- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.553
- 548
Hayatınızı bilmiyorum çocuğunuz var mı ama eğer yoksa 1+1 ev fiyatları nedir? Bir milyon civarıysa bir ev alsanız yani eşyalarınızı bilmiyorum. Ankara da merkezde olmayan yerlerde bu fiyatlara ev alınabiliyor. Arabanız varsa ise onla gidersinizFiyat konusunda hepiniz çok haklısınız ama şehir Kayseri. Burada çok uzun yıllardır değil tl üzerinden Euro ile kira istenme uygulaması bile var. Hepsi tok satıcı o da sinir bozucu. Vazgeçmeye yaklaştırdınız bu arada beni
Ev deprem bölgesinde ise evet iyi düşünün.17 bin lira kira yüksek ama eğer ki bunu karşılayacak durumunuz varsa oturun derim.Merhaba herkese aynı şehirde başka bir eve taşınıyorum. Evin avantajları ve dezavantajları arasında çok kararsız kaldım.
Avantajları ;
- içi harika dizayn edilmiş ev sahibi baştan sona yaptırmış
- muhit son derece seçkin
- önü açık ve manzaralı. Hatta bulunduğum şehrin en iyi manzaralarından birisi diyebilirim.
- binadan çıkar çıkmaz parka adım atıyorsunuz büyük ve güzel bir park
Dezavantajları ;
- kira 2 senelik peşin aylık 17 binden 408 bine denk geliyor. Bu kadarı fırsatçılık bence ama piyasaq bu şekilde bir yandan da.
- bina 25 yıllık evin içi ne kadar güzelse bina o kadar ehhh işte. 14 katlı 25 yıllık bir bina
Beni özellikle binanın eski oluşu deprem yönünden korkutuyor her ne kadar emlakçı ve ev sahibi sağlam deseler de sizce bina yaşının sağlamlıkla bir alakası var mı ? E devlette bina hasarsız olarak görünüyor ama performans testi yaptırmıyormuş mülk sahipleri bina zarar görmesin diye bana sorarsanız evlerinin değeri düşmesin diye. Hasarsız ibaresine ne kadar güvenilebilir orası muamma
Gezdiklerin arasında vurulup aşık olduğum tek ev oldu ama işte eski bina olması deprem yönünden korkutuyor.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Ankara'da bile o kadar yüksek degildir.25 senelik evin kirasi zannetmiyorum.Fiyat konusunda hepiniz çok haklısınız ama şehir Kayseri. Burada çok uzun yıllardır değil tl üzerinden Euro ile kira istenme uygulaması bile var. Hepsi tok satıcı o da sinir bozucu. Vazgeçmeye yaklaştırdınız bu arada beni
Yoo Ankara’da 30-40 yıllık evler 18-20 içi yenilendiyse 25 ve üstü.Ankara'da bile o kadar yüksek degildir.25 senelik evin kirasi zannetmiyorum.
Bence ev sahibi o kadar kira verene kadar aynı parayla faizsiz şekilde bence ev kredisine girsin.Daha mantıklı.Yoo Ankara’da 30-40 yıllık evler 18-20 içi yenilendiyse 25 ve üstü.
Eski semtler var burda sonuçta. Evi alırken veya kiralarken yerine veriyoruz parayı daha çok aslında.
Önceden öyleydi artık o ayar da kaçtı tabii
Belki evin yeri güzeldir ben öyle düşündüm.
yani ankarada sincanda 20 bin değildir ya da incekte o kadar eski ev çok yok mesela amaYoo Ankara’da 30-40 yıllık evler 18-20 içi yenilendiyse 25 ve üstü.
Eski semtler var burda sonuçta. Evi alırken veya kiralarken yerine veriyoruz parayı daha çok aslında.
Önceden öyleydi artık o ayar da kaçtı tabii
Belki evin yeri güzeldir ben öyle düşündüm.
Allah aşkına şu aklı pazardan mı aldınız?Bence ev sahibi o kadar kira verene kadar aynı parayla faizsiz şekilde bence ev kredisine girsin.Daha mantıklı.
Bazı bankalarda oluyor ya.Allah aşkına şu aklı pazardan mı aldınız?
nerede faizsiz ev kredisi?
Faizsiz ev kredisi mi varmış?Bence ev sahibi o kadar kira verene kadar aynı parayla faizsiz şekilde bence ev kredisine girsin.Daha mantıklı.
İslami bankalarda oluyor ya.Babamin arkadaşı öyle ev aldı.Ama bildiğim kadariyla taksidi çok yüksek oluyor.Faizsiz ev kredisi mi varmış?
Varsa girsin iyiymiş
Aynen Çankaya’nın çoğu semtinde eski ev çok merkezi yerde de olunca kiraları çok.yani ankarada sincanda 20 bin değildir ya da incekte o kadar eski ev çok yok mesela ama
ayrancı da esatta, evlerin eski olduğu cümle çankaya mahallesinde önü açık, içi yapılı ev 20 binden aşağı yoktur
ki konu kayseride geçiyor kayseride evler geniş...yeri de anladığım kadarıyla merkezin iyi bir mahallesi. ama merkezi ve iyi yerde de ev eski oluyor, bu genelde böyle.
Yani cebinden yine bir sürü para çıkıyor. Şu zamanda aylık kredi miktarlarını ödemek kolay değilİslami bankalarda oluyor ya.Babamin arkadaşı öyle ev aldı.Ama bildiğim kadariyla taksidi çok yüksek oluyor.
hhı evet faizsizİslami bankalarda oluyor ya.Babamin arkadaşı öyle ev aldı.Ama bildiğim kadariyla taksidi çok yüksek oluyor.
Neden ozellikle oralar. Cok pahali ya. Kayseride 17 bin ne demekHı hıııbilirsin Kayseri’yi benim baktığım ev Alpaslanda. Zaten oralarda bakıyorum ya talas ya köşk Alpaslan vs. Baktığım ev yerlilerin sitesinde bahar caddesinde
Tam senden beklenen, dahiyane bir çözüm. Faizsiz ev kredisini kim veriyor onu da yazsaydın keşke.Bence ev sahibi o kadar kira verene kadar aynı parayla faizsiz şekilde bence ev kredisine girsin.Daha mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?