Siz nasıl yorumlarsiniz???

Durdane kara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
54
26
35
Hiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok

Ya haklıyım ama konuyu o kadar sıradanlaştıriyorki uzatamiyorumda içimde volkan oluyo.. avradim konusu aslında komik ama alışınca normallesiyo

Ya adamin esiniz ve samimiyete dair baska bir sey yokmus. Bana normal gelmedi. Herkesin normallik anlayisi farklidir. Dusunuyorum esim sabah uyandi bana gunaydin avradim dedi afallarim. Sonra bir bakacagim millete poncik diyecek. Ben olsam bende takilirdim.

Esim birine poncik dese öncelikle bu kelimeyi kullandığı icin sonra da bir bayana kullandıgı icin agzına acı biber sürerim..
Ya zaten kavga ettik bir iki gün soğuk davrandım filan sonra evlilik yani mecbur normale dönüyoruzz ama aklımdan çıkmıyor düşündükce sinir oluyorum anlamlandiramiuorum

Ya zaten kavga ettik bir iki gün soğuk davrandım filan sonra evlilik yani mecbur normale dönüyoruzz ama aklımdan çıkmıyor düşündükce sinir oluyorum anlamlandiramiuorum
Kavga degil de hoslanmadıgınızı söyleyin zıtlasır gibi devam ettirirse atom biber is görür.Poncik kadar atom hatta.

Oyuncak ayisini mi seviyor poncik ne yahu?

Arkadaşı kadın mı erkek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…