- 25 Nisan 2022
- 1.491
- 1.771
-
- Konu Sahibi Durdane kara
Durduk yere günaydın mesajı atıyorsa bu ponçikle flört ediyor demektir bana göre. İnsan durup dururken iş arkadaşına günaydın mesajı atmaz, işle ilgili bi durum vardır atması gerekir ama geyik yapmak için günaydın yazıyorsa vardır altında bit yeniği.Durduk yere aslında sonraki mesajlarin bı önemi yoo yani
Avrat mı ? Kro herif.Hiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
cıvık derim ben böylesine kusura bakmayınYa flörtlesme anlamında da bişe görmedim. E o zman niye taktın diyebilirsiniz saçma geldi sadece ne alaka ne gerek vardı böyle bir kelimeye
yıllardır çalışıyorumDurduk yere aslında sonraki mesajlarin bı önemi yoo yani
Yoo hayireşiniz daha önce sizi aldatmış mıydı? yada birşeyini yakaladınız mı?
ama msj atmış sabahın köründe günaydın ponçik diye,insan sevgilisi dışında kime sabahın köründe msj atar,bide şu var sizinki tmm evlat niyetinde söylemiş ama genel olarak yaşınıza yakın birisi size böyle hitap ederse masum bir duygusu vardır hani takılmalık değilde daha çok aşık olmuş vs olabilir,erkekler aşık oldukları kadına saf niyetle yaklaşıyor,böyle tuhaf lakaplar takıyor.Ofiste çok sevdiğim bi abi var. o da bana ponçik gel buraya diye çağırıyor benihiç art niyet sezmedim. belki yaş olarak küçükse veya minik biriyse espri amacıyla söylemiştir. Rahatsızsanız tabi dile getirin yapmasın.
Ya aslında bunu tartışma esnasında dedim ama ben kimseye bu tarz mesaj atmam yani ki atarsam da normal olmayacağını ikimizde biliyoruzcıvık derim ben böylesine kusura bakmayın
çalışıyor musunuz?
bende böyle diyeceğim bir erkek arkadaşa ne var ki bunda diyin
sakın ben kadınım böyle şey konuşmak bana yakışmaz demeyin :)
bakalım ne tepki verecek
Aynen zaten kendinden küçük olsa belki bı yerde kabullenirim....ama msj atmış sabahın köründe günaydın ponçik diye,insan sevgilisi dışında kime sabahın köründe msj atar,bide şu var sizinki tmm evlat niyetinde söylemiş ama genel olarak yaşınıza yakın birisi size böyle hitap ederse masum bir duygusu vardır hani takılmalık değilde daha çok aşık olmuş vs olabilir,erkekler aşık oldukları kadına saf niyetle yaklaşıyor,böyle tuhaf lakaplar takıyor.
Hiç alakasız yere günaydın ve hiç kullanmadığın halde ponçik.İnsan 2 kelimelik cümlede ancak bu kadar flört edebilir.
yaşı küçük dahi olsaHiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
Ben her zaman söylerim kader farklı şekilde işler,belkide hikayeniz bundan sonra başlıyordur,bazen birşey biter daha güzel birşeye yer açar,eğer böyle birşey varsa eşinizin yaptığı hatayı kendinize ödetmeyin,ona ödetip siz daha güzel bir hayata devam edin,şuanki psikolojinizi az çok tahmin edebiliyorum ve inanın değmez.Aynen zaten kendinden küçük olsa belki bı yerde kabullenirim....