• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne tepki verirsiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlerini yenilemek istiyorlarsa bunu kendi maddi gelirlerine göre yapmaları daha doğru olur.
Nişanlının geliri zaten azmış. 1200 maaş, 5 bin küsür birikmiş para, onunda yarısından fazlasını almışlar.
Bu evi yenileyip seni oraya gelin almayı teklif ederlerse şaşırma derim. hazırlıklı ol.

Nişanlın ailesine gereken cevabı vermedikçe bu böyle sürer gider.
Evlenince de sıkıntı yaşarsınız. Biraz gözlemleyip kesin karar vermek gerekir.
Şimdi seviyorsun diye katlanıyorsun yarın öbür gün sevgi bitince daha zor gelecek iyi düşün.

evlerini yenilemek istiyorlarsa bunu kendi maddi gelirlerine göre yapmaları daha doğru olur.
Nişanlının geliri zaten azmış. 1200 maaş, 5 bin küsür birikmiş para, onunda yarısından fazlasını almışlar.
Bu evi yenileyip seni oraya gelin almayı teklif ederlerse şaşırma derim. hazırlıklı ol.

yok canim bizim evimiz ayri olucak ama o icinde yasayacak oldugumuz evin boya badanasi bile yapilmadi daha
sen dusun nekadar para gerekli bize

bir insanda utanma olmayinca boyle oluyor demek ki, evlatda benim evlatlik gorevim diye saf salak dolaninca ortada boyle oluyor demek

Nişanlın ailesine gereken cevabı vermedikçe bu böyle sürer gider.
Evlenince de sıkıntı yaşarsınız. Biraz gözlemleyip kesin karar vermek gerekir.
Şimdi seviyorsun diye katlanıyorsun yarın öbür gün sevgi bitince daha zor gelecek iyi düşün.

o ailesini para konusunda hicbir zaman geri cevirmeyecek biliyorum
tabi olur, ailesine insan ufak tefek yardimda bulunur, hediyelerle gonlunu alir, ihtiyaci olur karsilar anlarim anlayis gosteririm

ama onlarin yaptigi su an su durumda yaptiklari resmen AYIP

yok canim bizim evimiz ayri olucak ama o icinde yasayacak oldugumuz evin boya badanasi bile yapilmadi daha
sen dusun nekadar para gerekli bize

bir insanda utanma olmayinca boyle oluyor demek ki, evlatda benim evlatlik gorevim diye saf salak dolaninca ortada boyle oluyor demek

iyi ama o zaman evlenmeye niye kalkışıyor bu evlat.
Görev süresi ne kadarmış onu baştan söyledi mi sana.

iyi ama o zaman evlenmeye niye kalkışıyor bu evlat.
Görev süresi ne kadarmış onu baştan söyledi mi sana.

daha once yine ailesine keyfi boyle bir para vermisti
ozaman "ayrilmak istiyorum en dogrusu ayrilalim sen omur boyu ailenin yaninda kal ailene bak isteklerini karsila onlar icin yasa" dedim
bir sekilde ikna etti beni
ama bu omur boyu boyle surecek herhalde ..

Nisanlin aileye fazla düşkün anlaşılan... Merak etme daha yumurta bi yerlerine dayanmamıs dayandığı zaman ailesi kuruş isteyemicek zaten olmayacak.. Borçsuz kimse evlenmiyor bu devirde hemen hemen o yüzden çok kasma kendini sonuçta zorlanan yine kendisi olacak sen kalitenden odun verme yeter... Ne kadar zıt gidersen o kadar ailesine bağlanır sakin bi tavır takın o ne kadar rahat davraniyorsa sende öyle davran.. O vakit geldiği zaman ailesini tirtiklamanin yolunu bulur..

daha once yine ailesine keyfi boyle bir para vermisti
ozaman "ayrilmak istiyorum en dogrusu ayrilalim sen omur boyu ailenin yaninda kal ailene bak isteklerini karsila onlar icin yasa" dedim
bir sekilde ikna etti beni
ama bu omur boyu boyle surecek herhalde ..

burdan bakınca da öyle görünüyor malesef.
Bundan sonra devam edersen bu ilişkiye ilerde bu tarz sorunlar olacagını bilerek kabul etmiş olacaksın.
Mutsuz olma ihtimalin çok yüksek.

burdan bakınca da öyle görünüyor malesef.
Bundan sonra devam edersen bu ilişkiye ilerde bu tarz sorunlar olacagını bilerek kabul etmiş olacaksın.
Mutsuz olma ihtimalin çok yüksek.

ama canim kac yillik iliskimi hemde cok sevdigim insandan bu yuzden ayrilmayi goze alamiyorum seviyorum cok

Düşünün ki düğününüz yaklaşıyor
Kayınpederiniz sadece düğünde takı takayacağını başka hiçbir masrafa giremeyeceğini söyledi, buraya kadar tamam razıyız kendimiz yapariz.
Ama kayınpeder ve kayınvalide kendi evini mutfağını oturma odasını yeniliyor ve nişanlınızdan para istiyor
Yani destek değil köstek, sen yapmayacaksın yardım e elimizde yapacak olduğumuz paraya bari göz dikme be adam
Nişanlım dün 3 bin vermiş bu son verdiği para olmayacak biliyorum, bize lazım evimize düğünümüze çok para lazım diyorum bulurum diyor
Banada yarın 2 bin ver acil paraya ihtiyacım lazım nikah şekeri vs para lazım dedim
Veremem bendede kalmadı banada lazım diyor, beni ilgilendirmiyor dedim vereceksin ailene verirken ağır gelmiyorda bana verince mi zor gelecek dedim tartıştık şu an konuşmuyoruz

Ben ne yapmalıyım?
Siz olsanız ne yaparsınız?
O o paraları biriktirirken siz ne yapıyordunuz?
Ya da söyle sorayım ailesinden ne farkınız var?

