıp ailemin yanına gittim. Benden 3 4 gün sonra haber aldım ki kv kp evime gelip bı kaç gün içinde eşimin ameliyatını yapmıslar ve dolayisiyla ben ameliyatında eşinin yanında olmayan kadın oldum. Siz olsanız ne yapardınız ne olursa olsun oturup ameliyatını bekler miydiniz ben yanlış bişey mi yaptım sürekli eşim yüzüme vuruyor lütfen okuyup fikirlerinizi söyler misiniz ? Bu arada anlamadığım daha çok şey var uzatmamak için belli başlı noktaları anlattım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- 21 Ağustos 2015
- 31.534
- 95.537
- 598
- 37
Ay lütfen dönmeyin o eve.Arkadaşlar 2.5 yıllık evliyim.Bugun size yaşadığımız kırılma noktalarından birinden bahsedeceğim.Eşim beni sürekli eleştirir ve kendisini sürekli över çok beğenir kendisini bana hep onun gibi bı eşim olduğu için çok şanslı olduğumu ama kıymetini bilmediğimi söyler.İstedigi şey olmayınca yada en küçük birşeyde sanki ailesinden birini öldürmüşüm gibi tepki verir küfür eder ailesinin yanında bile. Kendi ailesi hep haklıdır eksiksizdir ama benim ailemi hep asagılar ciddiye bile almaz değer vermez vs.Onunla asla biseyimi paylaşamam konuları çarpıtır başka yerlere götürür vs. Konuya geleyim eşimin ameliyat olması gerekiyordu (burun ameliyatı) ameliyat olup onun memleketine gidecektik ailesinin yanında geçirecektik bu süreci (bu kararı da babasyla almıştı).Bende olur öyle yaparız dedim oradan da kendi memleketime gidip 15 20 günde ailemin yanında kalırım dedim( gitmeyeli 7 8 ay olmuştu) direk bana hayırdır nereye gidiyorsun ananın... git deyip küfür etti.Tartismaya başladık niye küfür ediyorsun kötü bişey demedim diyorum ama kime diyorum ki annesini arayıp bu hanımefendi arkamdan plan yapıyor demeler vs. Günlerce bana beddua ve küfür etti özür diledim konuyu kapatması için yalvardım ama sabahları onun küfürleriyle uyanıp gece kufurleriyle uyuyordum. O. Çocuğu kahpe adi köpek inşallah geberirsin gibi korkunç cümleler sadece aileme gitmek istediğim için ve ben dayanamayıp günler sonra çocuğumu da alıp ailemin yanına gittim. Benden 3 4 gün sonra haber aldım ki kv kp evime gelip bı kaç gün içinde eşimin ameliyatını yapmıslar ve dolayisiyla ben ameliyatında eşinin yanında olmayan kadın oldum. Siz olsanız ne yapardınız ne olursa olsun oturup ameliyatını bekler miydiniz ben yanlış bişey mi yaptım sürekli eşim yüzüme vuruyor lütfen okuyup fikirlerinizi söyler misiniz ? Bu arada anlamadığım daha çok şey var uzatmamak için belli başlı noktaları anlattım.
Bu ne ya:S
Siz niye özür diliyorsunuz yahu,insanın anasına babasına gitmek en dogal hakkı.
Sindirmis sizi.
- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Açıkçası ben dert etmiyorum eşim sürekli bunu yüzüme vuruyor bende içten içe kendimi suçlu hissediyorum bazen başkalarından duymak istiyorum acaba herkes benim gibi mi yapardı diye içimi rahatlatmak için.Yediğin onca küfürden sonra hala ameliyat sırasında eşinin yanında olmayan kadın oldum diye dert ediyorsunuz. Çok aşırı pasifsiniz, sinirimi bozdunuz.
- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- 498
Ameliyatta yanında değildim suçlu muyum diye düşüneceğinize şu an boşanma davası açmış olmanız lazım. böyle söyleyeyim yani. Sizi çok sindirmiş yazık gerçekten size üzüldüm.Açıkçası ben dert etmiyorum eşim sürekli bunu yüzüme vuruyor bende içten içe kendimi suçlu hissediyorum bazen başkalarından duymak istiyorum acaba herkes benim gibi mi yapardı diye içimi rahatlatmak için.
- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Her türlü bastırmış sizi çünkü ve eminin gel dese gidersiniz gibime geliyorAçıkçası ben dert etmiyorum eşim sürekli bunu yüzüme vuruyor bende içten içe kendimi suçlu hissediyorum bazen başkalarından duymak istiyorum acaba herkes benim gibi mi yapardı diye içimi rahatlatmak için.
- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.411
- 598
Valla gittigin yerden donme bence. Cehennemin dibine kadar yolu var.Arkadaşlar 2.5 yıllık evliyim.Bugun size yaşadığımız kırılma noktalarından birinden bahsedeceğim.Eşim beni sürekli eleştirir ve kendisini sürekli över çok beğenir kendisini bana hep onun gibi bı eşim olduğu için çok şanslı olduğumu ama kıymetini bilmediğimi söyler.İstedigi şey olmayınca yada en küçük birşeyde sanki ailesinden birini öldürmüşüm gibi tepki verir küfür eder ailesinin yanında bile. Kendi ailesi hep haklıdır eksiksizdir ama benim ailemi hep asagılar ciddiye bile almaz değer vermez vs.Onunla asla biseyimi paylaşamam konuları çarpıtır başka yerlere götürür vs. Konuya geleyim eşimin ameliyat olması gerekiyordu (burun ameliyatı) ameliyat olup onun memleketine gidecektik ailesinin yanında geçirecektik bu süreci (bu kararı da babasyla almıştı).Bende olur öyle yaparız dedim oradan da kendi memleketime gidip 15 20 günde ailemin yanında kalırım dedim( gitmeyeli 7 8 ay olmuştu) direk bana hayırdır nereye gidiyorsun ananın... git deyip küfür etti.Tartismaya başladık niye küfür ediyorsun kötü bişey demedim diyorum ama kime diyorum ki annesini arayıp bu hanımefendi arkamdan plan yapıyor demeler vs. Günlerce bana beddua ve küfür etti özür diledim konuyu kapatması için yalvardım ama sabahları onun küfürleriyle uyanıp gece kufurleriyle uyuyordum. O. Çocuğu kahpe adi köpek inşallah geberirsin gibi korkunç cümleler sadece aileme gitmek istediğim için ve ben dayanamayıp günler sonra çocuğumu da alıp ailemin yanına gittim. Benden 3 4 gün sonra haber aldım ki kv kp evime gelip bı kaç gün içinde eşimin ameliyatını yapmıslar ve dolayisiyla ben ameliyatında eşinin yanında olmayan kadın oldum. Siz olsanız ne yapardınız ne olursa olsun oturup ameliyatını bekler miydiniz ben yanlış bişey mi yaptım sürekli eşim yüzüme vuruyor lütfen okuyup fikirlerinizi söyler misiniz ? Bu arada anlamadığım daha çok şey var uzatmamak için belli başlı noktaları anlattım.
Evet oğlum benim canım onun sayesinde kendimi ve sağlığımı koruyabiliyorum.Çok ta iyi yapmışsın geç bile kalmışsın hatta böyle bir adamdan niye çocuk yaptın dicem ama çocukta senin için can olmuştur al evladını otur baba evin de keyfine bak
- 8 Şubat 2017
- 910
- 1.290
- 113
- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.756
- 598
Hemen çocuk yapardım diyecektim ki siz zaten benden önce davranmışsınız. İkinciyi yapın belki düzelir(!)Arkadaşlar 2.5 yıllık evliyim.Bugun size yaşadığımız kırılma noktalarından birinden bahsedeceğim.Eşim beni sürekli eleştirir ve kendisini sürekli över çok beğenir kendisini bana hep onun gibi bı eşim olduğu için çok şanslı olduğumu ama kıymetini bilmediğimi söyler.İstedigi şey olmayınca yada en küçük birşeyde sanki ailesinden birini öldürmüşüm gibi tepki verir küfür eder ailesinin yanında bile. Kendi ailesi hep haklıdır eksiksizdir ama benim ailemi hep asagılar ciddiye bile almaz değer vermez vs.Onunla asla biseyimi paylaşamam konuları çarpıtır başka yerlere götürür vs. Konuya geleyim eşimin ameliyat olması gerekiyordu (burun ameliyatı) ameliyat olup onun memleketine gidecektik ailesinin yanında geçirecektik bu süreci (bu kararı da babasyla almıştı).Bende olur öyle yaparız dedim oradan da kendi memleketime gidip 15 20 günde ailemin yanında kalırım dedim( gitmeyeli 7 8 ay olmuştu) direk bana hayırdır nereye gidiyorsun ananın... git deyip küfür etti.Tartismaya başladık niye küfür ediyorsun kötü bişey demedim diyorum ama kime diyorum ki annesini arayıp bu hanımefendi arkamdan plan yapıyor demeler vs. Günlerce bana beddua ve küfür etti özür diledim konuyu kapatması için yalvardım ama sabahları onun küfürleriyle uyanıp gece kufurleriyle uyuyordum. O. Çocuğu kahpe adi köpek inşallah geberirsin gibi korkunç cümleler sadece aileme gitmek istediğim için ve ben dayanamayıp günler sonra çocuğumu da alıp ailemin yanına gittim. Benden 3 4 gün sonra haber aldım ki kv kp evime gelip bı kaç gün içinde eşimin ameliyatını yapmıslar ve dolayisiyla ben ameliyatında eşinin yanında olmayan kadın oldum. Siz olsanız ne yapardınız ne olursa olsun oturup ameliyatını bekler miydiniz ben yanlış bişey mi yaptım sürekli eşim yüzüme vuruyor lütfen okuyup fikirlerinizi söyler misiniz ? Bu arada anlamadığım daha çok şey var uzatmamak için belli başlı noktaları anlattım.
