siz olsanız bu görümceyi arar mısınız?

Bence esini bosa uzmuzssun.gorumce yuzunden kendi evini niye birakiyosunki.orasi senin yuvan.dis kapinin mandallari icin boyle biseye kalkismaman lazimdi diye dusunuyorum.yazik bide esin ben ne ddimki diyomus.daha oncede oldu boyle falan demissin.bence neolursa olsun evinin icinde yasamamiz lazim.aileleri kendi sorunlarimiza dahil etmememiz gerektigine inaniyorum ben.ya esin sesini cikarmasaydi gitmene.oda gurur yapsaydi.allah korusun.yuvana sahip cik bence.kimse icin yuzugunu cikarma parmagindan.

arkadaşım haklısın ama inan o 2 olayda da gözüm ne eşimi gördü ne ona olan sevgimi. özellikle son tartışma gerçekten bitirmeyi düşünmüştüm. sonra kv falan ayy sen gidersen oğlum o akşam ölür. siz mutlu yeter dedi. ama aynı tas aynı hamamlar. rabbime havale ediyorum..
benim en kötü huyum olaylara hemen tepki veremiyorum. birikiyo birikiyo en sonunda patlamam çok kötü oluyo. bu huyumu sevmiyorum. bundan dolayı kendime hakim olamıyorum..

valla ben olsam aramam..
hatta hemen hemen aynı şeyleri hatta daha fazlasını yaşadım ve aramıyorum, görüşmüyorum gayette rahatım..
allah karşılaştırmasın..

en iyisini yapıyosun canım. amin inş. sende bende karşılaşmayız. daha neler var ama anlatsam hepsini işin içinden çıkamam.
rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hayırlı bir evlat olsun inş. :emir_bebek:

Arkadaş çok güzel yazmış, gözümden akan bir damla yaşın hesabını sorucam diye, bizim sormamıza gerek yok ki zaten; Allah’ım soracak hesabını, o zaman karşımızda nasıl hesap verecekler acaba, hiç ölmeyecek, hiç hesap vermeyecekmiş gibi yaşıyorlar ya insanlar; diller de mühürlenecek o gün, yalan dolan da yok bu dünyada ki gibi, zerre kadar kötülüğün, zerre kadar iyiliğin karşılıksız kalmayacağı o günde, zerre kadar hakkımızı, bir damla gözyaşımızı dahi kimse de bırakma Allah’ım.

Bol bol Allah’a dua et, Allah’a sığın, Allah’a havale et. Seni üzüp kırıyorsa, iyi niyetli biri değilse, huzurunu bozuyorsa görüşme demek yanlış olur belki ama; çok mesafeli ol. Allah’ım yuvalarımıza huzur , mutluluk ve herşeyin hayırlısını versin.

amin canım amin hepimizin yuvasına inş.
aynen katılıyorum. benim o gözyaşlarım sorulacak inş. çünkü ben vicdanen rahatım onlar düşünsün.

aramam eşimi de bu konuda alttan almam ben bastırırım hepsini çünkü haklıyım, başlarım onun kocasıyla ettiği kavgayada sıkıntısına da sorununa da :41:

bende artık almıyorum. ne olursa olsun yeter yaa. 5 kuruş etmeyen insanları çekmekten yoruldum. ayy hala çıldırıyorum düşündükçe teyzelik beni niye aramıyo. yüzsüz tövbe yarabbim yaa.
allahım bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin cnm darısı bana ve tüm isteyenlere inş..

tabiki aramayacaksın arkadaşım
yüzsüse bak yüzsüze!
Allah' tan eşin aklı başında adam da ezdirmiyo seni
dediğin gibi hastaneye git dediklerini de
iyilik senin olsun
sen mesafeli olunca yüzde bulamaz boşver...

allah o günlerin hesabını sorsun o yüzsüzden ne diyeyim. nefret ediyorum ondan ya. hayatımda kimseye bu kadar nefret duymuıyorum

kimseye gereğinden fazla değer vermeyeceksin.

haklısınız.. huzur kaçırmak isteyen maalesef her türlü kaçırıyor o yüzden takma ve mesafeni koru.

eşin de senin yanındaymış.

hiç kafana takma canım, değmez.. Sen eşinle iyi ol mutlu ol gerisi hiç önemli değil.. onlar yüzünden huzurunu kaçırma sen görüşme boşver.. ne kadar yüzsüzmüş..

