- 10 Ekim 2014
- 32.245
- 144.901
- 798
- Konu Sahibi flower_rose
-
Onun gibi yapin aciklama yapma geregi hissetmeyin gorusmeleri erteleyin anlar bence3 yil once evlenen bir arkadasim var. Nikahina isten izin alip gittim falan. Sonra dugune gidememistim. Farkli ildeydi. Nikah olmadan once de surekli isim var falan dedi dogru durust gorusmedi hadi telaslidir dedim.Evine gitmek istedigimde 7_8 kere aramisimdir. Hep isi vardi ve uygun degildi. Sonra birgun uygun olunca haber veririm fln dedi. Artik ben de ustelemedim. Ayrilmis ve bugun beni aradi hicbirsey olmamis gibi. Sanki gecen hafta gorustuk simdide haftaya plan yapiyoruz gibi. Ayrildigi konusuna girmedim hic cani sikilmasin diye fln. Ama saka gibi geldi. Ben de kotu birsey oldu sandim bu kadar zaman sonra dedim. Ama cidden gorusesim yok yani. Onca zaman sonra oylesine bir ara ayarlariz uygun degilim dedim. Valla bir daha ararsa direkt soylesem mi? Bilemedim yani. Evlenince bir koseye at sonra da ayrilinca a nerdeydin kusura bakmasin ya. O donem baya bir canim sikilmisti.
kotu bbirb deneyim olmus . Cokn uzuldum. Baska bir arkadasim da benim icin beni kiskaniyor demism. Gitmedim tebrigem. Bir deb evlenmedigim icin surekli dalga gecerdim. O diger arkadasim. Valla artik 2-3 yakin dostum var. Onun harici kimseyle fazla yakin olamiyorum. Boyle tipler yuzunden.Arkadas diyince başima gelen kotu bir seyi anlatmak istiyorum.
Kapi komsumla cok yakindik. Kiz icin yapmadigim sey kalmamisti. Evlendikten sonra beni aramayi kesti. Ben aradigimda da kntum yok filan diyordu ama annesini ariyordu.
Sonra abisi bizdeyken abisine sordum. Megersem kizin kocasi buna demis ki, MiruMir iyi kiz, bizim akrabalardan birine alalim. Bu arkadas dediyim pislik de MiruMir ahlakli biri degil, bir suru erkekle konusuyor demis, oyuzden de kocasi izin vermemis benimle konusmasina. İsin komik tarafi da bir suru erkekle konusan oydu ve bana surekli erkeklere hayir diye diye en son evde kalacaksin derdi.
Ben bunu duyduktan sonra buna lafimi soyledim ve hayatimdan sildim.
Bi
Merhaba, arkadaşınız bir şekilde zor bir dönemden geçmiş bunu siz dahil kimseyle paylaşmak istememiş, sizi de bu yüzden ertelemiş olabilir. Ev içerisinde ne yaşandığını hiç kimse bilemez.3 yil once evlenen bir arkadasim var. Nikahina isten izin alip gittim falan. Sonra dugune gidememistim. Farkli ildeydi. Nikah olmadan once de surekli isim var falan dedi dogru durust gorusmedi hadi telaslidir dedim.Evine gitmek istedigimde 7_8 kere aramisimdir. Hep isi vardi ve uygun degildi. Sonra birgun uygun olunca haber veririm fln dedi. Artik ben de ustelemedim. Ayrilmis ve bugun beni aradi hicbirsey olmamis gibi. Sanki gecen hafta gorustuk simdide haftaya plan yapiyoruz gibi. Ayrildigi konusuna girmedim hic cani sikilmasin diye fln. Ama saka gibi geldi. Ben de kotu birsey oldu sandim bu kadar zaman sonra dedim. Ama cidden gorusesim yok yani. Onca zaman sonra oylesine bir ara ayarlariz uygun degilim dedim. Valla bir daha ararsa direkt soylesem mi? Bilemedim yani. Evlenince bir koseye at sonra da ayrilinca a nerdeydin kusura bakmasin ya. O donem baya bir canim sikilmisti.
