siz olsanız bu görümceyi arar mısınız?

olan size ve eşinize olmuş yazık :( ailelerimiz bile olsa aslolan yuvamızın korunması sonuçta.bence sizin arayacak bir sebebiniz yok görümcenizin sizi arayıp asıl özür dilemesi lazım. arkanızdan konuşup gıybet etmeye çalışmak yakışık almamaış çünkü. siz eşinizle mutlu olun. Allah da yardımcınız olsun eşinizin ailesi konusunda

olan size ve eşinize olmuş yazık :( ailelerimiz bile olsa aslolan yuvamızın korunması sonuçta.bence sizin arayacak bir sebebiniz yok görümcenizin sizi arayıp asıl özür dilemesi lazım. arkanızdan konuşup gıybet etmeye çalışmak yakışık almamaış çünkü. siz eşinizle mutlu olun. Allah da yardımcınız olsun eşinizin ailesi konusunda

çok teşekkür ederim canım. benden ondan özür falan hiç bişey beklemiyorum uzak olsun. söylediği sözlerin arkasında dursun (teyzelikle görüşmek istemiyorum muhattap olmak istemiyorum vs. gibi ). çünkü ondan bana hayır gelmez.
yalan dolan herşey var. bi ara oturup sorunlarımızı konuşmuştuk. gitmiş hepsini kv de anlatmış. kötü şeyler değildi anlattıklarım kv min bize sık sık gelmesi vs gibi şeyler. allah fırsat vermesin böyle insanlara...

Back
X