Son düzenleme:
olay yaratan k.validen olsa eşinin annesi biraz sabret gerekirse yapmacık davran ama görüş senden büyük boşver derdim ancak görümce olunca işler değişir.ben senin yerinde olsam ne arar ne sorar ne yüzüne bakardım yuva dağıtmaya böyle kolay fırsat veren insanla işim olmazdı.

bende görümce olucam aynısını gelinimize yaparsam yüzüme tükürse hakkıdır derim.

benim de iki yengem var ama onların iyiside beni ilgilendirmez kötüsü de.. herkes kendi hayatından sorumlu...
zaten kv ve görümce tencere kapak misali. kv mide artık aramıyorum o ararsa yada eşim yanımda konuşuyosa banada verir öyle konuşurum. valla artık içim almıyo...

bende artık almıyorum. ne olursa olsun yeter yaa. 5 kuruş etmeyen insanları çekmekten yoruldum. ayy hala çıldırıyorum düşündükçe teyzelik beni niye aramıyo. yüzsüz tövbe yarabbim yaa.
allahım bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin cnm darısı bana ve tüm isteyenlere inş..

amin canım tez zamanda kucağın dolsun inşallah kendinide çok yıpratma senin eşinle kötü olman onun işine gelecek demek ki kendi hanesi olaylıya sizide çekemiyo belki bilemeyiz ki insanların içini

Abisinin yuvasını bozunca eline ne geçecek acaba görüncenin. Bende görümceyim ama aklımın ucundan bile geçmez abimi arayıp da eşini şikayet etmek 14 yıldır evli abim. Aksine benim abim biraz kabadır ince değildir yani. Çok iyi bir babadır çoğu zaman iyi bir eştir de ama sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymaz. Birkaç kez denk geldim sinirli zamanlarına karısına bağırdığı zaman bu durumun değil hoşuma gitmesi bağırdığı için abimle kavga ettim desem yeridir. 14 senedir gelin-görümceyiz hiç sorunumuz olmadı. Sizinki gele gide sizi bıktırmış bizim ki de neden gelmiyorsun diye arıyor sürekli. Çalıştığım için hafta içi görüşemiyoruz hafta sonu özellikle cumartesi günleri çocukların kursu olmasın abime bizi sudem5'lere bırakır mısın sabah işe giderken der. Abim de hiç ablama ya da kardeşime bırak demiyorsun habire ilk fırsatta görümcene gitmek istiyorsun diyor yengemin cevabı çünkü o bana kızkardeşlerimden daha yakın.

ne güzel canım inş. hep böyle sürer. benim grmcenin gelmesini de koy kenara tv de çıkan kızlara falan ne güzel bacakları var ne güzel göğüsleri var yok bilmem abi faceden sana kendi eşimin iş arkadaşını göstereyim mi tabi kadın bunlar vs. eşimde ne yapıyım X banane senin başka konuşacağın konu yokmu bakmak istemiyorum falan derr..
nasıl bi mantık anlamıyorum... benim abim öylesine birine baksa eşi yanımızdaysa gözümle yiyorum onu önüne bak diye..

Allaha yakın sana uzak olsun
görüşmeyi aramayı kesinlikle kabul etme
senin görümcek şimdi suç bastırmaya çalışıyor
sonra ne olacak bak sana yazayım
görümcen anne babasına aglayacak
ben teyzelikle görüşmek istedim
hatamı anladım
o beni kabul etmedi
beni istemiyor diye
ortalıgı tekrar ayaga kaldıracak
bunlara hazırlıklı ol canım:34:

pençelerimi çıkardım bekliyorum :1: . aman bebeği doğacak benle değil onla ilgilensin. inş. hiç fırsat bulamaz da evinden çıkamaz.
kv ide dedim zaten artık X benim için bitti. oda yook o kötü bişey demedi sen yanlış anladın vs. sinirle böyle şeyler deme. bende anne o benim için bitti başka bişey demiyorum dedim...

