Siz olsanız napardınız ne tepki verirdiniz??? O kadar canım sıkıldı ki.. lütfen bakın

kubisx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
26
5
36
28
Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz hazır tatil bende bu ara hem sıkıldım hem bunaldım farklılık olsun diye yanına gitmeye karar verdim. İşimi gücümü ayarladım cantama kadar topladım biletimi aldım. Ama gel gör ki gidemiyorum cünkü akrabaları sehir dışından gelip onda kalacaklarmış. Ve bu son dakika belli oluyor düşünün sinirlerim tepeme çıktı birde bana diyor ki istersen gel ama daha rahat bi zamanda görüşsek daha mantıklı olur falan. Bu ne kızlar siz olsanız ne dersiniz

Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz hazır tatil bende bu ara hem sıkıldım hem bunaldım farklılık olsun diye yanına gitmeye karar verdim. İşimi gücümü ayarladım cantama kadar topladım biletimi aldım. Ama gel gör ki gidemiyorum cünkü akrabaları sehir dışından gelip onda kalacaklarmış. Ve bu son dakika belli oluyor düşünün sinirlerim tepeme çıktı birde bana diyor ki istersen gel ama daha rahat bi zamanda görüşsek daha mantıklı olur falan. Bu ne kızlar siz olsanız ne dersinizbnc
Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz hazır tatil bende bu ara hem sıkıldım hem bunaldım farklılık olsun diye yanına gitmeye karar verdim. İşimi gücümü ayarladım cantama kadar topladım biletimi aldım. Ama gel gör ki gidemiyorum cünkü akrabaları sehir dışından gelip onda kalacaklarmış. Ve bu son dakika belli oluyor düşünün sinirlerim tepeme çıktı birde bana diyor ki istersen gel ama daha rahat bi zamanda görüşsek daha mantıklı olur falan. Bu ne kızlar siz olsanız ne dersiniz

Akraba geldiğini sanmıyorum, sizi ekmek için öyle demiş

Nedense ben şüphelendim. Bilmiyorum iyi analiz edin derim

Haklı bence. Elinde olmayan bir durum gibi görünüyor.

Akraba geldiğini sanmıyorum, sizi ekmek için öyle demiş
Bilmiyorum anlam
Bir kadını bukadar hazırlık yapmışken geri çevirmek kulağa pek mantıklı gelmedi henüz sevgiliyken tavrınızı koyun en değerli sizsiniz bu hayatta birde haberi varken kabul ettiyse zaten çok büyük ayıp etmiş size
Konusmak istemediğimi söyledim. O kadar sinirlendim ki ya bu bana yapılmış bi saygısızlık ve cok ayıp bilsem hazırlanmazdım

Sizin geldiğinizi bilerek akrabaları kabul etmiş mi? Bahane uydurabilirdi akrabalar için. Yalnız yaşıyor ve siz bayram için gidip onda kalacaktınız anladığım kadarıyla. Eh ben olsam bir daha yüzümü göremezdi o eski sevgili. Ki bekar yaşıyorsa akrabaların gelip onda kalacak olmaları çok çok çok saçma.

Son dk akraba için beni ekenden ayrılırdım kapıma gelip yalvarmadığı sürece de geri dönmezdim, ben onun akrabalarından daha değerliyim kusura bakmasın.

Sizin geleceğinizi biliyormuş , son dk ekiyor sizi.Akraba gelecekse müsait değilim diyebilirdi .Gerçeği söylediği de muamma?

Sizin geldiğinizi bilerek akrabaları kabul etmiş mi? Bahane uydurabilirdi akrabalar için. Yalnız yaşıyor ve siz bayram için gidip onda kalacaktınız anladığım kadarıyla. Eh ben olsam bir daha yüzümü göremezdi o eski sevgili. Ki bekar yaşıyorsa akrabaların gelip onda kalacak olmaları çok çok çok saçma.
Evet güya baska kalacak yerleri yokmuş. Bende o kadar hazırlık yapmıştım şoka girdim ya sinirden ağladım

Evet güya baska kalacak yerleri yokmuş. Bende o kadar hazırlık yapmıştım şoka girdim ya sinirden ağladım
Kendinizi üzmeye değmez böyle biri için. Şimdiden sizi son sıralara koyuyor. Hiç uzatmadan ayrılın derim. Bir erkeğin akrabaları ekmesi için bahane uydurması o kadar kolaydır ki bahaneye bile gerek yok, Arkadaşım misafir gelecek evim müsait değil de diyebilir.

Bana yalan söylüyor gibi geldi ,
Bence istenmemişsiniz .

Hiç olabilir adamın yapabileceği bir şey yok vs. diye yalan söyleyemeyeceğim. Dünyada en nefret ettiğim şeylerin başında gelir son dakikada ekilmek.
Acayip sinir olurum ve burnundan getiririm yapanı.
Bu arada kolay kolay da inanmazdım ben olsam gelenin akraba olduğuna. Ondan emin oldunuz mu acaba?

Akraba geldiğine ben de emin olamadım. Siz ondan emin olun derdim bir şekilde ilk başta. Ayrıca sizin geleceğinizi bile bile kabul etmesi ayrı bir vahim. Bin tane çözüm bulunabilirdi. Evde yokum, şehir dışındayım demek de bir seçenek. Her yönüyle şüpheli ve saçma. Hangi akrabalariymis öğrenip bir stalk yapsana gercekten ordalar mi😁

Back
X