Siz ne yapardınız? Bu şiddet değilmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

romeoandjuliett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
8
3
36
39
Merhabalar;
Erkek arkadaşımı bize davet ettim. Kardedimde vardı. İyi geciyordu , kahve içerken bana daha önce mesaj atan hoşlanan biri vardı ben ona herşeyi söyledim onla hiç o tarz konuşmadım. Daha sonra bir konudan sebep kardeşimi onla tanıstırdım. Buda ögrendi hatta ben söyledim gizlemedim.erkek arkadasım ögrenince herşeyi kardeşime anlattı o daha önce yazdınlarını bilmiyordu. Sus konuyu kapat daha sonra konusuruz dedim. Susmadı , kardeşimde üzüldü sonra cocukla konustu ayıp ettiniz dedi ikinizde. Bu laftan sonra benim evimde bagırmaya başladı , aniden gitmeye calıstı ben gel konusalım dedim elleri ayakları titriyordu , bagırdı , cagırdı bende ayrıldım. Arkamda durmadın dedi. Haklıda olsa sizce ilk geldigi yerde böyle birşey notmalmi. Öfkesi siz olsanız napardınız. Resmen öfke patlaması yaşadı. Ben ve kardeşim sakinleştiremedik.

Gerçekten çok yanlış yapmışsınız adam sizden hoşlanıyormuşsa kardeşinizle neden tanıştırmışsınız? Erkek arkadaşınız da neden öyle bağırıp çağırmış anlamadım. Sakince sizden uzaklaşabilirdi eğer soğumuşsa

Merhabalar;
Erkek arkadaşımı bize davet ettim. Kardedimde vardı. İyi geciyordu , kahve içerken bana daha önce mesaj atan hoşlanan biri vardı ben ona herşeyi söyledim onla hiç o tarz konuşmadım. Daha sonra bir konudan sebep kardeşimi onla tanıstırdım. Buda ögrendi hatta ben söyledim gizlemedim.erkek arkadasım ögrenince herşeyi kardeşime anlattı o daha önce yazdınlarını bilmiyordu. Sus konuyu kapat daha sonra konusuruz dedim. Susmadı , kardeşimde üzüldü sonra cocukla konustu ayıp ettiniz dedi ikinizde. Bu laftan sonra benim evimde bagırmaya başladı , aniden gitmeye calıstı ben gel konusalım dedim elleri ayakları titriyordu , bagırdı , cagırdı bende ayrıldım. Arkamda durmadın dedi. Haklıda olsa sizce ilk geldigi yerde böyle birşey notmalmi. Öfkesi siz olsanız napardınız. Resmen öfke patlaması yaşadı. Ben ve kardeşim sakinleştiremedik.
ne yazdınız da neyi anlayıpp yorum yapalım?

Merhabalar;
Konu çok karışık biraz düzenleseniz daha iyi yorumlar alırsınız. Anladığım kadarıyla size mesaj atan adamı kardeşimizle tanıştırdınız diye gurur yapıp kardeşinize sitem etmiş. Ama siz de madem o adamla flört tarzında konuşmadınız neden kardeşinizle tanıştırdınız?

Konu çok karışık biraz düzenleseniz daha iyi yorumlar alırsınız. Anladığım kadarıyla size mesaj atan adamı kardeşimizle tanıştırdınız diye gurur yapıp kardeşinize sitem etmiş. Ama siz de madem o adamla flört tarzında konuşmadınız neden kardeşinizle tanıştırdınız?
bacım nasıl anladın valla bordo berelisin sen

anladığım kadarıyla şiddet yok ama öfke problemi sorunu var. sinirlenince öfke patlaması yaşayan elleri ayakları titreyen adam yarın öbür gün şiddet de uygulayabilir tabii. ancak sizin naptığınızı, adamın haklı bir sebebi olup olmadığını da pek anlayamadım doğrusu.

Merhabalar;
Sizden hoşlanan birini kardeşinizle tanıştırmanız çok ayıp bir şey. erkek arkadaşınız muhtelemen konuşmanızı görünce kıskanmıştır ama verdiği tepki çok kaba, ilişkiye devam etmeyin ve bir daha da bu hatayı yapmayın derim.

Senden hoslanan bir adamı kardesınle nasıl tanıstırırsın nasıl bir ablalık bu ya 😟
Konuyu yanlıs mı anladım bilmiyorum umarım yanlıs anlamısımdır. Sonunu hiç anlamadım zaten ama kız kardeşin yada sevgilin ikisininde sana karşı tepkisi sert olmalı. Hatta sevgilin kız kardesını bılerek gorustugunu düşünüyorsa bunlar nasıl bir aile diyerek ayrılmalı 😟

Anlayamadım kardeş de kadın mı?

Sizden hoşlandığını bildiğiniz birini neden kızkardeşinizle tanıştırdınız??:KK57:

Ne?? :KK57:

Size asilan adami ne sebeple olursa olsun kardesinizle niye tanistiriyorsunuz? Hadi tanistirdiniz diyelim, neden daha onceden kendinize asildigini soylemediniz.
Erkek arkadasiniz da tanisma olayini duyunca, onceden size yurudugunu kardesinize soyler tabi bu durumda adamin sinirlenmesi normal geldi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X