tek sorun görümcen ve kvaliden ise biraz ironi yapmışsın aslında. tabi sen duygusal biri olabilirsin ve dediğin gibi birikim olabilir. ama yüzük çıkarıp da ben gideceğim diyecek bir konu göremedim ortada. ayrıca eşin de zaten yanındaymış.hadi onlarla birlikte olsa neyse dicem.
gelelim görümcene. senin ona onun da sana bir gebeliği yok. aramak zorunda değilsin kesinlikle. hele ki emri vakilerden hiç hoşlanmam. çocuk gibi şikayet olaylarından da.. ne kadar uzak o kadar iyi.

arkadaşım diyorum yaa gerçekten çok biriktirmişim. yoksa sadece bu kadarla tabi ki bi yuva yıkılmaz. ve kp de hep böyle olaya sonradan dahil olupta hep beni hatalı görmesi çıldırttı.

cnm o kadar şeyden sonra ne gidiyosun. eve çıkınca arar tebrik edersin bebeğini sağlıkla büyüt dersin. bak öyle daha iyi bi gitme iki gitme gene sorun başlar

canım konuşmuycam ki sadece geçmiş olsun gözünüz aydın diyecem. telde falan tebrik edip etmek istemem çünkü birebir iletişim kurmak istemiyorum. eşim için gitmeliyimm oda yanımda ol aşkım diyo..

arkadaşım diyorum yaa gerçekten çok biriktirmişim. yoksa sadece bu kadarla tabi ki bi yuva yıkılmaz. ve kp de hep böyle olaya sonradan dahil olupta hep beni hatalı görmesi çıldırttı.

seninkiler normal canım sonuçta gelinsin bir kulp bulacaklar elbet. anormal olan benim ailem..aslında ortasını bulmak lazım ama bu kvalide milletinin elinin kararı kıt galiba biraz. bizim gelini pamuklar içinde saklar annemler... her hafta gelmez zaten kardeşim bir uğrar giderken ne yemekler, ne değişik tropik meyveler nerelerden getirtirlerse, aklıma gelmiyor artık. kendi hamile de...evlerine de gitmezler zaten...telefon açıp da neden hiç aramıyorsun diye arkaşça sitem ettim geçen gün, annem bir yandan babam bir yandan demediğini bırakmadı... kızı neden arıyorsun. hem hamile hem işten gelmiş.. gelin de ara ara arasa bunları içim yanmaz...

amin canım tez zamanda kucağın dolsun inşallah kendinide çok yıpratma senin eşinle kötü olman onun işine gelecek demek ki kendi hanesi olaylıya sizide çekemiyo belki bilemeyiz ki insanların içini

inş. canım isteyen herkese nasip etsin rabbim hakkıyla anne olmayı..
zaten hanesi son zamanlarda çok sorunlu...
benden uzak allaha yakın olsun..
ne bizi onlara nede onalrı bize muhtaç etmesin..

seninkiler normal canım sonuçta gelinsin bir kulp bulacaklar elbet. anormal olan benim ailem..aslında ortasını bulmak lazım ama bu kvalide milletinin elinin kararı kıt galiba biraz. bizim gelini pamuklar içinde saklar annemler... her hafta gelmez zaten kardeşim bir uğrar giderken ne yemekler, ne değişik tropik meyveler nerelerden getirtirlerse, aklıma gelmiyor artık. kendi hamile de...evlerine de gitmezler zaten...telefon açıp da neden hiç aramıyorsun diye arkaşça sitem ettim geçen gün, annem bir yandan babam bir yandan demediğini bırakmadı... kızı neden arıyorsun. hem hamile hem işten gelmiş.. gelin de ara ara arasa bunları içim yanmaz...

ayy ne güzelmiş annenler... kvde de bana sordu bikaç kez niye aramıyosun falan dedim vaktim yok evdeyim ama işim oluyo ders çalışıyorum vs. zaten bu olaydan sonra kendimi çektim. yoksa hergün annemi aramaz onları aradım ama boş. bunlar doymuyo ve görmüyolar .

Yapacagin en güzel şey onlari duymamazliktan ve gormemezlikten gelmek..
Dahada bozulurlar pirim verme.sakin.
Hep soyluyorum ' gorumcelerden nefret ederim ' :ssz: en cokta kendiminkinden tabiii :37: :27: Elimden gelse bi kasik suda bogarim :ssz:

Back
X