- 25 Nisan 2018
- 3.974
- 7.871
- Konu Sahibi Durdane kara
Ponçikle kahve içmek zorunda mi ne alaka içmesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın canım erkek olsa güler gecerdim yaaaaArkadaşı kadın mı erkek mi?
Demeyin yaa valla iyice dolar taşarimKarısına en romantik kelimesi avrat olan adam birilerine ponçik diyorsa orda net bir flört vardır.
poncik her kimse ona "biz kardesiz bana yan gozle bakma, bakarsan da bana haber ver" diyor. Yani akliniza karpuz kabugu dusurmek gibi olmasin ama ben hoslanmadim.Bide sabah sabah günaydın diye yaazmasi iyice sinir edici.. herkes aynı seyi düşünüyo abartan kişi olmadığıma sevindim.. bu konuyu kapatamam artık
E öyle ama. Sizden esirgediklerini başkalarına saçıyor belli ki adam.Demeyin yaa valla iyice dolar taşarim
Aslında içten içe düşündüğüm ama itiraf edemediğim şey buponcik her kimse ona "biz kardesiz bana yan gozle bakma, bakarsan da bana haber ver" diyor. Yani akliniza karpuz kabugu dusurmek gibi olmasin ama ben hoslanmad
Açıkçası ben çok rahatsız olurdum. Benim de çok yakın kadin-erkek iş arkadaşlarım var. Birbirimize espri yaparız, konuşuruz ama hiçbirine ponçik dediğimi hatırlamıyorum..K
Kadın canım erkek olsa güler gecerdim yaaaa
arkadaşına günaydın ponçik yazmasi
El iyisi ev ayısısamimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok
D Durdane kara evet kudro boyle yazdıysa bi durup dusunurum ben, burda kocasinin is arkadaşlarina takilan kadınlara cok ayar vermisligi var ben sahidim.E öyle ama. Sizden esirgediklerini başkalarına saçıyor belli ki adam.
Ben böyle bir yorum yaptıysam vardır orda bir mokluk.
Konuya dönmek kolay Çay içer misin ponçik? Kumanda nerede ponçik? Hooop konuya geldik. Yolmayın da hoşlanmadığınızı anlasın ama ben yollardım çünkü bir kere bile eşimin ağzından duymadım bu kelimeyiAnca o rahatlatacak gibi.. hayır trip attim sonra normale döndük diye tekrar donemiuorumda konuya
Bir de itici bi kelime, insanin (adam bekar olsa) zerre flort istegi olmaz.Konuya dönmek kolay Çay içer misin ponçik? Kumanda nerede ponçik? Hooop konuya geldik. Yolmayın da hoşlanmadığınızı anlasın ama ben yollardım çünkü bir kere bile eşimin ağzından duymadım bu kelimeyi
Durduk yere aslında sonraki mesajlarin bı önemi yoo yaniDurduk yere mi günaydın demiş. Yani ponçiği geçtim de herhangi bi şey sormayacaksa günaydın mesajı atması bile başlı başına sıkıntı.
Durduk yere aslında sonraki mesajlarin bı önemi yoo yani
Bence abartılacak bir durum,ponçik nedir ya,yemin ediyorum aşkım yazsa ben bunun kadar takmazdıminsan aldatılsa bile ne bileyim hani bir ağırlığı olur,aldatıldım diye dava açsanız hakime delil olarak ponçik yazmıştı şüphelendim nasıl denir olayın ciddiyeti kalmaz,şaka bir yana cidden ne münasebet bir başkasına sevimli sevimsiz hitaplar fln bence bu sınırı oldukça aşan bir durum,siz abartmıyorsunuz,ergen gibi tövbe tövbe ponçik fln nedir yani.Hiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok