siz olsanız bu görümceyi arar mısınız?

teyzelik

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
253
5
16
35
Antalya
herkese iyi geceler..

arkadaşlar görümcemle aramız önceden iyi sayılırdı. yani birbirimize hem mesafeli hemde gerekli durumlarda yakın davranırdık.neyse konuma geçeyim..

görümcem evlendi neyse tam tamam kurtuldum artık dedim ki asıl sorunlar o zaman başladı. eşiyle kavga etti etti bize geldi ama öyle normal saatlerde değil yani. akşam 10 da gece 1 de vs. gibi. eşi şehir dışına gider hopp bizde yada zorla bizi çağırır ki evi korkulacak bii ev değil güvenli yani.derken derken artık gündüzleri hergün beni arayıp size geliyorum inanırmısınız komşularıma arkadaşlarıma vakit ayıramayacak kadar beni sıkıyodu. bunlara hep sustum ve yeri geldikçe kv in hakkında rahatsız olduğum şeyleri belirttim.ve bu beni yine bikaç kez aradı dışardaydım evime kabul edemedim sadece 3 kez gerçekten evde değildim.
o ara eşimin ailesi yine şehir dışındaydı neyse onlarda bizim olduğumuz şehire geldiler kendi evlerine. ben görümce hanımı dışarda olduğum için evime kabul edemediğim için bi gün eşime beni şikayete aradı ve allahın işi eşim ogün evdeydi izinliydi. bu başladı teyzelik beni istemiyo zaten kaçkez geliyorum ki size falan demeye ama rabbim biliyo oturup saatlerce onun sıkıntlarını dinler kendimce yol gösterirdim yani herşeyini okadar alttan aldım ki ve o kadar sık geliyodu ki...
neyse bende sinirlendim aldım teli eşimden dedim ki senin yaptığın çok ayıp ne demek ya sen kimi kime şikayet ediyosun falan tartıştık sonra bana dedi ki benim muhattabım sen değilsin abime ver dedi eşime verdim ve eşime dediki abicim ben artık seninle yalnız görüşmek istiyorum teyzelikle kesinlikle görüşmek istemiyorum falan dedi eşimde saolsun :nazar: dedi ki ben eşimden ayrı hiçbir yere gitmedim yine gitmem ben eşimle ailelere gezmelere hep beraber gittik vs dedi.neyse benim o zaman abimde yok. seni de sildim falan dedi. bu böyle bitmedi kp de doldurmuşlar bide anne kız. kp eşimi çağırmış işten gelirken senin eşin saygısız kızıma he hoş desin niye kırıyo falan. eşim eve geldi bende sorunlu bikaç gün geçirdik die eşime muhteşem bi sofra hazırladım. o sofra zehir oldu bize eşim babasının söylediklerini söyledi. bende çok sinirlendim. ağladım bağırdım çağırdım. eşim benim ağlamama çıldırdı eline geçen şeyi sofraya fırlattı. bende evi terkiyodum ailemi çağırdım. arkadaşlar çok kötü bi geceydi alyansımı çıkardım ki eşimde bende 4 buçuk yıldır hiç alyansımızı çıkarmadık (maşaaallah) o gün tak etti birikimler patlamış.o gece çocuklar gibi eşimle ağladık ben gidicem dedim eşim ben sana bişey demedim niye böyle yapıosun dedi ağladı.neyse aileler araya girdi ben gitmedim evimden. rabbim kimsenin yuvasına sıkıntı vermesin.

o günden sonra grmcemle konuşmuyorum. eşimle konuşuyolar. bi kaz kez karşılaştık yüzsüz o benle konuştu ben konuşmadım. görümcemin yüzünden 1 kere daha evi terketmeye kalktım.ama asıl yapan kv de de kızını çok dolduruyo. üstüme gönderiyo. dünde eşimi aramış demiş ki teyzelik beni niye aramıyo. yüzüsz müdür nedir anlamadım. ben niye arayım onu yaa valla çıldırcamm. arkadaşlar hakkınız helal edin artık bu kvden de görümcemden de nefret ediyorum ama eşime belli etmiyorum. gerçi biliyo ama..

Bunlara yuz verdikce astarini istiyolar...kesinlikle eskisi gibi olma derim esinde yaninda nasil olsa benmde 4 grumcem var hepsi birbirinden betr kaynanam hepsinden de olmuyo npsan yaranamiyosun en iyisi uzak olucaksin mesafeli onlarda hadlerini blicekler

Bunlara yuz verdikce astarini istiyolar...kesinlikle eskisi gibi olma derim esinde yaninda nasil olsa benmde 4 grumcem var hepsi birbirinden betr kaynanam hepsinden de olmuyo npsan yaranamiyosun en iyisi uzak olucaksin mesafeli onlarda hadlerini blicekler

yorumun için tsk ederim arkadaşım..
valla öyle arkadaşım yaa bıktım artık. eşimle özelimiz bile kalmamıştı. bendeki görümce belası kv ile birlikte fesatlık abideleri gibiler. allahım korusun. eşime hep diyorum sana olan sevgim bu kadar kuvvetli olmasa bi dk durmam yanında diyorum. gerçekten de öyle.

yorumun için tsk ederim arkadaşım..
valla öyle arkadaşım yaa bıktım artık. eşimle özelimiz bile kalmamıştı. bendeki görümce belası kv ile birlikte fesatlık abideleri gibiler. allahım korusun. eşime hep diyorum sana olan sevgim bu kadar kuvvetli olmasa bi dk durmam yanında diyorum. gerçekten de öyle.

Aynen oyle cnm o sevgi zaten bunlara katlanmana sebeb.gorumce hadi cahil kv kp koskoca insanlar anla dinle dimi ortaligi karistiriyolar hemen...dedigin gibi hic yuz verme derm ayarida yok dusuncesizde belliki

Aynen oyle cnm o sevgi zaten bunlara katlanmana sebeb.gorumce hadi cahil kv kp koskoca insanlar anla dinle dimi ortaligi karistiriyolar hemen...dedigin gibi hic yuz verme derm ayarida yok dusuncesizde belliki

ben onları allaha havale ediyorum. doğum yapacak 1 ay sonra görümce mecbur gidicem hastaneye falan ama sadece geçmiş olsun gözünüz aydın demeyi düşünüyorum onuda ortalığa söylemyi istiyorum. onunla göz teması dahi kurmak istemiyorum. rabbim yardım etsin..

bence gorusmeyin olsun bitsin bendede var iki gorumce bitanesi evlerden irak o derece yani nefret ettirdi beni su hayattan ayni bende esimle ayrilmayi cok dusundum onun yuzunden kendi evliliginde gormedigi saygiyi esim bana yapiyor diye kadin olay cikariyordu o kadar kadina saygi gosterme degmez ablam diyordu benimle paylasdigimiz sirlari konustugumuz seyleri abartarak esime anlatan boyle dengesiz bir insan kp kv ve kiz kardesini sisiren bir kadin ben rabbime havale ettim onu birgun yine esimle tartismis ona diyemediklerini bana acti soyledi benim icin kardes yok o yoksa sizde elalemsiniz benim icin dedi bende pasa gonlun bilir dedim diye ortaligi ayaga kaldirdi ben niye abla o senin kardesin yapma etme dememisim kesip atmisim dunden bekliyormusum planlar yapmisim kazanmisim zaferimi kutlayacakmisim ne alakasi varsa kardesiyle babasi annesine niye para vermiyormus diye kavga etmisler konu bana nasil dondu anlamadim beyin ozurlu bende acdim interneti yazdim duvar yazilari mahser gunu bana haksizlik yapanlari orada bekleyecegim hesaplar icin diye zoruna gitmis hanimin aradi ozur diledi af ettim bakdim sonu yoookkkk yapiyor yapiyor kuru bir ozur herseyi af etmeye yetmiyor artik ben hastanelerde can cekisirken rabbimin adaleti deyip kahkaha atan insan bitirdim gordugum yerde bile gormezlikden geliyorum birkac kez aradi size gelecem diye musait degilim dedim artik gorusmuyorum bitti benim icin anammi babammi elin delisiyle ugrasacagim

