• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Ne Düşünüyorsunuz?????

kahveyokmu

Noolmuş biraz deliysem
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
2.244
2.224
133
Merhaba arkadaşlar. Koku benim için çok önemli ama halen aradığımı bulamadım.
Sizin en beğendiğiniz kokular hangisi ?
Kullandığınızda en çok beğenilen çevrenizdekiler tarafından merak edilen ve birde en nefret ettiğiniz rahatsız edici kokular hangileri???

Benim begendigim ve kullandiklarim
Gucci rush
Dkny be delicious (yeşil olan)

Bi de dolce gabbana nin light blue su var arkadasim kullaniyordu cok Sevmistim kokusunu

Gucci rush

Bi de dolce gabbana nin light blue su var arkadasim kullaniyordu cok Sevmistim kokusunu
DKNY yesıl bende bayılıyorum ona kullandıgımda her kez sorardı amma yaz kokusu Kış kokusu lady mıllıon tavsıyye ede bılrıım korkunc guzel suanki gozdem

Gucci rush

Ben birinde çok beğenip Ephorıa yı almıştım. ilk kullanışımda çok sevmiştim ama sonraki kullanışımda beğenmedim. kokuyumu bozmuş dp yoksa benmi sıkıldım bilemedim. Chanel aldım en son fena değil ama hangisi bilmiyorum.
Avonun treselle yi çok severim.
bunları kullandınmı hiç ne düşünüyosun?

Ysl manifesto edp, lancome la vie est belle, burberry classic, giorgia armani acqua di gioia , viktor rolf flowerbomb, chanel chance.

Ysl manifesto edp, lancome la vie est belle, burberry classic, giorgia armani acqua di gioia , viktor rolf flowerbomb, chanel chance.
vazgeçemediğiniz hangisi?
ben ne kullandıysam bu yaz hep çok sıkmışsın dediler deli aldım. anladımki parfüm seçemiyorum ben:KK53:

Bu arada erkek arkadaşımın bende sevmediği nefret ettiği kokular; chloe love, elie saab le parfum, dior addict, narciso rodriguez parfümlerinin hepsi :D

hypnotı poison için ne düşünüyosunuz

Onu kullanmadim ama ev arkadsim kullaniyordu baskasi kullanirken hosuma gitmisti ama ben sıktıgımda gun boyu basim agridi.
Seker cikolata kokulari haric cok baskin kokusu olmsmak sartiyla butun parfümleri seviyorum diyebilirim.

Ben birinde çok beğenip Ephorıa yı almıştım. ilk kullanışımda çok sevmiştim ama sonraki kullanışımda beğenmedim. kokuyumu bozmuş dp yoksa benmi sıkıldım bilemedim. Chanel aldım en son fena değil ama hangisi bilmiyorum.
Avonun treselle yi çok severim.
bunları kullandınmı hiç ne düşünüyosun?

Az once yanlis mesaji alintilamisim pardon.
Oriflame in amber elixir ini cok begeniyorum
Avonun da incandisense. ( yazilislari. Yanlis olabilir ):KK70:

Onu kullanmadim ama ev arkadsim kullaniyordu baskasi kullanirken hosuma gitmisti ama ben sıktıgımda gun boyu basim agridi.
Seker cikolata kokulari haric cok baskin kokusu olmsmak sartiyla butun parfümleri seviyorum diyebilirim.
Arkadaşım tavsiye etmişti bende senin gibi tatlı kokulardan çok hoşlanmıyorum. Alıpp almamak arasında kararsız kaldım. Bide çok sorulan parfümleri beğendikleri için sorduklarını sanıyoruz bazen çok ağır olduğu içinde soruyo olabiliyoar :))))

Ya gucci rush benim tenime cok iyi gidiyor
ama iyice ayaga dustu parfumum :(
Baskasinda kokladigimda cok berbat geliyor
ama bende oyle degil...

Arkadaşım tavsiye etmişti bende senin gibi tatlı kokulardan çok hoşlanmıyorum. Alıpp almamak arasında kararsız kaldım. Bide çok sorulan parfümleri beğendikleri için sorduklarını sanıyoruz bazen çok ağır olduğu içinde soruyo olabiliyoar :))))

Hypnotic seker kokusu degil de begeneni bayaa cok bu kokunun.

Bu arada erkek arkadaşımın bende sevmediği nefret ettiği kokular; chloe love, elie saab le parfum, dior addict, narciso rodriguez parfümlerinin hepsi :KK70:

erkekler ağır parfümleri pek sevmiyo diye biliyorum. Bide tatlı kokularımı yoksa odunsu kokularımı seviyolar onu merak ediyorum. sence zen nasıl bi koku

Ya gucci rush benim tenime cok iyi gidiyor
ama iyice ayaga dustu parfumum :KK43:
Baskasinda kokladigimda cok berbat geliyor
ama bende oyle degil...
Hatırlayamadım kokuyu mutlaka denediğim bi kokudur parfüm alırken. Ama ağır derler genelde dediğğin gibi kou herkeste farklı duruyo neden bilmiyorum ama

Back