- 20 Ocak 2017
- 1.341
- 4.836
- Konu Sahibi Durdane kara
Hiç alakasız yere günaydın ve hiç kullanmadığın halde ponçik.İnsan 2 kelimelik cümlede ancak bu kadar flört edebilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana sadece avrat diyen adam baska kadinlara poncik diyemez, erkeklere de diyemez. Burada 2 sorun var zaten:Hiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
Ne alaka ya bence hiç normal değil benim hiç hoşuma gitmezdi.Hiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
Okulda beraber kahve içiyorlar demişsin, eşin öğretmen mi? Sana sadece avradim demesi ( bu kısım bana komik geldi kendimi tutamicam) ama iş arkadaşına günaydın ponçik yazması benim için düşündürücü. WhatsApptan falan mı yazışıyorlar? Her gün sohbet ediyorlar mı peki?Hiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
Avradim mi ? Otakta posta da oturuyor mu ? Sildigi için gormemissindir eşin sınırını bilmeyen bir insan.Hiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
Avrat kelimeside çok kaba, benim eşim hatun der