- Konu Sahibi flower_rose
-
Yani yapilani pek iyiligi de kotulugu de unutmam. Kusmem ama eskisi gibi asla olamamm. Guvenmem.Türkiye'de boşanan kadın olmak travmatik. Ben de kindar biri değilim. Hatta salak diyeceginiz kadar çabuk unuturum.
Görüşürdüm. Hiç bir şey söylemese, aciklama yapmasa bile bana zararı yoksa kapıyı acik tutardim.
Musait oldukça arkadasligindan keyif aldigim biri ise vakit geçirirdim.
Bence sorun yok :)
Güven konusunda ketum biriyim zaten. Ozelimi pek paylaşmam.Yani yapilani pek iyiligi de kotulugu de unutmam. Kusmem ama eskisi gibi asla olamamm. Guvenmem.
yeniden canim sikilana kadar devam. İyimis.Neler yasadigini bu sure de bilmiyoruz. Esi yuzunden de gorusememis olabilir. Bazen cok can sıkıcı oluyor her sey hayatimizda. Sehir disindan gelince vakit ayiramamis olabilir hatta belki gorusmek istememis olabilir psikolojisi bozulmus ailrsi disinda kimseyi gormek istemiyor bazen insan. Bir sans daha vermeyi deneyebilirsin yasadiklarini anlayabilmek acisindan. Baktin yine erkek arkadas sevgili bulunca yok oluyor ortadan sende bir daha gorusmezsin. Ama tabi ki kirildigin noktalari paylas arkadasinla aciklamasi vardir belki ya da yanlislarinin farkina varir. Arkadas onemli bence hak ediyorsa sans verilmeye deger.
Gelicem de sonra gitme. Ya seninle tam arkadaş olsun yada defolup gitsin. Bu ne ya ayrılınca seni arıyor. Sanki kullanıp atar gibi3 yil once evlenen bir arkadasim var. Nikahina isten izin alip gittim falan. Sonra dugune gidememistim. Farkli ildeydi. Nikah olmadan once de surekli isim var falan dedi dogru durust gorusmedi hadi telaslidir dedim.Evine gitmek istedigimde 7_8 kere aramisimdir. Hep isi vardi ve uygun degildi. Sonra birgun uygun olunca haber veririm fln dedi. Artik ben de ustelemedim. Ayrilmis ve bugun beni aradi hicbirsey olmamis gibi. Sanki gecen hafta gorustuk simdide haftaya plan yapiyoruz gibi. Ayrildigi konusuna girmedim hic cani sikilmasin diye fln. Ama saka gibi geldi. Ben de kotu birsey oldu sandim bu kadar zaman sonra dedim. Ama cidden gorusesim yok yani. Onca zaman sonra oylesine bir ara ayarlariz uygun degilim dedim. Valla bir daha ararsa direkt soylesem mi? Bilemedim yani. Evlenince bir koseye at sonra da ayrilinca a nerdeydin kusura bakmasin ya. O donem baya bir canim sikilmisti.
aynen oyleb hissettim ben dem. Vakit olursa gorusuruz dedim. Ama gorusmeyecegim.Gelicem de sonra gitme. Ya seninle tam arkadaş olsun yada defolup gitsin. Bu ne ya ayrılınca seni arıyor. Sanki kullanıp atar gibi
sadece evlenince degil sevgili yapinca degistinNeler yasadigini bu sure de bilmiyoruz. Esi yuzunden de gorusememis olabilir. Bazen cok can sıkıcı oluyor her sey hayatimizda. Sehir disindan gelince vakit ayiramamis olabilir hatta belki gorusmek istememis olabilir psikolojisi bozulmus ailrsi disinda kimseyi gormek istemiyor bazen insan. Bir sans daha vermeyi deneyebilirsin yasadiklarini anlayabilmek acisindan. Baktin yine erkek arkadas sevgili bulunca yok oluyor ortadan sende bir daha gorusmezsin. Ama tabi ki kirildigin noktalari paylas arkadasinla aciklamasi vardir belki ya da yanlislarinin farkina varir. Arkadas onemli bence hak ediyorsa sans verilmeye deger.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?