- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi kahveyokmu
-
DKNY yesıl bende bayılıyorum ona kullandıgımda her kez sorardı amma yaz kokusu Kış kokusu lady mıllıon tavsıyye ede bılrıım korkunc guzel suanki gozdemBenim begendigim ve kullandiklarim
Gucci rush
Dkny be delicious (yeşil olan)
Bi de dolce gabbana nin light blue su var arkadasim kullaniyordu cok Sevmistim kokusunu
Ben birinde çok beğenip Ephorıa yı almıştım. ilk kullanışımda çok sevmiştim ama sonraki kullanışımda beğenmedim. kokuyumu bozmuş dp yoksa benmi sıkıldım bilemedim. Chanel aldım en son fena değil ama hangisi bilmiyorum.Benim begendigim ve kullandiklarim
Gucci rush
Dkny be delicious (yeşil olan)
Bi de dolce gabbana nin light blue su var arkadasim kullaniyordu cok Sevmistim kokusunu
hypnotı poison için ne düşünüyosunuzDKNY yesıl bende bayılıyorum ona kullandıgımda her kez sorardı amma yaz kokusu Kış kokusu lady mıllıon tavsıyye ede bılrıım korkunc guzel suanki gozdem
vazgeçemediğiniz hangisi?Ysl manifesto edp, lancome la vie est belle, burberry classic, giorgia armani acqua di gioia , viktor rolf flowerbomb, chanel chance.
hypnotı poison için ne düşünüyosunuz
Ben birinde çok beğenip Ephorıa yı almıştım. ilk kullanışımda çok sevmiştim ama sonraki kullanışımda beğenmedim. kokuyumu bozmuş dp yoksa benmi sıkıldım bilemedim. Chanel aldım en son fena değil ama hangisi bilmiyorum.
Avonun treselle yi çok severim.
bunları kullandınmı hiç ne düşünüyosun?
Arkadaşım tavsiye etmişti bende senin gibi tatlı kokulardan çok hoşlanmıyorum. Alıpp almamak arasında kararsız kaldım. Bide çok sorulan parfümleri beğendikleri için sorduklarını sanıyoruz bazen çok ağır olduğu içinde soruyo olabiliyoar :))))Onu kullanmadim ama ev arkadsim kullaniyordu baskasi kullanirken hosuma gitmisti ama ben sıktıgımda gun boyu basim agridi.
Seker cikolata kokulari haric cok baskin kokusu olmsmak sartiyla butun parfümleri seviyorum diyebilirim.
BUnu cok merak ediyorum...Geceler kullana bıleceyınız koku ıse bana gore Tom Fort velvet orchıd
Arkadaşım tavsiye etmişti bende senin gibi tatlı kokulardan çok hoşlanmıyorum. Alıpp almamak arasında kararsız kaldım. Bide çok sorulan parfümleri beğendikleri için sorduklarını sanıyoruz bazen çok ağır olduğu içinde soruyo olabiliyoar :))))
Bu arada erkek arkadaşımın bende sevmediği nefret ettiği kokular; chloe love, elie saab le parfum, dior addict, narciso rodriguez parfümlerinin hepsi
Hatırlayamadım kokuyu mutlaka denediğim bi kokudur parfüm alırken. Ama ağır derler genelde dediğğin gibi kou herkeste farklı duruyo neden bilmiyorum amaYa gucci rush benim tenime cok iyi gidiyor
ama iyice ayaga dustu parfumum
Baskasinda kokladigimda cok berbat geliyor
ama bende oyle degil...
Pahalı bır parfum amma her kadının bır bahalı parfumu olmalıdır benceBUnu cok merak ediyorum...
Chanel chance güzelYsl manifesto edp, lancome la vie est belle, burberry classic, giorgia armani acqua di gioia , viktor rolf flowerbomb, chanel chance.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?