Siz olsaniz napardiniz ...

aradığında tabi konuş açık şekilde neye kırıldığını söylemelisin
sen yara bandı değilsin sonuçta

Aynen bu yoruma katılıyorum. Çoğu üye belki kocası sebep diyor da, değer veren insan 3 sene içinde 3 dakika mı bulamadı, kusura bakma şu sebepten diye açıklamaya.

Ayrıca düğünden önce de hep bir bahanelerle görüşmemiş. Adam gerçekten kısıtlayıcı bir tipse de daha aynı eve bile girmeden ipleri adamın eline vermiş bu kız. Ortada açık bir tercih var yani. Başka biri için beni silen, bende de biter.

Benim öyle bi arkadaşım vardı ısrarla aradı en sonunda baya ısrarcı olunca açtım evine davet etti gelemeyecegimi söyledim tabi bana başka şeyler de yapmıştı ve neden cevap vermiyosun neden geri donmedin aramalarıma bile diyemedi. Ben olsam umursamam her aradığında açmam ısrarcı olursa uygun değilim derdim . Çok çok ısrarcı olur da canımı sıkarsa ben de direkt seni samimi bulmuyorum zamanında böyle böyle oldu gibi söylerdim

Gitmediyinize sevindim.
Bu arkadas dediyim pislik beni begenip ilgilenen erkeklere de sevgilisi var filan diyormus. ALLAH bilir baska neler demis daha haberim yok.
Oyuzden insanlarla yakin olmamaya calisiyorum.

Gitmediyinize sevindim.
Bu arkadas dediyim pislik beni begenip ilgilenen erkeklere de sevgilisi var filan diyormus. ALLAH bilir baska neler demis daha haberim yok.
Oyuzden insanlarla yakin olmamaya calisiyorum.
boyle insanlar yuzunden insanlara guvenimiz kalmadi. Malesef yalnizlastiriyor bu durum. Ama en temizi yalnizlik en azindan vidividi cekmek zorunda degilsin.

Ben olsam onun bana bi zamanlar yaptigi gibi ben de onu ertelerdim surekli, su gun uygun degilim bu gun su isim var diye. Aptal degil ya, bisekilde anlayacaktir.

beni bu kadar kolay sileni ben de silerim. hiç de lazım değil kusura bakmasın. söylemeyin siz de sürüncemede bırakın onu. o kadar bile değer vermeyin öyle saçmalık yapana

Aynı durumu bende yaşadım ve mesafeliyim şu an mümkün olduğunca görüşmüyorum. O bir sıkıntı yaşayabilir ne yaşadı bilemeyiz ama biz ne yaşadık o biliyor mu? Bir de insanların bu tribini anlamıyorum. Arkadaşım bana böyle trip atmıştı. Ben zor şeyler yaşadım vs. vs. Gerçekten anlamıyorum. Zor şeyleri bir tek bu görüşmeyi kesen, istediği zaman arayan soran insanlar mı yaşıyor? Bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Ben 6 ay babamın hastane işlerinde koşturdum, yeni vefat etti. zor bir Doğum geçirdim buna rağmen arkadaşlarımla bağımı koparmadım ve bunları da sebep göstermedim. Bu insanlar daha kötü ne yaşıyor çok merak ediyorum. Ve bu insanlar genelde yediğimiz, içtiğimiz ayrı gitmeyen insanlar

Iyyyyy. En nefret ettiğim tip. Kocayı sevgiliyi bulana kadar canım cicim ondan sonra şak kes iletişimi. Valla ben olsam görüşmem enayi değilim. Koca 3 sene nerdeymiş bir arkadaş olarak sizin hiç mi kötü zamanınız olmadı ona ihtiyacınız olmadı derdinizi anlatmak istemediniz kusura bakmasın valla yallah tazyik

Aynen oyle ben de cok buyuk sikinti atlattim bu surecte. İlla bosanmak mi en kotu sey hayatta. İyi misin olduk mu kaldik mi? Ya arayaamadim kusura bakma bile yok. Sanki gecen hafta gorusmusuz gibi davrandim. Yuh ya azcik edep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…