çok sinirlenirdim valla
hatta okurken bile kızdım
ne yapardım bilmiyorum ama kesinlikle aileden o parayı geri aldırırdım allem kullem..
evet bizim dediler oda bıraktı geldi
ama bence üni okuyorsan önce iş bulsan sonra evlensen daha mantıklı
onlar parasını aldılar diye ben mutluluğumu bozmadım
atıyorum nikah şekerim yoktu
her şeyin en ucuzundan aldım
düğünüm 1 sene sonra oldu
bni sürü sey bence onun yanında ol seninde mesleğin yok
eşya alcak ev kurcak
1200 tl hangisine yetsin onada hak ver
ben allahtan çalışıyordum ya
seninde olsunsagol canim sen cok iyi birisin belli ki .. bundan sonra dilerim hersey gonlunce olur
peki konuda hatali benim yorumunu yaptiniz olabilir dogrudur yorumlar almak istedigim icin sordum
peki asil sorumu tekrarlayayim
sizce ne yapmaliyim?
genelde bu evliliğin olmasını istemeyen ailelerin yaptığı bişey sanırım bu. zor olan şartları dahada zorlaştırmak...
Bu gidişatı yaşadım. Evlenince de devam etti. Bende noluyor evlendik biz neden sürekli birilerine para vermek zorundayız üstelik kimseden 5 kuruş istemzken diyince. Geçen gün eşimle konuştu kv bir daha beni evinde görmek istemiyor muş. Ben oğlunu dolduruyormuşum. Diye yarım saat oğlunu telefonda doldurdu. Bende bir keder bir üzüntü ne yapıcam bundan sonra gül cemalini görmeden kv nin. Ahhh ahh
ben böyle aileleri anlamıyorum işte benim eşimde herşeyi kendi yaptı takıları dahi kendi yaptı bi erkek tarafı olarak bana sorduklrı soru düğün salonunda neler verilecek erkek tarafı soran bunu ben seni anlayabiliyorum biz 2 yıl öncesinden başladık hazırlığa eşim hep mesai yaptı bi hastalığa yakalandı sıkıntıdan doktorlar dahi bulamadı aylarca ama ailesinden kimse yanında olmadı kardeşi dahi arkasından ölse keşke eşyaları bana kalsa demişevlilik zor süreç hele ki durumu kötü olanlar için Rabbim bana tam zamanında iş verdi de şimdi beraber ödüyoruz o yuzden siz bence çok üstüne gitmeyin nişanlınızın beraber güzelce çözüm bulmaya çalışın ayrıca ben ondan hiç para istemedim çalışmadığım zaman babamın annemin abimin verdiği paraları biriktirip çoğu eksiği onunla aldım örnek nikah şekeri .
Nedense oğlunun evlenmesine yakın kaynanalara ne oluyorsa yıllarca eski mobilyalarda oturuyorlar sonra yeni gelin adayı çıkınca gelin adayı ile yarışa giriyorlar çok var bunlardan , kaynanadada utanma empati olması gerek daha şimdiden sana çektirecek belki ve sürekli oğlundan para isteceyecek buna hazırlıklı ol derim , hiç kabul etmez bu model kaynana oğlunun evlendiğini ölünceye dek sömürmek ister
aynen canım fazlasıyla yaşadım bu durumu kardeşine düğün ayakkabısı annesine babasına kıyafet hepsini biz ödüyoruz hala ben Allaha havale ettim bence nişanlında farkında herşeyin yazık ya ben böyle olan erkek çocuklarına üzülüyorum ben evliyim ve işim var hala ailem cebime harçlık koyar ya benim ailem borç yaptırmazken yiyeceğimize dair onlar alırken onlar niye istrler bunu bir türlü anlamıyorum benCanım sende yaşamışsın beni anlıyosun teşekkür ederim gerçekten zoruna gidiyor insanın
Sen nişanlına ses etmemişsin ama ben susamıyacağım onlara veriyosan banada vereceksin aynı parayı diyeceğim nikahımız olacak zaten bir kaç aya kadar hadi bakalım onlar ailense bende ailesiyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?