• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ne dusunurdunuz?

benveyineben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
40
13
88
Denizli
konuma hemen gireyim..biz uzun yillar evliyiz esimin annesiyle gorusmuyoruz, esim son 3 yilda gidip goruyor ama iliskileri super degil bildigim kadariyla. yurtdisinda oldugumuz icin oyle sIK gormuyor.
esimin kardesi var evlenecek nasip olursa, onunla da iliskilmiz yok denecek kadar.
dun oturuyoruz esimle niye dediysem demis oldum : kardesinin dugunune gidermiym dedim.
esim: annemle ayni yerde olmak istemezsin konusman gerekebilecek bunlara evet diyorsan gideriz dedi.ben dedim ki, sonucta ben orda kavga cikarmam gider geliriz, yok bu israr ediyor rahatsiz olursun falan. Gecen sene cocuklari gostermek icin annesine gitmistim selamlastik bitti oturduk kalktik, oraya giderken rahatsiz olursun konusman gerekebilir diye birsey dememisti. Bu dugun olayinda deyince beni istemiyor, acigim uymaya bilirim diye dusundum ve dusuncemi de soyledim.neymis kafamda kuruyormusum, niyet okuyor usum.amaci kardesinin mustakbel akrabalarina rezil olmamakmis, umrunda degilmis annesiyle iliskilerimiz falan filan. arkadaslarim ben yoruldum bu islerden, esim annesine gidince biz yokmus gibi hareket ediyor, bize gelince onlari bana savunuyor. ben esimin bu dediklerinden beni dugunu istemedigini anladim, herkes boyle anlar desem de ikna edemedim.

Gitme canım sen de :) kiminin kocası zorla götürür seninki canın sıkılacak gelme istersen demiş boş ver içlerinde olmamak en iyisi bence...

Dertsiz başına dertmi alıcan boşver. Aradaki sınırı 3 yıldır koruyosunuz madem düzeniniz bozulmasın tekrar başa sarmayın bence.

konuma hemen gireyim..biz uzun yillar evliyiz esimin annesiyle gorusmuyoruz, esim son 3 yilda gidip goruyor ama iliskileri super degil bildigim kadariyla. yurtdisinda oldugumuz icin oyle sIK gormuyor.
esimin kardesi var evlenecek nasip olursa, onunla da iliskilmiz yok denecek kadar.
dun oturuyoruz esimle niye dediysem demis oldum : kardesinin dugunune gidermiym dedim.
esim: annemle ayni yerde olmak istemezsin konusman gerekebilecek bunlara evet diyorsan gideriz dedi.ben dedim ki, sonucta ben orda kavga cikarmam gider geliriz, yok bu israr ediyor rahatsiz olursun falan. Gecen sene cocuklari gostermek icin annesine gitmistim selamlastik bitti oturduk kalktik, oraya giderken rahatsiz olursun konusman gerekebilir diye birsey dememisti. Bu dugun olayinda deyince beni istemiyor, acigim uymaya bilirim diye dusundum ve dusuncemi de soyledim.neymis kafamda kuruyormusum, niyet okuyor usum.amaci kardesinin mustakbel akrabalarina rezil olmamakmis, umrunda degilmis annesiyle iliskilerimiz falan filan. arkadaslarim ben yoruldum bu islerden, esim annesine gidince biz yokmus gibi hareket ediyor, bize gelince onlari bana savunuyor. ben esimin bu dediklerinden beni dugunu istemedigini anladim, herkes boyle anlar desem de ikna edemedim.

Bence sen doğru düşünmüşsün ben de senin yerinde olsam aynen düşünürdüm ..
Gitme sen de boşver .. Sen üstüne düşüne yapmışsın gelirim demişsin sonuçta .

Sen niye bunca yıl sonra görüşme derdindesin
Teklifin fena değil aslında ama eşin niye böyle diyo bilemeyiz
Belki kardeşi istemiyordur artık seni ? Aile ilişkilerinin bozulmasında seni sorumlu tutuyo olabilir

Sen niye bunca yıl sonra görüşme derdindesin
Teklifin fena değil aslında ama eşin niye böyle diyo bilemeyiz
Belki kardeşi istemiyordur artık seni ? Aile ilişkilerinin bozulmasında seni sorumlu tutuyo olabilir
yalnis anlasildim galiba ben dorusme derdinde degilim, dudgun guzel sey bir aile olarak gitmek istedim sadece. kardesiyle acik bir problemimiz olmadi ama dogru diyorsunuz kadresi istemiyor olabilir

onun denge kuramamasindan yoruldum, kac yasina gelmis, onlara gidince baska maske bize gelince baska maske, babasiyla gorusmuyor kardesi esim babasina gidince baska maske takmasindan biktim.biraz da esim ailem cocuklarim demesinin istoyorum

iyi de siz gidip görmüyosanız, konuşmuyosanız eşinizin orda taktığı maskeden nasıl haberiniz oluyor?