bence gorusmeyin olsun bitsin bendede var iki gorumce bitanesi evlerden irak o derece yani nefret ettirdi beni su hayattan ayni bende esimle ayrilmayi cok dusundum onun yuzunden kendi evliliginde gormedigi saygiyi esim bana yapiyor diye kadin olay cikariyordu o kadar kadina saygi gosterme degmez ablam diyordu benimle paylasdigimiz sirlari konustugumuz seyleri abartarak esime anlatan boyle dengesiz bir insan kp kv ve kiz kardesini sisiren bir kadin ben rabbime havale ettim onu birgun yine esimle tartismis ona diyemediklerini bana acti soyledi benim icin kardes yok o yoksa sizde elalemsiniz benim icin dedi bende pasa gonlun bilir dedim diye ortaligi ayaga kaldirdi ben niye abla o senin kardesin yapma etme dememisim kesip atmisim dunden bekliyormusum planlar yapmisim kazanmisim zaferimi kutlayacakmisim ne alakasi varsa kardesiyle babasi annesine niye para vermiyormus diye kavga etmisler konu bana nasil dondu anlamadim beyin ozurlu bende acdim interneti yazdim duvar yazilari mahser gunu bana haksizlik yapanlari orada bekleyecegim hesaplar icin diye zoruna gitmis hanimin aradi ozur diledi af ettim bakdim sonu yoookkkk yapiyor yapiyor kuru bir ozur herseyi af etmeye yetmiyor artik ben hastanelerde can cekisirken rabbimin adaleti deyip kahkaha atan insan bitirdim gordugum yerde bile gormezlikden geliyorum birkac kez aradi size gelecem diye musait degilim dedim artik gorusmuyorum bitti benim icin anammi babammi elin delisiyle ugrasacagim

zaten ben görüşmek istemiyorum 7 aydır hiç merak etmedim eşim onunla ilgili bişey anlatmaya kalksa aşkım sinirlerimi bozmak istemiyorum lütfen bitanem anlatma diyorum . o kene gibi yapışmasın da valla bazen diyorum ki bu görümcem olana kadar on tane eltim olsaydı valla on kişiye bedel. rabbim kalbine göre versin onun. seninde işin zor canım allah yardımcımız olsun inş.

biran kendi yasadiklarim geldi okurken yazdiklarini cok zor durumlar en iyisini yapmissin gorusmeyerk sahsen bende oyle yapiyorum.kafam rahat.bende ahirette hesaplasicam hepsiyle bir gozumden akan bir damla yasin hesabini sorucam.aklima geldikce cok kotu oluyorum rabbim boyle insanlari kendi dertlerine dusursun kimsenin gunahina giremesinler ins.

bendede var oofff anlatmaya kalksam sayfalar yetmez :(
işte bazen normal hayatta muhattap bile olmayacağımız insanlarla sırf eşlerimiz için üzülmesinler diye aynı sofralara oturmak onlara katlanmak zorunda kalıyoruz

işte bazen normal hayatta muhattap bile olmayacağımız insanlarla sırf eşlerimiz için üzülmesinler diye aynı sofralara oturmak onlara katlanmak zorunda kalıyoruz

bu sefer bizim evliliğimizin dönüm noktası mıydı neydi bilemem ama çok zor dönem geçirdim. inanırmısın canım o kavgadan sonra ayda 2 kere regl olmaya başladım. şükür son 1 aydır normale döndü gibi. benim vücut çok hassas dr bile diyo ki senin çok sakin bi hayatın olmalı diyo ama bu eş aileleri yüzünden ne mümkün.

Aynen katiliyorum sana canim...hemde ne katlanmak baskasi yapcak onlaarin yaptiklarini sac birakmzdim kafalarinda off off:(

ay canım pardon ya tam yorumları okumayın ca böyle oldu kusura bakma bence sen kendini hiç üzme önemli olan burda kim kocan onlar kim koca bir hiç diyelim sen kocanla iyi ol eğer kötü olursan onların istediğini ellerine vermiş olursun

sen rol icabı git bence kutla gitmezsen daha üstün e başka şeylerde koyup olayı farklı yorumlayıp eşine yansıtırlar

bu sefer bizim evliliğimizin dönüm noktası mıydı neydi bilemem ama çok zor dönem geçirdim. inanırmısın canım o kavgadan sonra ayda 2 kere regl olmaya başladım. şükür son 1 aydır normale döndü gibi. benim vücut çok hassas dr bile diyo ki senin çok sakin bi hayatın olmalı diyo ama bu eş aileleri yüzünden ne mümkün.

Bunlar yuzunden insan hastalik hastasi oluyo...bnm tansiyon firlar hemn elim ayagim titrer bi olayda bendeki eserleri...:( esin yaninda en azindan cnm neler okuyorz duyuyorz...

Back
X