Siz olsaniz napardiniz ...

Benimde arkadaşlarımın hepsi kadını kocayı bulan gitti.gidiş o gidiş yediğşmiz ayrı gitmezdi hiç umrumda da değiller

Türkiye'de boşanan kadın olmak travmatik. Ben de kindar biri değilim. Hatta salak diyeceginiz kadar çabuk unuturum.
Görüşürdüm. Hiç bir şey söylemese, aciklama yapmasa bile bana zararı yoksa kapıyı acik tutardim.
Musait oldukça arkadasligindan keyif aldigim biri ise vakit geçirirdim.
Bence sorun yok :)

Yani yapilani pek iyiligi de kotulugu de unutmam. Kusmem ama eskisi gibi asla olamamm. Guvenmem.

Yani yapilani pek iyiligi de kotulugu de unutmam. Kusmem ama eskisi gibi asla olamamm. Guvenmem.
Güven konusunda ketum biriyim zaten. Ozelimi pek paylaşmam.
Genel geçer seyler paylaşmak, vakit geçirmek, eğlenmek için görüşmek bana garip gelmez.
İhtiyacı duyduğunda bir insanın yanında olmak iyidir yahu. Herkes vefakar olamıyor

Neyin ne olduğunu bilmiyorsunuzki , madem zamanında 7 8 kere görüşelim diye aramışsınız demekki değer veriyordunuz hee 2 yılda bitti değeri falanda diyebilirsiniz ,ama bence en azından bir kez dinlemekte yarar var ..

Genel duruma bakınca sinir bozucu duruyor evet . Ama yine de rahatsızlığınızı dile getirip açıklama şansı verin derim . Evliliğinde neler yaşadı vs bunları bilemeyiz geçerli sebepleri vardır belki. Hayat telaşına kapılıp burnumuzun ucunu göremediğimiz durumlar olabiliyor bazen maalesef

Neler yasadigini bu sure de bilmiyoruz. Esi yuzunden de gorusememis olabilir. Bazen cok can sıkıcı oluyor her sey hayatimizda. Sehir disindan gelince vakit ayiramamis olabilir hatta belki gorusmek istememis olabilir psikolojisi bozulmus ailrsi disinda kimseyi gormek istemiyor bazen insan. Bir sans daha vermeyi deneyebilirsin yasadiklarini anlayabilmek acisindan. Baktin yine erkek arkadas sevgili bulunca yok oluyor ortadan sende bir daha gorusmezsin. Ama tabi ki kirildigin noktalari paylas arkadasinla aciklamasi vardir belki ya da yanlislarinin farkina varir. Arkadas onemli bence hak ediyorsa sans verilmeye deger.

Demek ki evliliği sıkıntılıymış

yeniden canim sikilana kadar devam. İyimis.

Gelicem de sonra gitme. Ya seninle tam arkadaş olsun yada defolup gitsin. Bu ne ya ayrılınca seni arıyor. Sanki kullanıp atar gibi

Belki de gecerli sebepleri vardir. Kimse durduk yere arkadasini silmez. Esiyle alakali sıkıntılardır muhtemelen ki ayrilinca aramis sizi. Ben olsam gorusurdum. Insanlik olmedi ya.

sadece evlenince degil sevgili yapinca degistin

Kadınlarda boşanınca yıllardır görüşmediği arkadaşlarını arama durumu oluyormuş. Alakalı alakasız herkesi ararlarmış . Bende de tam tersi etki yaratmıştı . Bırak yıllardır görmediğim insanları , iletişim halinde olduklarımı bile göresim gelmiyordu. Demekki sizin içinde çok önemli birisi değilmiş . İçinşzden nasıl geliyorsa öyle yapın

Ben olsam hayatima almazdim.
Onun yaptigi gibi isim var derdim surekli.
Bana bir hata yapildiginda kavga filan etmiyor, ayni seyi zamani geldiyinde ona yapiyorum.
O an kendimi cok iyi hiss ediyorum )))

Arkadas diyince başima gelen kotu bir seyi anlatmak istiyorum.
Kapi komsumla cok yakindik. Kiz icin yapmadigim sey kalmamisti. Evlendikten sonra beni aramayi kesti. Ben aradigimda da kntum yok filan diyordu ama annesini ariyordu.
Sonra abisi bizdeyken abisine sordum. Megersem kizin kocasi buna demis ki, MiruMir iyi kiz, bizim akrabalardan birine alalim. Bu arkadas dediyim pislik de MiruMir ahlakli biri degil, bir suru erkekle konusuyor demis, oyuzden de kocasi izin vermemis benimle konusmasina. İsin komik tarafi da bir suru erkekle konusan oydu ve bana surekli erkeklere hayir diye diye en son evde kalacaksin derdi.
Ben bunu duyduktan sonra buna lafimi soyledim ve hayatimdan sildim.
Bizim sehire geldiyinde kapima geldi acmadim . 9 aylik hamileydi.
Zaten mutsuz evliliyi vardi ve boşandi.
Niye anlattim onu da bilmiyorum
Gece gece hatirladim uzuldum (((

Utandığı için de olabilir.

Ben utandığım için arkadaşıma tanıştırmamıştım mesela, ayrılınca haber verdim, hep geçiştirdim iyi iyi her şey güzel diye.

Valla pat diye sakayla karısık soyleyin sebebini sorun esi tarfındansa normaldir gecerli bir sebebi yoksa bos bir arkadastır zaten ama icinizde kalmasın sorun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…