Siz olsanız gider miydiniz?

merhaba , öncelikle yasadiklariniza cok üzüldüm. ben de annemle benzer şeyler yaşadım . yaşıyorum. ben sadece Allahtan korktuğum için iletisimi tamamen koparamadim. minimum iletişimde kaliyorum. torunlarını görüyor. erkek kardeşim evlenene kadar surekli bize ikinci sınıf insan muamelesi yaptı. evlendi denkleme gelin kizi soktu. ve bütün dengeler degisti. erkek kardeşim arayıp sormuyor bile artik onu. simdi de onun derdini dinletmeye calisiyor biz kızlarına. konuyu değiştiriyorum. tepki dahi vermiyorum. siz de öyle yapabileceksenoz sadece Allah rızası icjn gidin ama kendinizi gonlunuzu kapatın.

Öyle bir ailem yok diyerek telefonla bile konuşmazdım..

Karisik bir iliski. Sana bunca eziyeti yapan ailen ama yine bi sekilde iletisimin var. Gormek istemiyorsan ipleri kopar ben sizi istemiyorum sizin ....diye bir evladiniz yok de kapat heryerden sil. Yok gorusurum diyorsan gecmisi unutacaksin ozaman. ha tatilde yine gitme istemiyorsan ama bana evi acin demissin yine diplerine gitcektin gel deselerdi. Ben olsaydim konusmazdimki gelinlikle ciktigimda biterdi. Yazik erkek evlat diye herseyi ona yapmak kizlari ayirmak ne cahillik.

Çıkar hayatından gitsinler. Olmadıklarını düşünmek daha huzurlu olur. Torun istiyorlarsa oğullarına gitsinler

Benim en büyük sıkıntım sürekli taciz etmeleri arayıp duygu sömürüsü yapmalari sende çocuğundan bul böyle evlat mi olur! Diye beddua.ediyorlar
Bana görüşmüyorum diye vicdan yaptırıyorlar sanki ben öylesine şımarıklık yapıyormuşum gibi

Anneniz veya aileniz sizin kırgınlığınızı anlamayacak ne var yani her ailede olur böyle şeyler diyecekler. Torun göremedikleri için ekstra siz kötü olacaksınız ve geçmişte yapılan şeyler için daha fazla yapsaydım akıllanırdı diyecekler. Kızınız seviyorsa annenannesini gidebilirsiniz ama onunda işine gelmiyorsa gitmeyin. Bence böyle bir aileyi var saymakla hata etmişsiniz hep.

Eşiniz eşek başı mı neden ailenizden para istettiriyor eğer çalışıyorsanız ihtiyaçlarınızı karşılamak eşinizin görevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…