yalnis anlasildim galiba ben dorusme derdinde degilim, dudgun guzel sey bir aile olarak gitmek istedim sadece. kardesiyle acik bir problemimiz olmadi ama dogru diyorsunuz kadresi istemiyor olabilir
Yok teklifin güzel ama ısrarın gereksiz
Zorla gidecem de gidecem gibi olmuş
Aman sen bilirsin ben büyüklük bende kalsın diyordum ama demek ki istemiyorsunuz benden günah gitti de

Arada nasil sorunlar olmus olabilir ki 3 yil gorusturmeyecek kadar?
Kusura bakmayin ama ben anlayamiyorum bunu..
Allah bile kullarinin her turlu gunahlarini affederken biz kim oluyoruz da 3 yil konusmuyoruz? Cok buyuk gunah küs kalmak..

bunca yıl görüşmeyipte düğüne gitsem mi diye düşünerek bence siz kaşınıyorsunuz.

ben olsam görüşmediğim adamın düğününe gidipte salınmam umrumda olmaz. eşiniz haklı bence.

Arada nasil sorunlar olmus olabilir ki 3 yil gorusturmeyecek kadar?
Kusura bakmayin ama ben anlayamiyorum bunu..
Allah bile kullarinin her turlu gunahlarini affederken biz kim oluyoruz da 3 yil konusmuyoruz? Cok buyuk gunah küs kalmak..
ben gorusturmuyor demedim ki hanimefendi..12 yildir evliyiz her gidisinde gorusur gelir. annennin benimle problemi ne dedim dum senin istemedi diyor, evet yabanci oldugum icin istemedi. topu topuna 3 ay gordu bitti, kizim 9 yasinda ilk defa gecen sene gordu yuzunu

bunca yıl görüşmeyipte düğüne gitsem mi diye düşünerek bence siz kaşınıyorsunuz.

ben olsam görüşmediğim adamın düğününe gidipte salınmam umrumda olmaz. eşiniz haklı bence.
kardesiyle gorusuyoruz gecen sene evinde kaldik kasindigim falan yok, esimin kardesi icin gitmek istedim annesi icin degil

bu kendisinin dedigi
babasiyla ayri benimle ayri annesiyle ayri maske takiyormus herkesi idare etmek icin. benim cocuklarimin fotograflarin annesine gosterdiginde annesi onun (ben) cocuklari diye firlatmis ve esim sessiz kalmis boyle boyle seyler iste
iyi de siz gidip görmüyosanız, konuşmuyosanız eşinizin orda taktığı maskeden nasıl haberiniz oluyor?

ben gorusturmuyor demedim ki hanimefendi..12 yildir evliyiz her gidisinde gorusur gelir. annennin benimle problemi ne dedim dum senin istemedi diyor, evet yabanci oldugum icin istemedi. topu topuna 3 ay gordu bitti, kizim 9 yasinda ilk defa gecen sene gordu yuzunu

Saka gibi gerçekten. Yabanciyim derken Türk degil misiniz? Giyiminizden mi yabanci olmanizdan dolayi mi kabul etmiyorlar?
Ayrica ben esimi asla tek gondermezdim. Kendim de onunla giderdim kim ne derse desin kocam benim sonucta..
Tek sizdr degil karsi tarafta da suc var. Insan torununu gormek istemez mi? Biz boyle degildik ne oldu bize! Toplum olarak degistik resmen ya da hep vardi ben yeni goruyorum..

@Bilgece evet turk degiilim o yuzden buraya konu actim belki sizde normal seydir diye. evet gormak istemiyor, torunu olarak ta gormuyor.ben gelmisim kac yasima alistim, sadece dugun gibi bir yerde ailecek bulunmak istedim o kadar. sadece bir dusunceydi benimki. israr degil.

@Bilgece evet turk degiilim o yuzden buraya konu actim belki sizde normal seydir diye. evet gormak istemiyor, torunu olarak ta gormuyor.ben gelmisim kac yasima alistim, sadece dugun gibi bir yerde ailecek bulunmak istedim o kadar. sadece bir dusunceydi benimki. israr degil.

Bence gitmek istemen gayet normal. Kocan da eger evlendiyse gogsunu gere gere tasiyacak kusura bakmasin. Alip goturmeli seni. Laf soyleyeni de oturtmali yerine..

Back