Siz nasıl yorumlarsiniz???

Bide sabah sabah günaydın diye yaazmasi iyice sinir edici.. herkes aynı seyi düşünüyo abartan kişi olmadığıma sevindim.. bu konuyu kapatamam artık 😡
poncik her kimse ona "biz kardesiz bana yan gozle bakma, bakarsan da bana haber ver" diyor. Yani akliniza karpuz kabugu dusurmek gibi olmasin ama ben hoslanmadim.

Anca o rahatlatacak gibi.. hayır trip attim sonra normale döndük diye tekrar donemiuorumda konuya
Konuya dönmek kolay Çay içer misin ponçik? Kumanda nerede ponçik? Hooop konuya geldik. Yolmayın da hoşlanmadığınızı anlasın ama ben yollardım çünkü bir kere bile eşimin ağzından duymadım bu kelimeyi

Durduk yere mi günaydın demiş. Yani ponçiği geçtim de herhangi bi şey sormayacaksa günaydın mesajı atması bile başlı başına sıkıntı.

Durduk yere aslında sonraki mesajlarin bı önemi yoo yani

Bence önemli. Sohbet mi başlatmak istemiş, yoksa iş için bi şey mi danışmış, yani iletişim kurması gerekli miymiş yoksa öylesine sohbet muhabbet olsun diye mi yazmış. Flörtleşmeye çalışıyor olabilir, yokluyor olabilir. Ama iş için falan konuşmuşlarsa ve ponçik diye hitap etmişse gereksiz bi samimiyet var der ona göre davranırım, uyarır geçerim yani.

Başlığa ve örneklere takılmadan ilk 7 dakikasını izleyin lütfen.
İşinize yarayacak şeyler var videoda

Son düzenleme:
Bir mevzu yoksa durduk yere günaydın yazılmasını hiç hoş karşılamam. Ponçik kelimesini buna göre değerlendirirdim.

Hiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
Bence abartılacak bir durum,ponçik nedir ya,yemin ediyorum aşkım yazsa ben bunun kadar takmazdım😂insan aldatılsa bile ne bileyim hani bir ağırlığı olur,aldatıldım diye dava açsanız hakime delil olarak ponçik yazmıştı şüphelendim nasıl denir olayın ciddiyeti kalmaz,şaka bir yana cidden ne münasebet bir başkasına sevimli sevimsiz hitaplar fln bence bu sınırı oldukça aşan bir durum,siz abartmıyorsunuz,ergen gibi tövbe tövbe ponçik fln nedir yani.

X