O o paraları biriktirirken siz ne yapıyordunuz?
Ya da söyle sorayım ailesinden ne farkınız var?

ben uni son siniftayim calismiyorum, ailem karsilayacak kiz tarafina dusen masraflari
ailesinden farkim yok su son olayda ama bugune kadar 1 lirasini almis degilim (aldigi hediyeler ve yemekte vs odedigi hesaplar haricinde)

ben uni son siniftayim calismiyorum, ailem karsilayacak kiz tarafina dusen masraflari
ailesinden farkim yok su son olayda ama bugune kadar 1 lirasini almis degilim (aldigi hediyeler ve yemekte vs odedigi hesaplar haricinde)
Ne diyeyim ki o halde, nişanlınız suanda sömürülen insan modunda

Ne diyeyim ki o halde, nişanlınız suanda sömürülen insan modunda

peki konuda hatali benim yorumunu yaptiniz olabilir dogrudur yorumlar almak istedigim icin sordum

peki asil sorumu tekrarlayayim
sizce ne yapmaliyim?

peki konuda hatali benim yorumunu yaptiniz olabilir dogrudur yorumlar almak istedigim icin sordum

sizce ne yapmaliyim?
üniversiteni bitirip iş bulup evlensen nasıl olurdu
bence sende adamın beynini zorlama
benim eşim 15 binlik arabasını bıraktı geldi
evlendim 1 ay yerde kilimde yattım ne buzdolabı ne tv vardı
para her türlü bulunur
evlenmeden önce onun parasına bu kadar karışma bence

üniversiteni bitirip iş bulup evlensen nasıl olurdu
bence sende adamın beynini zorlama
benim eşim 15 binlik arabasını bıraktı geldi
evlendim 1 ay yerde kilimde yattım ne buzdolabı ne tv vardı
para her türlü bulunur
evlenmeden önce onun parasına bu kadar karışma bence

tesekkur ederim canim bazen bende boyle dusunuyorum ama sonra diyorum ki kendi oz anne babasi ogullarini dusunmuyor, ozaman bende onlar gibi yapacagim

ne dogru ne yanlis bilemez oldum
senin esin arabasini ailesine mi birakti :/

tesekkur ederim canim bazen bende boyle dusunuyorum ama sonra diyorum ki kendi oz anne babasi ogullarini dusunmuyor, ozaman bende onlar gibi yapacagim

ne dogru ne yanlis bilemez oldum
senin esin arabasini ailesine mi birakti :/
evet bizim dediler oda bıraktı geldi
ama bence üni okuyorsan önce iş bulsan sonra evlensen daha mantıklı
onlar parasını aldılar diye ben mutluluğumu bozmadım
atıyorum nikah şekerim yoktu
her şeyin en ucuzundan aldım
düğünüm 1 sene sonra oldu :KK53:
bni sürü sey bence onun yanında ol seninde mesleğin yok
eşya alcak ev kurcak
1200 tl hangisine yetsin onada hak ver
ben allahtan çalışıyordum ya:stop:

sizce ne yapmaliyim?
Siz ne kadar gerilirseniz gerilin durumu değiştiremeyeceksiniz. Ya nişanlınızla ciddi bi konusma yapın ya da hep bu sekilde gerileceksiniz.

Düşünün ki düğününüz yaklaşıyor
Kayınpederiniz sadece düğünde takı takayacağını başka hiçbir masrafa giremeyeceğini söyledi, buraya kadar tamam razıyız kendimiz yapariz.
Ama kayınpeder ve kayınvalide kendi evini mutfağını oturma odasını yeniliyor ve nişanlınızdan para istiyor
Yani destek değil köstek, sen yapmayacaksın yardım e elimizde yapacak olduğumuz paraya bari göz dikme be adam
Nişanlım dün 3 bin vermiş bu son verdiği para olmayacak biliyorum, bize lazım evimize düğünümüze çok para lazım diyorum bulurum diyor
Banada yarın 2 bin ver acil paraya ihtiyacım lazım nikah şekeri vs para lazım dedim
Veremem bendede kalmadı banada lazım diyor, beni ilgilendirmiyor dedim vereceksin ailene verirken ağır gelmiyorda bana verince mi zor gelecek dedim tartıştık şu an konuşmuyoruz

Ben ne yapmalıyım?
Siz olsanız ne yaparsınız?
çok sinirlenirdim valla
hatta okurken bile kızdım
ne yapardım bilmiyorum ama kesinlikle aileden o parayı geri aldırırdım allem kullem..

Back