Siz olsanız ne tepki verirsiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şuan evli bile değilsiniz,"Ailene para verirken ağır gelmiyor da bana verince mi zor gelecek" ne demek? "Bana yarın 2 bin ver para lazım nikah şekeri alacağım" ne demek? Sizin şuan bir şeyleri ortak yapmanız lazım,yapalım/alalım yani BİZ demen lazımken habire nişanlının üstüne gidiyorsunuz. Ailesi çok hatalı,onu savunmuyorum da adama yazık yahu çok üzüldüm. Hiç benim baktığım açıdan düşündün mü konu sahibi? Fatmagülün suçu ne diyorum hani?

Öyle canım ama bende kabullenemiyorum benim ailem üzerine düşen her görevi maddi manevi yaparken, onun ailesi daha ondan alacak
E affedersiniz benim ailem ben enayimiyiz
Madem kendi ailesi öz çoçuğunu düşünmüyor bende düşünmeyeceğim artık

sizin oturacağınız ev kimin. badana falan yapılmadı daha demişsiniz. kira değil sanırım. dügüne 8 ay varmış zira.[/QUOTE]

Senin ailen de elini çekecek,herşey ortak bu hayatta. Hep ailen yaparsa orada sorun var zaten.

sizin oturacağınız ev kimin. badana falan yapılmadı daha demişsiniz. kira değil sanırım. dügüne 8 ay varmış zira.
[/QUOTE]
Dedesinin evi yani kpin sayılır ama tapu yine dedeyin üzerine
Dede halada kalıyor ev bizim sayılırmış biz kiraya gidecektik dede verdi evi istediğiniz gibi yerleşin diye

evet bence nişanlına yazık ben hiç para istemedim canım hep çözüm bulmaya çalıştım üzülmesin stres yapmasın diye ailesinin yaptıklarını ona yıkma sakın oda arada kalmıştır eminim

Dedesinin evi yani kpin sayılır ama tapu yine dedeyin üzerine
Dede halada kalıyor ev bizim sayılırmış biz kiraya gidecektik dede verdi evi istediğiniz gibi yerleşin diye[/QUOTE]

hım. evlenmeden nişanlınızın parasına karışmayın. çok sorun çıkar. çıkıyorda gördüğümüz gibi.

Senin ailen de elini çekecek,herşey ortak bu hayatta. Hep ailen yaparsa orada sorun var zaten.

Canım nişan yaptık inanırmısın benim elbisemi bile ailem aldı salonuydu pastasıydı foto kuaför herşeyi babam ödedi
Biz nişan istemiyoruz dediler merağı olan ödere getirdi yani aile
Nişanlım ben karşılayım dedi babam etin ne budun ne oğlum sen düğüne biriktir paranı dedi
Tamam nişanı kız tarafı yapar ama elbisesinide kendi almaz değil mi
Söylenecek çpk sey var ama boşverrrr

Bak arkadaşım çevremde çocuğunu evlendirecek kimi gördüysem salonunu veya gelecek olan insanların görebileceği yerleri yenilediler.
Demem o ki gücenme ilk başta bana da tuhaf gelsede insanlar evleri güzel dursun istiyor.
Karşı tarafa daha iyi bir izlenim bırakmak için bunlar.

ben bayramlarda giderim kandillerde mutlaka ararım eşim üzülmesin diye hepsi ama oda beni herşeyde korur tek ailem sen ve senin ailen der

ben bayramlarda giderim kandillerde mutlaka ararım eşim üzülmesin diye hepsi ama oda beni herşeyde korur tek ailem sen ve senin ailen der

Ne mutlu sana eşin farkında ve senin yanında
Ama benimki ailesinin hiçbir olumsuz yönünü göremiyor safım

aynen ya benim nişan elbisemi de biz aldık hemde hiç sormadılar ne lazım diye tek taşımı yüzüğümü herşeyi eşim aldı üstüne üstelik hala da isterler kendi kızlarına herşeyi yapıyorlar ama ben bu haksızlığa gelemiyorum kendi kızlarının düğün arabasını davetiyeyi bile onlar yaptırdı kız tarafı ama oğullarına hiç birşey yok belkide ailem herşeyi yapıyor diye enayiler nasıl olsa yapsınlar diyorlardır

ya şu erkeklere ailesini kötülemeyin. sen ne kadar senin ailen şu bu dersen daha çok bağlanıyorlar. ne güzel bir de ev vermişler daha ne istiyorsun kira vermezsin para biriktirirsiniz.

Allaha havale ediyorum hiç mi vicdan duygusu yok bu insanlarda ya şaka gibi
Sanki evlatları değilde bir yabancı, insan yabancıyı bile sömürmez ya yazık

evet o yönden şanslıyım canım hemen birşey dediler mi ortalığı yıkar koruması altındayım yani annesi cep telefonu istedi bozulmuş alamam borcum vr bu kız yardım ediyor bana diye hemen tepki gösterdi artık tek çöp almıyor

ya şu erkeklere ailesini kötülemeyin. sen ne kadar senin ailen şu bu dersen daha çok bağlanıyorlar. ne güzel bir de ev vermişler daha ne istiyorsun kira vermezsin para biriktirirsiniz.
Hee canım onlardan kalırsa biriktiririz
Ben iki yüzlülük yapamıyorum
Ailesi hakkında herzaman söylüyorum düşüncemi kötüde olsa ve aileni sevmiyorumda dedim
Belkide hata ama ikili oynayamam tolere edemiyorum

Hee canım onlardan kalırsa biriktiririz
Ben iki yüzlülük yapamıyorum
Ailesi hakkında herzaman söylüyorum düşüncemi kötüde olsa ve aileni sevmiyorumda dedim
Belkide hata ama ikili oynayamam tolere edemiyorum

sonucuna katlanacaksın. huzursuz ve mutsuz günler seni bekliyor. ne diyelim.

ama sen bendn daha şanslısın dediğim gibi tatlı dille çözüm bul çünkü ömür boyu yüz yüze olacaksınız ne eşin zor durumda kalsın ne de sen ben görümcem namusuma iftira attığı halde (çok özür diledi yalvardı) yine eşimi düşünerek üzülmesin arada kalmasın diye mesafeli de olsam konuştum

Seni tebrik ediyorum canım bende senin gibi olabilirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…