merhaba kizlar. simdiden turkcemden ozurdiliyorum turkcem pek iyi sayilmaz. benim uzun zamandir kafama taktigim bi sorun var bu size ergence gelebilir ama ben cok taktim
. 19 yasinda bi kizim ve hollandada yasiyorum burda dogudum buyudum. nufustaki ismim mihriban ama ben kendimi bildim bileli bu ismi hic sevemedim ilk okuldan beri begenmiyorum utaniyorum cunku okulda genelde ogretmenler ismimi yanlis soyluyorlardi ve bazi cocuklar dalga geciyorlardi ve mihriban cok eski bir isim demisti en iyi arkadasim ve anneme babama cok kizdim baska isim bulamadiniz mi diye. sonra ben 3 sene once kendime yakistirdigim bir isim bulmaya calistim ve elif ismini cok begendim ve kendime yakistirdim. yuksek okula baslamadan once bu karari aldim ve hollandada nufustaki isim gunluk hayatta kullandigin isimden farkli olabiliyor bende okulda kendimi elif olarak kaydettirdim ve okuldaki ogretmenler sinif arkadaslarim vs bana elif diye sesleniyorlar taa bugune kadar. annem babama bunu soyledigimde pek mutlu olmadilar ama ne kadar mutsuz oldugumu anladilar. maddi durumum musait oldugunda elifi ikinci isim olarak kimligime ekletecegim ama her iki ismide kullanacam cunku cogu insan mesela ailem, eskiden arkadaslarim vs bana mihriban diye sesleniyorlar ama yeni tanistigim insanlar ve okulda elif diye sesleniyorlar. simdi benim sorunum ne biliyormusun? bu yaptigim sey cokmu garip ve tuhaf? yani kendi ismimi begenmemek kendime yakistirdigim bir isim bulmak ve onu kullanmak anormal birseymi sizce? ben bunu cok taktim kafama ve acaba gereksiz birseymi yaptim ve fake gibi hissediyorum kendimi. umarim anlatabilmisimdir. cok takintili biri oldugum icin bunu kafaya taktim. yorumlariniz icin simdiden tesekkurediyorum