3 yil once evlenen bir arkadasim var. Nikahina isten izin alip gittim falan. Sonra dugune gidememistim. Farkli ildeydi. Nikah olmadan once de surekli isim var falan dedi dogru durust gorusmedi hadi telaslidir dedim.Evine gitmek istedigimde 7_8 kere aramisimdir. Hep isi vardi ve uygun degildi. Sonra birgun uygun olunca haber veririm fln dedi. Artik ben de ustelemedim. Ayrilmis ve bugun beni aradi hicbirsey olmamis gibi. Sanki gecen hafta gorustuk simdide haftaya plan yapiyoruz gibi. Ayrildigi konusuna girmedim hic cani sikilmasin diye fln. Ama saka gibi geldi. Ben de kotu birsey oldu sandim bu kadar zaman sonra dedim. Ama cidden gorusesim yok yani. Onca zaman sonra oylesine bir ara ayarlariz uygun degilim dedim. Valla bir daha ararsa direkt soylesem mi? Bilemedim yani. Evlenince bir koseye at sonra da ayrilinca a nerdeydin kusura bakmasin ya. O donem baya bir canim sikilmisti.
Merhaba, arkadaşınız bir şekilde zor bir dönemden geçmiş bunu siz dahil kimseyle paylaşmak istememiş, sizi de bu yüzden ertelemiş olabilir. Ev içerisinde ne yaşandığını hiç kimse bilemez.
Ben yeri geliyor dostumla yeri geliyor annemle bile bazı şeyleri paylaşmak istemiyorum yorgun hissediyorum anlatacak güç bulamıyorum kendimde. O yüzden biraz anlayışlı olursanız daha iyi olur
Ayrıldı bana geliyor diye düşünmeyin. Bu iş sevgiliden ayrilmaya benzemez kimbilir neler yaşıyordu evliliginde belki? Kendini çekti, içine kapandı. Insanlar kolay kolay bosanma durumuna gelmez. Belki evinde ağırlayacak ortami olmamıştır eşiyle arasındaki sorunlardan dolayi.
Baska arkadaslariyla aktif sosyal hayati var miydi? Baskalariyla sık sık gorusmuşse ve sadece sizi kabul etmeyip, muhattap olmamissa ozaman haklisiniz ama aksi halde "ayrıldı bana geliyor" diyemezdim ben olsam.
Haklısınız.ben olsam görüşmem ya da benim canımın istediği bir gün belki.koca bulunca herkesi unutan insanlara gıcık oluyorum.bende arkadaşlarımla yüz yüze görüşemem sık sık ama mutlaka arar sorarım.evime alamamışsam açıklama yapar görüşmeye devam ederdim.sizin de böyle olması gerekiyordu3 yil once evlenen bir arkadasim var. Nikahina isten izin alip gittim falan. Sonra dugune gidememistim. Farkli ildeydi. Nikah olmadan once de surekli isim var falan dedi dogru durust gorusmedi hadi telaslidir dedim.Evine gitmek istedigimde 7_8 kere aramisimdir. Hep isi vardi ve uygun degildi. Sonra birgun uygun olunca haber veririm fln dedi. Artik ben de ustelemedim. Ayrilmis ve bugun beni aradi hicbirsey olmamis gibi. Sanki gecen hafta gorustuk simdide haftaya plan yapiyoruz gibi. Ayrildigi konusuna girmedim hic cani sikilmasin diye fln. Ama saka gibi geldi. Ben de kotu birsey oldu sandim bu kadar zaman sonra dedim. Ama cidden gorusesim yok yani. Onca zaman sonra oylesine bir ara ayarlariz uygun degilim dedim. Valla bir daha ararsa direkt soylesem mi? Bilemedim yani. Evlenince bir koseye at sonra da ayrilinca a nerdeydin kusura bakmasin ya. O donem baya bir canim sikilmisti.
Tabi ki sizin seciminiz ben size kotu bir sey yazdigimi sizin bu yazdiginiz uslubu hak edecek bir sey soyledigimi dusunmuyorum. Bazilarina gercekten hicbir sey yazmamak gerekiyor. Siz zaten hayatinizdan cikartmaya karar vermissiniz. Ben sadece olumlu yapici olmaya calistigim icin mi bu mesaji yazdiniz bana.. keske hic yazmasaymisim.. cok pardon ilk mesajimi hic yazmadim varsayin... bana neyse milletin hayatindan...ne istiyorsan yap banane.yeniden canim sikilana kadar devam. İyimis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?