Kararlıydım dönmeyecektim ama ailesi ısrarla bir daha denememizi bı çocuğumuz olduğu için biraz sabretmemi istedi geri döndüm ama pekte birşey değişmedi. Ne yapacağımı şaşırdım.Her türlü bastırmış sizi çünkü ve eminin gel dese gidersiniz gibime geliyor
ben olsam bırak özür dileyip ameliyatta yanında olmayı, boşardım. bunca kötü muameleye niçin katlanıyorsunuz ki? böyle bir evlilik sağlıklı mı sizce?Arkadaşlar 2.5 yıllık evliyim.Bugun size yaşadığımız kırılma noktalarından birinden bahsedeceğim.Eşim beni sürekli eleştirir ve kendisini sürekli över çok beğenir kendisini bana hep onun gibi bı eşim olduğu için çok şanslı olduğumu ama kıymetini bilmediğimi söyler.İstedigi şey olmayınca yada en küçük birşeyde sanki ailesinden birini öldürmüşüm gibi tepki verir küfür eder ailesinin yanında bile. Kendi ailesi hep haklıdır eksiksizdir ama benim ailemi hep asagılar ciddiye bile almaz değer vermez vs.Onunla asla biseyimi paylaşamam konuları çarpıtır başka yerlere götürür vs. Konuya geleyim eşimin ameliyat olması gerekiyordu (burun ameliyatı) ameliyat olup onun memleketine gidecektik ailesinin yanında geçirecektik bu süreci (bu kararı da babasyla almıştı).Bende olur öyle yaparız dedim oradan da kendi memleketime gidip 15 20 günde ailemin yanında kalırım dedim( gitmeyeli 7 8 ay olmuştu) direk bana hayırdır nereye gidiyorsun ananın... git deyip küfür etti.Tartismaya başladık niye küfür ediyorsun kötü bişey demedim diyorum ama kime diyorum ki annesini arayıp bu hanımefendi arkamdan plan yapıyor demeler vs. Günlerce bana beddua ve küfür etti özür diledim konuyu kapatması için yalvardım ama sabahları onun küfürleriyle uyanıp gece kufurleriyle uyuyordum. O. Çocuğu kahpe adi köpek inşallah geberirsin gibi korkunç cümleler sadece aileme gitmek istediğim için ve ben dayanamayıp günler sonra çocuğumu da alıp ailemin yanına gittim. Benden 3 4 gün sonra haber aldım ki kv kp evime gelip bı kaç gün içinde eşimin ameliyatını yapmıslar ve dolayisiyla ben ameliyatında eşinin yanında olmayan kadın oldum. Siz olsanız ne yapardınız ne olursa olsun oturup ameliyatını bekler miydiniz ben yanlış bişey mi yaptım sürekli eşim yüzüme vuruyor lütfen okuyup fikirlerinizi söyler misiniz ? Bu arada anlamadığım daha çok şey var uzatmamak için belli başlı noktaları anlattım.
Bilmeden konuşuyorsunuz ama ben bu olayları yaşadığımda çocuğum 10 aylıktı ve plansız gebelik oldu tamamen kaza. Ama şu an çocuğum benin herseyim ve onun huzurlu bir ortamda yaşaması için herşeyi yaparım. İkinci çocuk icinde gereken tedbirleri aldım lütfen bilmeden yorum yapmayın.Hemen çocuk yapardım diyecektim ki siz zaten benden önce davranmışsınız. İkinciyi yapın belki düzelir(!)
- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Yapma arkadaş bunu kendine niye dönüyorsun önce çocuklsrına terbiye versinler neyi düzelcekmişKararlıydım dönmeyecektim ama ailesi ısrarla bir daha denememizi bı çocuğumuz olduğu için biraz sabretmemi istedi geri döndüm ama pekte birşey değişmedi. Ne yapacağımı şaşırdım.