- 25 Haziran 2018
- 8
- 12
- 88
- 34
- Konu Sahibi Durdane kara
Bı erkek size günaydın ponçik yazsa eşinizin tepkisi ne olurdu? Yada siz ne anlarsınız. Bu direk flört etme dili...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha cok ona poncik bana avradim demesine sinirlenirdim vallahi. Avradim ne ya kusacam simdi. Poncikte normalde sevmemde ona niye daha kibarini kullandin diye kavga cikarirdmHiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
Karısına avradım, elin karısına da ponçik, asla normal değil...Hiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
Eşim bazen beni sinirlendirmek için avradımmm derdi , istemsiz bana da gülme geldi bir an ataerkil kelimelerden nefret ettiğimi çok iyi biliyor ve inadıma derdi , eşime dedim ki bak senden soğuyorum bu şekilde, daha da demedi, avradım ne yaEsine avradim diyen adam beni guldurdu disarida millete poncik. Takilmakta haklisiniz.
ne dedi cevap olarakYa aslında bunu tartışma esnasında dedim ama ben kimseye bu tarz mesaj atmam yani ki atarsam da normal olmayacağını ikimizde biliyoruz
Avradım de yahu. Acilen bu olaya el atın. Karşı cinse pinçiğim yazması iş yeri bir de hiç normal değil tabikiHiç uzatmadan direk konuyu söylüyorum.. eşinizin iş yerinden arkadaşına günaydın ponçik yazmasi sizce abartılacak bir durum mu.. bana karşı böyle kelimeler kullanmaz abes gelebilir ama samimiyet anlaminda sadece avradim der başka bir bu hitap kelimesi yok.. ben çok taktım kafayı sizce normalmi.. ha bu arada başka bişe görmedim ama okulda beraber kahve içtiklerini filan biliyorum ekstra bişe yok
Mesajda ponçik yazan yüzyüze de öyle konuşuyordur. Flört gayet . Hem de size avradım derken. Bı işyerine gidin bak8n neler oluyorYa flörtlesme anlamında da bişe görmedim. E o zman niye taktın diyebilirsiniz saçma geldi sadece ne alaka ne gerek vardı böyle bir kelimeye