Şuan evli bile değilsiniz,"Ailene para verirken ağır gelmiyor da bana verince mi zor gelecek" ne demek? "Bana yarın 2 bin ver para lazım nikah şekeri alacağım" ne demek? Sizin şuan bir şeyleri ortak yapmanız lazım,yapalım/alalım yani BİZ demen lazımken habire nişanlının üstüne gidiyorsunuz. Ailesi çok hatalı,onu savunmuyorum da adama yazık yahu çok üzüldüm. Hiç benim baktığım açıdan düşündün mü konu sahibi? Fatmagülün suçu ne diyorum hani?Düşünün ki düğününüz yaklaşıyor
Kayınpederiniz sadece düğünde takı takayacağını başka hiçbir masrafa giremeyeceğini söyledi, buraya kadar tamam razıyız kendimiz yapariz.
Ama kayınpeder ve kayınvalide kendi evini mutfağını oturma odasını yeniliyor ve nişanlınızdan para istiyor
Yani destek değil köstek, sen yapmayacaksın yardım e elimizde yapacak olduğumuz paraya bari göz dikme be adam
Nişanlım dün 3 bin vermiş bu son verdiği para olmayacak biliyorum, bize lazım evimize düğünümüze çok para lazım diyorum bulurum diyor
Banada yarın 2 bin ver acil paraya ihtiyacım lazım nikah şekeri vs para lazım dedim
Veremem bendede kalmadı banada lazım diyor, beni ilgilendirmiyor dedim vereceksin ailene verirken ağır gelmiyorda bana verince mi zor gelecek dedim tartıştık şu an konuşmuyoruz
Ben ne yapmalıyım?
Siz olsanız ne yaparsınız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siz olsanız ne tepki verirsiniz ?
- Konu Sahibi Lave
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
- 18
Öyle canım ama bende kabullenemiyorum benim ailem üzerine düşen her görevi maddi manevi yaparken, onun ailesi daha ondan alacakŞuan evli bile değilsiniz,"Ailene para verirken ağır gelmiyor da bana verince mi zor gelecek" ne demek? "Bana yarın 2 bin ver para lazım nikah şekeri alacağım" ne demek? Sizin şuan bir şeyleri ortak yapmanız lazım,yapalım/alalım yani BİZ demen lazımken habire nişanlının üstüne gidiyorsunuz. Ailesi çok hatalı,onu savunmuyorum da adama yazık yahu çok üzüldüm
E affedersiniz benim ailem ben enayimiyiz
Madem kendi ailesi öz çoçuğunu düşünmüyor bende düşünmeyeceğim artık
Senin ailen de elini çekecek,herşey ortak bu hayatta. Hep ailen yaparsa orada sorun var zaten.Öyle canım ama bende kabullenemiyorum benim ailem üzerine düşen her görevi maddi manevi yaparken, onun ailesi daha ondan alacak
E affedersiniz benim ailem ben enayimiyiz
Madem kendi ailesi öz çoçuğunu düşünmüyor bende düşünmeyeceğim artık
- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
- 18
[/QUOTE]sizin oturacağınız ev kimin. badana falan yapılmadı daha demişsiniz. kira değil sanırım. dügüne 8 ay varmış zira.
Dedesinin evi yani kpin sayılır ama tapu yine dedeyin üzerine
Dede halada kalıyor ev bizim sayılırmış biz kiraya gidecektik dede verdi evi istediğiniz gibi yerleşin diye
- 26 Ocak 2015
- 445
- 496
- 103
- 39
- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
- 18
Senin ailen de elini çekecek,herşey ortak bu hayatta. Hep ailen yaparsa orada sorun var zaten.
