Siz olsaniz napardiniz ...

Ayrıldı bana geliyor diye düşünmeyin. Bu iş sevgiliden ayrilmaya benzemez kimbilir neler yaşıyordu evliliginde belki? Kendini çekti, içine kapandı. Insanlar kolay kolay bosanma durumuna gelmez. Belki evinde ağırlayacak ortami olmamıştır eşiyle arasındaki sorunlardan dolayi.

Baska arkadaslariyla aktif sosyal hayati var miydi? Baskalariyla sık sık gorusmuşse ve sadece sizi kabul etmeyip, muhattap olmamissa ozaman haklisiniz ama aksi halde "ayrıldı bana geliyor" diyemezdim ben olsam.

Benim en yakin arkadasim genelde sevgilisiyle kotu oldugunda yaziyordu. Sonra ayrildi, bulusmak istedi vs ben musait olmadigimi soyledim. Ve konusmayi da kestim cunku kullanildigimi hissettim.

Onun gibi yapin aciklama yapma geregi hissetmeyin gorusmeleri erteleyin anlar bence

kotu bbirb deneyim olmus . Cokn uzuldum. Baska bir arkadasim da benim icin beni kiskaniyor demism. Gitmedim tebrigem. Bir deb evlenmedigim icin surekli dalga gecerdim. O diger arkadasim. Valla artik 2-3 yakin dostum var. Onun harici kimseyle fazla yakin olamiyorum. Boyle tipler yuzunden.

Merhaba, arkadaşınız bir şekilde zor bir dönemden geçmiş bunu siz dahil kimseyle paylaşmak istememiş, sizi de bu yüzden ertelemiş olabilir. Ev içerisinde ne yaşandığını hiç kimse bilemez.
Ben yeri geliyor dostumla yeri geliyor annemle bile bazı şeyleri paylaşmak istemiyorum yorgun hissediyorum anlatacak güç bulamıyorum kendimde. O yüzden biraz anlayışlı olursanız daha iyi olur

çok yakın, sevdiğim biri ise görüşürdüm. ama sizde değil gibi. bir iki kere sallayın madem.

Arakadşı iseniz arkadaşı gibi davranın. Evlenmiş ve demek ki bi dünya sorun yaşamış ki ayrılıyor o sorunların içinde belki düşünemedi belki kimseyle görüşmek istemedi belki ölmeyi bile düşündüğü anlar yaşadı. Evlilik çok başka bişey.... Parçalara ayrılıyor insan yeri geliyor... Anlayışlı olun onu ihtiyaç duydugu anda yalnız bırakmayın. İnanın eksilmezsınız. Emin olun o da mahcup olacaktır

Minik kuş çok güzel özetlemiş...

Kesinlikle katılıyorum... Çok da güzel anlatmışsınız

eger deger verseydı
arar evlendım esım bazı seylere cok karısıyor yenı huylarını ogrendım huzursuzluk yasıyorum sakın yanlıs anlama sen benım arkadasımsın arayıp soramadıgımda kusuruma bakma dıyebılırdı
benı bır arkadasım boyle aradı soyledı anlayısla karsıladım onemlı olan senın huzurun dedım onlarda bosandı gerı ama oncesınde aradıgı ıcın arkadaslıgımız kopmamıs gıbı devam ettı

dusuncesızlık etmıs

Bence resti çekmeden bi sebebini dinleyin kafanıza yatmazsa yine resti cekersiniz. Kimileri kocası izin vermiyorsa söyleseydi demiş ama kimi insan kendi dahi kabullenemediği birşeyi dışarıya anlatamıyor. İnsanlar huzursuz olduğunu kendi öz kız kardeşine bile söyleyemiyor bazen. Onun için sebebini dinle bakttn keyfince yapmış bunu o zaman en ağır lafını söyle suratına kapat. Ama yargısız infaz yapma

Değer verdiğin bir arkadaşım ise ben olsam sorardım hem de kırgınlığımı da söylerdim. Bir zamanlar yakın arkadaşsanız böyle şeylerin açıkça konuşulması taraftarıyım.

Evliyken eski eşimin uyumsuzluğu yüzünden arkadaşlarımla görüşemez olmuştum, toplu görüşmelerde bi köşede somurtup oturuyordu utandırırdı beni hep, ben de artık gitmez olmuştum çoğu yere. Yakın bir dostumun düğününe gidemedim. Boşandıktan sonra söyledim hatta arkadaşıma, durum böyle böyle hala üzülüyorum gelemediğim için diye. Yani yapamazsın gidemezsin demezdi ex ama savat surat trip acısını bir şekilde çıkarırdı, lanet gitsin diye asosyal bir tip olup çıkacaktım ben de, neyse ki kurtuldum.

Demem o ki böyle şeyler de olabilir, öte yandan ciddi ciddi seni sallamamış da olabilir. Bunu konuşarak öğrenebilirsin ancak.

buluş sebebini sor öğren ama sonra genede görüşme ,
kocan izin vermesede bir tlf acıp izah etmek bu kadar zor değil ,
kimse kusura bakmasın ,

ama şöyle düşün hemen ayrılmadı bu kız sonuçta.belliki sorunları vardık. seni davet edemedi.
eşi belki izin vermedi istemıyordu!bir kere görüş ılk derdını dınle sonra sende içindekılerı soyle.

Bende evliyken kimseyle görüşemiyordum. Hem çok mutsuzdum hem de o aşağılık herkese karışıyordu. Düşünün en son annene bile gitme diye tutturdu. Boşanınca sağ olsun arkadaşlarım çok destek oldular. Halbu ki ben 3 yıl hiç biriyle görüşememiştim.
Yargısız infaz yapmayın lütfen. Bakın zaten boşanmış. Emin olun bir sürü derdi vardır.

Haklısınız.ben olsam görüşmem ya da benim canımın istediği bir gün belki.koca bulunca herkesi unutan insanlara gıcık oluyorum.bende arkadaşlarımla yüz yüze görüşemem sık sık ama mutlaka arar sorarım.evime alamamışsam açıklama yapar görüşmeye devam ederdim.sizin de böyle olması gerekiyordu

yeniden canim sikilana kadar devam. İyimis.
Tabi ki sizin seciminiz ben size kotu bir sey yazdigimi sizin bu yazdiginiz uslubu hak edecek bir sey soyledigimi dusunmuyorum. Bazilarina gercekten hicbir sey yazmamak gerekiyor. Siz zaten hayatinizdan cikartmaya karar vermissiniz. Ben sadece olumlu yapici olmaya calistigim icin mi bu mesaji yazdiniz bana.. keske hic yazmasaymisim.. cok pardon ilk mesajimi hic yazmadim varsayin... bana neyse milletin hayatindan...ne istiyorsan yap banane.

kesınlıkle haklısınız; zor donemlerden geçiyor olabilir ama yinede. Belki ona kırgınlığınızı anlatabilirsiniz, buluşup. Başkalarına da aynı şeyi yapmasın