Siz nasıl yorumlarsiniz???

Durduk yere aslında sonraki mesajlarin bı önemi yoo yani
Durduk yere günaydın mesajı atıyorsa bu ponçikle flört ediyor demektir bana göre. İnsan durup dururken iş arkadaşına günaydın mesajı atmaz, işle ilgili bi durum vardır atması gerekir ama geyik yapmak için günaydın yazıyorsa vardır altında bit yeniği.

Avrat mı ? Kro herif.

Ayrıca aldatılıyorsunuz ama aldatılmanıza üzülmedim size avrat diye hitap eden birinden kurtulursunuz inş

Ofiste çok sevdiğim bi abi var. o da bana ponçik gel buraya diye çağırıyor beni hiç art niyet sezmedim. belki yaş olarak küçükse veya minik biriyse espri amacıyla söylemiştir. Rahatsızsanız tabi dile getirin yapmasın.

Benim kocam dese ki ponçik demez o ne demekse 15 yaşında kıza ponçik denir çünkü ben takılmam kocamdan eminim çunku yoksa iş arkadaşlarına emojili falan gayette yazışır bence sorun yok

Ya flörtlesme anlamında da bişe görmedim. E o zman niye taktın diyebilirsiniz saçma geldi sadece ne alaka ne gerek vardı böyle bir kelimeye
cıvık derim ben böylesine kusura bakmayın
çalışıyor musunuz?
bende böyle diyeceğim bir erkek arkadaşa ne var ki bunda diyin
sakın ben kadınım böyle şey konuşmak bana yakışmaz demeyin :)

bakalım ne tepki verecek

ama msj atmış sabahın köründe günaydın ponçik diye,insan sevgilisi dışında kime sabahın köründe msj atar,bide şu var sizinki tmm evlat niyetinde söylemiş ama genel olarak yaşınıza yakın birisi size böyle hitap ederse masum bir duygusu vardır hani takılmalık değilde daha çok aşık olmuş vs olabilir,erkekler aşık oldukları kadına saf niyetle yaklaşıyor,böyle tuhaf lakaplar takıyor.

Ya aslında bunu tartışma esnasında dedim ama ben kimseye bu tarz mesaj atmam yani ki atarsam da normal olmayacağını ikimizde biliyoruz

Aynen zaten kendinden küçük olsa belki bı yerde kabullenirim....

yaşı küçük dahi olsa
stajyer dahi olsa

hiç doğru değil... asla. net yorumum

Aynen zaten kendinden küçük olsa belki bı yerde kabullenirim....
Ben her zaman söylerim kader farklı şekilde işler,belkide hikayeniz bundan sonra başlıyordur,bazen birşey biter daha güzel birşeye yer açar,eğer böyle birşey varsa eşinizin yaptığı hatayı kendinize ödetmeyin,ona ödetip siz daha güzel bir hayata devam edin,şuanki psikolojinizi az çok tahmin edebiliyorum ve inanın değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…