Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sizin sorunuza cevap olur mu bilmem ama yine de yazayım. Okuldayken ilk senemden itibaren çeşitli işlerde çalıştım. Bazıları mesleğimle ilgiliydi diğerleri sadece para kazanmak içindi. Böyle olunca pek çok kişi benim nasıl iş yaptığımı, ortama uyumumu gördü, tanıdı ve ilerleyen zamanlar için network ve referans oluşturmuş oldum. Öğretmenlik mezunuyum ama şu an bambaşka bir iş yapıyorum.Okuldan mezun olduktan sonra nasıl iş buldunuz? İş nasıl bulunur? İş bulmak için ne yapılır? Bana yardımcı olur musunuz lütfen tecrübelerinize ihtiyacım var.
Sizin işsiz kalmamanız lazım, tanıdık olunca ilkokul mezunlarını bile çalıştırıyolar, katılıyorum.Tüm işlerim tanıdık vasıtasıyla oldu. Kendi çabamla yırtınmamla şurdan şuraya gidemedim bu ülkede. 4 dil biliyorum 3 üniversite 1 yüksek lisans 5 yıl iş tecrübem var 2 yıldır kariyer siteleri o bu şu bir halt çıkmadı. Yine tanıdığın kapısını çalacağım sanırım.
2 ay harici hiç işsiz kalmadım mezun olduktan sonraki dönemde. ilk 2 yıl kendi mesleğimi yapmadım, bu süreçte sigortasız çalıştığımda oldu ama o dönem amaç para kazanmak kendi geçimimi sağlamaktı. sonra kpss ile atandım ve memur oldum ama oradada şansım yaver gitti benim girdiğim sınavın son tercih hakkının olduğu dönem birçok kadro açıldı kendi alanımdan ve düşük puanlarla atandık, ben 68 ile atandım şuan 85-90 alan doğuya falan atanıyor ve ben Bursadayım.Okuldan mezun olduktan sonra nasıl iş buldunuz? İş nasıl bulunur? İş bulmak için ne yapılır? Bana yardımcı olur musunuz lütfen tecrübelerinize ihtiyacım var.
Okuldan mezun olduktan sonra nasıl iş buldunuz? İş nasıl bulunur? İş bulmak için ne yapılır? Bana yardımcı olur musunuz lütfen tecrübelerinize ihtiyacım var.