- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- Konu Sahibi French Oje
Sevgilimin yeğeni kendisi evlendi geçen haftasonu. Bu konuyu sevgilimle aramızda istişare ettiğimiz için bide buraya sormak istedim görüşlerinizi merak ettim. Şimdi çocuğun (sevgilimin yeğeni) babası yok annesi hayatta... dedesi bütün sorumluluğu üstlenmiş düğünüde o yaptı evi de o alacak... bir nevi baba rolü üstlenmiş. Çocuğun kardeşi yakında askere gidecek... Dede bu çocuğa demiş ki senden tek bir isteğim var kardeşin askerden gelene kadar annende sizle beraber otursun dul kadın tek başına kalmasın 1 sene sonra sen askerden geldiğinde size ev vereceğim. (Ev dubleks güzel bir yerde lüks bir ev. Dede zengin) Çocuk bunu nişanlısına söylüyor kız asla kabul etmiyor kavga gürültü oluyor sülale kıza kötü gözle bakıyor daha evlenmeden. Şimdi kiraya çıkacaklarmış galiba... bide düğünde de kavga ettiler dede haremlik selamlık düğün olsun istemiş erkekler ile kadınlar arasına paravan koydurtmuş... kız istememiş gelin odasından zor çıkarttılar asık bir suratla geldi dans etti... bence kız haklı ama sevgilime göre kız salakmış bir sene sabretseymiş sonra ne güzel evde oturacakmış... sizce kim haklı ? Merak ettim siz olsanız ne yapardınız bu durumda ?
Son düzenleme: