• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz nasıl yorumlarsiniz???

Eşiniz ne dedi de ikna oldunuz, bunu da bir yazsanız?

Durup dururken neden günaydın mesajı atmış. İşle ilgili bir şey mi konuşacakmış?

Eşine, kardeşine, dostuna böyle -kendince tatlı bulduğu- hitapları kullanmazken neden o iş arkadaşına kullanmış?

Ne savunma yaptı yani?

benim eşim birine günaydın ponçik diye mesaj atsa o telefonu yediririm ona. masum gelmedi. mesela bana iş arkadaşlarım bırakın ponçiği günaydın da yazmıyor. zaten her sabah orda görüşüyoruz, mesaj ne alaka

Sessiz kalıp delil toplayın,şimdi yüksek tepki verirseniz tüm deliller ortadan kalkar.Siz psikopat,abartan olursunuz.Zor ama takipte kalın

Eşiniz niye iş arkadaşı ile sabah günaydın olarak msjlasiyor zaten bu tarzda durumlar hiç hoş değil birde ponçik nedir aldatıyor mu bilmiyorum ama ilgisi olduğu kesin gibi .

Hiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
Ben daha cok ona poncik bana avradim demesine sinirlenirdim vallahi. Avradim ne ya kusacam simdi. Poncikte normalde sevmemde ona niye daha kibarini kullandin diye kavga cikarirdm
Daha sonrada niye arkadasina boule bisey yaziyosun diye ikinci kavgayi cikarirdim

Hiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
Karısına avradım, elin karısına da ponçik, asla normal değil...

Esine avradim diyen adam beni guldurdu 🤣 disarida millete poncik. Takilmakta haklisiniz.
Eşim bazen beni sinirlendirmek için avradımmm derdi , istemsiz bana da gülme geldi bir an 🤣ataerkil kelimelerden nefret ettiğimi çok iyi biliyor ve inadıma derdi , eşime dedim ki bak senden soğuyorum bu şekilde, daha da demedi, avradım ne ya 😅

Kesinlikle normal değil, ben olsam büyük bir tepki koyarım, ne demek başka bir kadına "günaydın ponçik" yazacak, ne münasebet yani, okurken bile sinir oldum

Avradım de yahu. Acilen bu olaya el atın. Karşı cinse pinçiğim yazması iş yeri bir de hiç normal değil tabiki

Back
X