Siz nasıl yorumlarsiniz???

Hiç alakasız yere günaydın ve hiç kullanmadığın halde ponçik.İnsan 2 kelimelik cümlede ancak bu kadar flört edebilir.

Hiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
Bana sadece avrat diyen adam baska kadinlara poncik diyemez, erkeklere de diyemez. Burada 2 sorun var zaten:

1- madem bu kadar sevgi dolu ve tatli hitaplari kullanabiliyor, size neden kullanmiyor?

2- bu tatli hitaplari size kullanmazken baska bir kadina nasil ve neden kullaniyor?

Valla ben kadin ve erkegin arkadas olabilecegine inananlardanim, cok da erkek arkadasim var ama esim boyle yapsa gunu pek aydin gecmezdi

Son düzenleme:
Flört değilse günaydın yazması bile saçma. Sırf buna bile takılırdım ben.
Tamam iş arkadaşıma bir şey diyeceksem günaydın yazıp devamını getirirdim ama bu farklı bir şey.

Şimdi öğretmen mi tam anlamadım ama. Bizim okulda 2 öğretmen vardı ikiside evli. Bırbırının üstüne yatmalar kolkola başbaşa samimiyetler. Kurlar . Neyse bunlar bıde okul dısında ailecek görüşüyorlardı eminimki eşlerinin o samımeyetten gram haberı yoktu em fazla hissetmişlerdir. Sonra kadın okul değişti . Telefonda devam etti…

Hiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
Ne alaka ya bence hiç normal değil benim hiç hoşuma gitmezdi.

Okulda beraber kahve içiyorlar demişsin, eşin öğretmen mi? Sana sadece avradim demesi ( bu kısım bana komik geldi kendimi tutamicam😂😂) ama iş arkadaşına günaydın ponçik yazması benim için düşündürücü. WhatsApptan falan mı yazışıyorlar? Her gün sohbet ediyorlar mı peki?

Avradim mi ? Otakta posta da oturuyor mu ? Sildigi için gormemissindir eşin sınırını bilmeyen bir insan.

Kadın mı bu ponçik dediği şahıs? (gerçi erkekse daha endişe verici ama neyse :KK70: ) Yani ben geniş bir kadınımdır, eşimin kadın arkadaşları olabilir bunda okeyim ama ponçik lafı da iş arkadaşına ne bileyim, benim de hoşuma gitmezdi. 'flört şeklinde algılanabilecek bir şey bu hoş değil" derdim.

Bir sürekli uyuyan adamdan(işe gitmeyen) nefret 😁
Bir de evli olup veyahut ciddi bir ilişkisi olup başka kadınlara tatlı hitaplarda bulunan adamlardan nefret …
Diyeceklerim bu kadar rabbim korusun .

Daha ne yapsın? Bu ne samimiyet ponçik falan ne oluyor yırtarım ağzını kırarım elini.

X