- Konu Sahibi benveyineben
-
ortada cocuk yok don biciyor,
konuma hemen gireyim..biz uzun yillar evliyiz esimin annesiyle gorusmuyoruz, esim son 3 yilda gidip goruyor ama iliskileri super degil bildigim kadariyla. yurtdisinda oldugumuz icin oyle sIK gormuyor.
esimin kardesi var evlenecek nasip olursa, onunla da iliskilmiz yok denecek kadar.
dun oturuyoruz esimle niye dediysem demis oldum : kardesinin dugunune gidermiym dedim.
esim: annemle ayni yerde olmak istemezsin konusman gerekebilecek bunlara evet diyorsan gideriz dedi.ben dedim ki, sonucta ben orda kavga cikarmam gider geliriz, yok bu israr ediyor rahatsiz olursun falan. Gecen sene cocuklari gostermek icin annesine gitmistim selamlastik bitti oturduk kalktik, oraya giderken rahatsiz olursun konusman gerekebilir diye birsey dememisti. Bu dugun olayinda deyince beni istemiyor, acigim uymaya bilirim diye dusundum ve dusuncemi de soyledim.neymis kafamda kuruyormusum, niyet okuyor usum.amaci kardesinin mustakbel akrabalarina rezil olmamakmis, umrunda degilmis annesiyle iliskilerimiz falan filan. arkadaslarim ben yoruldum bu islerden, esim annesine gidince biz yokmus gibi hareket ediyor, bize gelince onlari bana savunuyor. ben esimin bu dediklerinden beni dugunu istemedigini anladim, herkes boyle anlar desem de ikna edemedim.
onun denge kuramamasindan yoruldum, kac yasina gelmis, onlara gidince baska maske bize gelince baska maske, babasiyla gorusmuyor kardesi esim babasina gidince baska maske takmasindan biktim.biraz da esim ailem cocuklarim demesinin istoyorumsiz de aynı şeyi yapıyorsunuz. gereksiz yere sorun aramışsınız bence.
yalnis anlasildim galiba ben dorusme derdinde degilim, dudgun guzel sey bir aile olarak gitmek istedim sadece. kardesiyle acik bir problemimiz olmadi ama dogru diyorsunuz kadresi istemiyor olabilirSen niye bunca yıl sonra görüşme derdindesin
Teklifin fena değil aslında ama eşin niye böyle diyo bilemeyiz
Belki kardeşi istemiyordur artık seni ? Aile ilişkilerinin bozulmasında seni sorumlu tutuyo olabilir
onun denge kuramamasindan yoruldum, kac yasina gelmis, onlara gidince baska maske bize gelince baska maske, babasiyla gorusmuyor kardesi esim babasina gidince baska maske takmasindan biktim.biraz da esim ailem cocuklarim demesinin istoyorum
Yok teklifin güzel ama ısrarın gereksizyalnis anlasildim galiba ben dorusme derdinde degilim, dudgun guzel sey bir aile olarak gitmek istedim sadece. kardesiyle acik bir problemimiz olmadi ama dogru diyorsunuz kadresi istemiyor olabilir
ben gorusturmuyor demedim ki hanimefendi..12 yildir evliyiz her gidisinde gorusur gelir. annennin benimle problemi ne dedim dum senin istemedi diyor, evet yabanci oldugum icin istemedi. topu topuna 3 ay gordu bitti, kizim 9 yasinda ilk defa gecen sene gordu yuzunuArada nasil sorunlar olmus olabilir ki 3 yil gorusturmeyecek kadar?
Kusura bakmayin ama ben anlayamiyorum bunu..
Allah bile kullarinin her turlu gunahlarini affederken biz kim oluyoruz da 3 yil konusmuyoruz? Cok buyuk gunah küs kalmak..
kardesiyle gorusuyoruz gecen sene evinde kaldik kasindigim falan yok, esimin kardesi icin gitmek istedim annesi icin degilbunca yıl görüşmeyipte düğüne gitsem mi diye düşünerek bence siz kaşınıyorsunuz.
ben olsam görüşmediğim adamın düğününe gidipte salınmam umrumda olmaz. eşiniz haklı bence.
iyi de siz gidip görmüyosanız, konuşmuyosanız eşinizin orda taktığı maskeden nasıl haberiniz oluyor?
ben gorusturmuyor demedim ki hanimefendi..12 yildir evliyiz her gidisinde gorusur gelir. annennin benimle problemi ne dedim dum senin istemedi diyor, evet yabanci oldugum icin istemedi. topu topuna 3 ay gordu bitti, kizim 9 yasinda ilk defa gecen sene gordu yuzunu
@Bilgece evet turk degiilim o yuzden buraya konu actim belki sizde normal seydir diye. evet gormak istemiyor, torunu olarak ta gormuyor.ben gelmisim kac yasima alistim, sadece dugun gibi bir yerde ailecek bulunmak istedim o kadar. sadece bir dusunceydi benimki. israr degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?