- 12 Eylül 2014
- 54
- 26
- 35
-
- Konu Sahibi Durdane kara
Ya haklıyım ama konuyu o kadar sıradanlaştıriyorki uzatamiyorumda içimde volkan oluyo.. avradim konusu aslında komik ama alışınca normallesiyo
Ya flörtlesme anlamında da bişe görmedim. E o zman niye taktın diyebilirsiniz saçma geldi sadece ne alaka ne gerek vardı böyle bir kelimeyeBi insan biriyle flört etmiyorsa o kişiye niye ponçik der ki
Ya zaten kavga ettik bir iki gün soğuk davrandım filan sonra evlilik yani mecbur normale dönüyoruzz ama aklımdan çıkmıyor düşündükce sinir oluyorum anlamlandiramiuorumEsim birine poncik dese öncelikle bu kelimeyi kullandığı icin sonra da bir bayana kullandıgı icin agzına acı biber sürerim..
Kavga degil de hoslanmadıgınızı söyleyin zıtlasır gibi devam ettirirse atom biber is görür.Poncik kadar atom hatta.Ya zaten kavga ettik bir iki gün soğuk davrandım filan sonra evlilik yani mecbur normale dönüyoruzz ama aklımdan çıkmıyor düşündükce sinir oluyorum anlamlandiramiuorum
Saçma işte, ne alaka elin kadınına ponçik diye hitap ediyor? Amel defterini dürerim, böyle labali hareketlerden hiç hoşlanmam.Ya flörtlesme anlamında da bişe görmedim. E o zman niye taktın diyebilirsiniz saçma geldi sadece ne alaka ne gerek vardı böyle bir kelimeye
Ben abartirdimsizce abartılacak bir durum mu
Anca o rahatlatacak gibi.. hayır trip attim sonra normale döndük diye tekrar donemiuorumda konuyaYolarım net
Oyuncak ayisini mi seviyor poncik ne yahu?Hiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
Var var okuluna gittiğimde sohbet dahi ediyoruz. Aslında iyi bir kadın evlenmiş boşanmış..Sizin varlığınızdan o ponçiğin haberi vardır inş
Arkadaşı kadın mı erkek mi?Hiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
Bide sabah sabah günaydın diye yaazmasi iyice sinir edici.. herkes aynı seyi düşünüyo abartan kişi olmadığıma sevindim.. bu konuyu kapatamam artıkOyuncak ayisini mi seviyor poncik ne yahu?