Siz olsanız kabul eder miydiniz ?

French Oje

Yengeç ♋️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
378
188
Sevgilimin yeğeni kendisi evlendi geçen haftasonu. Bu konuyu sevgilimle aramızda istişare ettiğimiz için bide buraya sormak istedim görüşlerinizi merak ettim. Şimdi çocuğun (sevgilimin yeğeni) babası yok annesi hayatta... dedesi bütün sorumluluğu üstlenmiş düğünüde o yaptı evi de o alacak... bir nevi baba rolü üstlenmiş. Çocuğun kardeşi yakında askere gidecek... Dede bu çocuğa demiş ki senden tek bir isteğim var kardeşin askerden gelene kadar annende sizle beraber otursun dul kadın tek başına kalmasın 1 sene sonra sen askerden geldiğinde size ev vereceğim. (Ev dubleks güzel bir yerde lüks bir ev. Dede zengin) Çocuk bunu nişanlısına söylüyor kız asla kabul etmiyor kavga gürültü oluyor sülale kıza kötü gözle bakıyor daha evlenmeden. Şimdi kiraya çıkacaklarmış galiba... bide düğünde de kavga ettiler dede haremlik selamlık düğün olsun istemiş erkekler ile kadınlar arasına paravan koydurtmuş... kız istememiş gelin odasından zor çıkarttılar asık bir suratla geldi dans etti... bence kız haklı ama sevgilime göre kız salakmış bir sene sabretseymiş sonra ne güzel evde oturacakmış... sizce kim haklı ? Merak ettim siz olsanız ne yapardınız bu durumda ?

Son düzenleme:
İyi etmiş para için dedesi annesi ne derse onu yapar,kolay kandırılır öyle koca.Aileden ne kadar destek gelirse o kadar yüz göz olunur.Kira olsun eyvallahları olmasın.

Yazık kıza...
Düğün 1 defa oluyor paravanlı düğün mü olur ayrıca. Bende çok üzülürdüm parayı veren düdüğü çalar hesabı kimseye söz hakkı vermemiş dede.
Ev alacaksa zaten her türlü alır. Tek isteği gelinin kv ile bir yıl kalmasıymış olabilir dededir bu isteyebilir. Kız İyiki kabul etmemiş. Ayni evde kendi annenle bile anlaşamayabiliyosun bazen kayınvalide ile hele hiç düşünemiyorum. Belki araları bozulcak hiç gerek yok seviye şart kocanın ailesiyle.

Kız akıllıymış vesselam.

Dede maddi yardım yapıyor diye insanların düğün ve evlilik hayallerini hiçe saymış.Parası var diye herkesi satın aldığını sananlardan herhalde.

Sevgilimin yiğeni kendisi evlendi geçen haftasonu. Bu konuyu sevgilimle aramızda istişare ettiğimiz için bide buraya sormak istedim görüşlerinizi merak ettim. Şimdi çocuğun (sevgilimin yiğeni) babası yok annesi hayatta... dedesi bütün sorumluluğu üstlenmiş düğünüde o yaptı evi de o alacak... bir nevi baba rolü üstlenmiş. Çocuk yakında askere gidecek... Dede bu çocuğa demiş ki senden tek bir isteğim var askerden gelene kadar annende sizle beraber otursun dul kadın tek başına kalmasın 1 sene sonra sen askerden geldiğinde size ev vereceğim. (Ev dubleks güzel bir yerde lüks bir ev. Dede zengin) Bu durumda tabi çocuk askerde, kız ve kv tek kalacak evde. Çocuk bunu nişanlısına söylüyor kız asla kabul etmiyor kavga gürültü oluyor sülale kıza kötü gözle bakıyor daha evlenmeden. Şimdi kiraya çıkacaklarmış galiba... bide düğünde de kavga ettiler dede haremlik selamlık düğün olsun istemiş erkekler ile kadınlar arasına paravan koydurtmuş... kız istememiş gelin odasından zor çıkarttılar asık bir suratla geldi dans etti... bence kız haklı ama sevgilime göre kız salakmış bir sene sabretseymiş sonra ne güzel evde oturacakmış... sizce kim haklı ? Merak ettim siz olsanız ne yapardınız bu durumda ?
kız bence haklı dul kadın 1 sene yalnız kalmasın diyen dede dublex evi verince ne var bir odada da o kalsın der ev verdiği için söz sahibi olur madem o kadar düşünceli zengin kadını kendi evine alsın çok üzülüyorsa, eşimin ailesi haremlik selamlık mantığında olsa yüzüğü çıkarır verirdim o kadar net söylüyorum

1 sene kalma işini geçsinler önce 1 sene olur sana 10 sene.
Gelin haklı dede her şeyi yapıyor diye karışmaya hakkı yok tabi ki. Çok düşünüyorsa birlikte yaşasınlar .

Sevgilimin yiğeni kendisi evlendi geçen haftasonu. Bu konuyu sevgilimle aramızda istişare ettiğimiz için bide buraya sormak istedim görüşlerinizi merak ettim. Şimdi çocuğun (sevgilimin yiğeni) babası yok annesi hayatta... dedesi bütün sorumluluğu üstlenmiş düğünüde o yaptı evi de o alacak... bir nevi baba rolü üstlenmiş. Çocuk yakında askere gidecek... Dede bu çocuğa demiş ki senden tek bir isteğim var askerden gelene kadar annende sizle beraber otursun dul kadın tek başına kalmasın 1 sene sonra sen askerden geldiğinde size ev vereceğim. (Ev dubleks güzel bir yerde lüks bir ev. Dede zengin) Bu durumda tabi çocuk askerde, kız ve kv tek kalacak evde. Çocuk bunu nişanlısına söylüyor kız asla kabul etmiyor kavga gürültü oluyor sülale kıza kötü gözle bakıyor daha evlenmeden. Şimdi kiraya çıkacaklarmış galiba... bide düğünde de kavga ettiler dede haremlik selamlık düğün olsun istemiş erkekler ile kadınlar arasına paravan koydurtmuş... kız istememiş gelin odasından zor çıkarttılar asık bir suratla geldi dans etti... bence kız haklı ama sevgilime göre kız salakmış bir sene sabretseymiş sonra ne güzel evde oturacakmış... sizce kim haklı ? Merak ettim siz olsanız ne yapardınız bu durumda ?

Hiçkime bir yıl istemediği bir insanla aynı evde kalmak zorunda değil. Ayrıca düğünde kadın erkek arasına paravan koydurtmak nedir ya, suudi arabistanda mı yaşıyoruz?
Kesinlikle kabul etmezdim. Dünyada dubleks evden daha önemli şeyler var, parayla satın alınamaz bunlar, mesela huzur, mesela kafa dinginliği...

Dede zengin de çocuğu iyi okullarda okutmuş mu? Güzel bi üniversiteyi mi bitirmiş de askere gidiyor? Mesleği var mı? Askere gitmeden evlenmekteki amaç ne? Yaşlar kaç? Bu verilere göre yorum yapicam

X