Canım nişan yaptık inanırmısın benim elbisemi bile ailem aldı salonuydu pastasıydı foto kuaför herşeyi babam ödedi
Biz nişan istemiyoruz dediler merağı olan ödere getirdi yani aile
Nişanlım ben karşılayım dedi babam etin ne budun ne oğlum sen düğüne biriktir paranı dedi
Tamam nişanı kız tarafı yapar ama elbisesinide kendi almaz değil mi
Söylenecek çpk sey var ama boşverrrr
- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
- 18
ben bayramlarda giderim kandillerde mutlaka ararım eşim üzülmesin diye hepsi ama oda beni herşeyde korur tek ailem sen ve senin ailen der
Ne mutlu sana eşin farkında ve senin yanında
Ama benimki ailesinin hiçbir olumsuz yönünü göremiyor safım
- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- 158
aynen ya benim nişan elbisemi de biz aldık hemde hiç sormadılar ne lazım diye tek taşımı yüzüğümü herşeyi eşim aldı üstüne üstelik hala da isterler kendi kızlarına herşeyi yapıyorlar ama ben bu haksızlığa gelemiyorum kendi kızlarının düğün arabasını davetiyeyi bile onlar yaptırdı kız tarafı ama oğullarına hiç birşey yok belkide ailem herşeyi yapıyor diye enayiler nasıl olsa yapsınlar diyorlardırCanım nişan yaptık inanırmısın benim elbisemi bile ailem aldı salonuydu pastasıydı foto kuaför herşeyi babam ödedi
Biz nişan istemiyoruz dediler merağı olan ödere getirdi yani aile
Nişanlım ben karşılayım dedi babam etin ne budun ne oğlum sen düğüne biriktir paranı dedi
Tamam nişanı kız tarafı yapar ama elbisesinide kendi almaz değil mi
Söylenecek çpk sey var ama boşverrrr
- 26 Ocak 2015
- 445
- 496
- 103
- 39
Ne mutlu sana eşin farkında ve senin yanında
ya şu erkeklere ailesini kötülemeyin. sen ne kadar senin ailen şu bu dersen daha çok bağlanıyorlar. ne güzel bir de ev vermişler daha ne istiyorsun kira vermezsin para biriktirirsiniz.
- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
- 18
aynen ya benim nişan elbisemi de biz aldık hemde hiç sormadılar ne lazım diye tek taşımı yüzüğümü herşeyi eşim aldı üstüne üstelik hala da isterler kendi kızlarına herşeyi yapıyorlar ama ben bu haksızlığa gelemiyorum kendi kızlarının düğün arabasını davetiyeyi bile onlar yaptırdı kız tarafı ama oğullarına hiç birşey yok belkide ailem herşeyi yapıyor diye enayiler nasıl olsa yapsınlar diyorlardır
Allaha havale ediyorum hiç mi vicdan duygusu yok bu insanlarda ya şaka gibi
Sanki evlatları değilde bir yabancı, insan yabancıyı bile sömürmez ya yazık
- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- 158
evet o yönden şanslıyım canım hemen birşey dediler mi ortalığı yıkar koruması altındayım yani annesi cep telefonu istedi bozulmuş alamam borcum vr bu kız yardım ediyor bana diye hemen tepki gösterdi artık tek çöp almıyorNe mutlu sana eşin farkında ve senin yanında
- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
- 18
Hee canım onlardan kalırsa biriktiririzya şu erkeklere ailesini kötülemeyin. sen ne kadar senin ailen şu bu dersen daha çok bağlanıyorlar. ne güzel bir de ev vermişler daha ne istiyorsun kira vermezsin para biriktirirsiniz.
Ben iki yüzlülük yapamıyorum
Ailesi hakkında herzaman söylüyorum düşüncemi kötüde olsa ve aileni sevmiyorumda dedim
Belkide hata ama ikili oynayamam tolere edemiyorum
- 26 Ocak 2015
- 445
- 496
- 103
- 39
Hee canım onlardan kalırsa biriktiririz
Ben iki yüzlülük yapamıyorum
Ailesi hakkında herzaman söylüyorum düşüncemi kötüde olsa ve aileni sevmiyorumda dedim
Belkide hata ama ikili oynayamam tolere edemiyorum
sonucuna katlanacaksın. huzursuz ve mutsuz günler seni bekliyor. ne diyelim.
- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- 158
ama sen bendn daha şanslısın dediğim gibi tatlı dille çözüm bul çünkü ömür boyu yüz yüze olacaksınız ne eşin zor durumda kalsın ne de sen ben görümcem namusuma iftira attığı halde (çok özür diledi yalvardı) yine eşimi düşünerek üzülmesin arada kalmasın diye mesafeli de olsam konuştum
- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
- 18
Peki ne yapmam gerek canımsonucuna katlanacaksın. huzursuz ve mutsuz günler seni bekliyor. ne diyelim.
İnan bilmiyorum
- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
- 18
Seni tebrik ediyorum canım bende senin gibi olabilirim inşallahama sen bendn daha şanslısın dediğim gibi tatlı dille çözüm bul çünkü ömür boyu yüz yüze olacaksınız ne eşin zor durumda kalsın ne de sen ben görümcem namusuma iftira attığı halde (çok özür diledi yalvardı) yine eşimi düşünerek üzülmesin arada kalmasın diye mesafeli de olsam konuştum